Köszi a tippet, közel is van meg jól is hangzik a helyMessidona10 írta:Ugye a frankó az mindenkinek mást jelent, remélem, hogy nem tér el gyökeresen a véleményünk.Game90 írta: Na szóval, ajánljatok már frankó, de olcsó kajáldákat Budapesten(Egy nap a városban blogot szoktam olvasgatni, de most inkább a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.)
A Fehárvári úti vásárcsarnok felső szintjén található a Sarok Étterem, én erre esküszöm. Egyetemista vagyok, és ha éppen otthon nincs idő főzni, akkor mindig ide megyek. 7-8-900 és ezer forintos menüik vannak pl, háromfogásos ebéd, tökéletesen jól lehet lakni belőle. Ahhoz képest, hogy milyen pénzeket képesek elkérni máshol a fővárosban, határozottan jó ez az étterem. Mindig van napi menü is, azt is lehet enni, elég jól lehet válogatni, és elég jó arc a tulaj, gyakran enged az árból. A gyümölcsleves meg isteni!
Ja, ami még remek, hogy minden 13. menüt ingyen kapsz![]()

Olvastam én is, de rég ettem már ott, nem tudom, hogy tényleg igaz-e. Sajnos elég messze van, sulimtól tömegközlekedéssel kb. 1 óra, Vecsésről kocsival meg 30-40 perc, annyit nem szívesen utazgatok egy gyros-ért, csak akkor szoktam ott enni, ha valami dolgom van a közelben.Tim írta: Jó hogy szóba került a Városban,illetve a Gyradiko mert a nyári fagyis posztban azt írták hogy Gyradikoéknál kezd visszaesni a minőség..
Te hogy látod?
Ha már kajálda,van két őrült olasz a Gozsdu udvarban,jókat írnak róluk.
Nincs nagy választék,mindennap kétféle tészta,de az bizony minőségi,és kézzel készítik a cuccot rövid leírás ITT
És van még egy francia pékség ami ajánlós. Nem mirelitből dolgozó látványpékségről van szó,hanem abszolút tradicionális pékség vagyis minden friss és helyben készül. Az árak tehát az átlagnál kicsit magasabbak. Link
Akkor már inkább Big Gyros Taverna a XVIII. kerületben, a Nefelejcs utcában (+ van még egy üzletük a Pesti úton), 10 perc alatt ott vagyok és tényleg isteni a gyros-uk, kb. összefolyik a nyál a számban, ha rá gondolok

Ez az olasz kajálda jól hangzik, szerintem jövő héten be is próbálom