Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah, szerintem akkor én itt befejeztem a filmekről való pofázást. Múltkor Bence ajánlását lőttem le, most meg a tiédet.kurdt írta:gondolkoztam, hogy azt ajánlom a klubba, mert tényleg bajban vagyok. De így felejtős.
Ezt láttam is, meg voltam is ott ahol lezajlott. Ami azt illeti, nem is lakok túl messze a helytől. Amúgy a film inkább közepes...
Hát ha azt nézzük, hogy akik eddig értékelték a filmet, mind 9+ pontot dobtak rá, akkor igen.soadroli írta:Megéri moziban nézni a Loopert?
Állítólag van benne egy kb. 15 perces snitt amikor csak a Mekong folyót mutatják. Szóval...igen...Bob, ez a te filmed lesz.messideco írta:Hotel Mekong / Mekong Hotel - 2012
mesterdetektív? nah az egy beteg filmREMY írta:Láttam a Sunset-et és tetszett. Szeretem az 1 helyszínen játszódó filmeket.lui1698 írta:REMY, ilyen egy helyben party-zóz cucc a The Sunset Limited is, elég jó az is szerintem. Lesd meg azt is valamikor, ha még nem láttad volna.
pl. Pánikszoba, Fülke, Kocka, Fűrész 1-2, Őslakó, Sunset, 12 dühös ember stb stb
Láttam a Sunset-et és tetszett. Szeretem az 1 helyszínen játszódó filmeket.lui1698 írta:REMY, ilyen egy helyben party-zóz cucc a The Sunset Limited is, elég jó az is szerintem. Lesd meg azt is valamikor, ha még nem láttad volna.
Az evidens, hogy órákat lehetne róla beszélni, de sztem éppen ennyi volt csak, egy gondolatébresztő és ennek megfelelően, mint film nem kiemelkedő. Mintha egy előadást, egy néző felé intézett "gondolkodtál már azon, hogy...?" kérdések sorozatát hallottam volna, ahelyett, hogy jó történetként jó karakterekkel működött volna. A vége meg szinte már gáz volt, nem is annyira maga az ötlet, hanem a kivitelezés.REMY írta:Az őslakó
Ezek után, mindent összevetve egy hatalmas filmet kaptam, amiről órákat lehetne beszélni és fantáziálni. Ajánlom mindenkinek. Nálam ez most 9/10
persze szükséges a magyarázat, de sztem akkor is hatásvadász a cím. sokkal inkább felkelti egy néző érdeklődését, mintha az lenne a címe, hogy bánat, megaláva, vagy elveszve vagy valami hasonlókanty írta:Miért hatásvadász?
Egy apró részletre utal, de fontos részletre. Többek között a címet megmagyarázó sztori is szükséges, hogy összeálljon a kép az egyik főszereplőről.
Miért hatásvadász?visca el barca írta:
szerintem meg teljesen értelmetlen cím, bár a filmben megmagyaázzák a miértet, de történet szempontjából egy huszadrangú dolog. szerintem inkább egy hatásvadász cím.
de a film értékéből semmit nem von le.
szerintem meg teljesen értelmetlen cím, bár a filmben megmagyaázzák a miértet, de történet szempontjából egy huszadrangú dolog. szerintem inkább egy hatásvadász cím.kanty írta:Nekem is ez volt az első gondolatom. Aztán a filmbe választ kapsz, hogy miért ez a cím. Szerintem nagyon ötletes.Rinku írta:
Tirannoszaurusz LOL! Ilyen hülye nevet hogy lehet adni egy filmnek?![]()
De már töltöm is a Schmidt történetével együtt, köszi az ajánlást!
Nekem is ez volt az első gondolatom. Aztán a filmbe választ kapsz, hogy miért ez a cím. Szerintem nagyon ötletes.Rinku írta:
Tirannoszaurusz LOL! Ilyen hülye nevet hogy lehet adni egy filmnek?![]()
Attól hogy "hülye" neve van, nagyon jó filmRinku írta: Tirannoszaurusz LOL! Ilyen hülye nevet hogy lehet adni egy filmnek?![]()
Tirannoszaurusz LOL! Ilyen hülye nevet hogy lehet adni egy filmnek?visca el barca írta:oh yeah, örülök h csatlakoztál a táborhoz
tirannoszaurusz. madridista filmklubban néztük, ez is abszolut 10 pontos film. igaz h sokkal drámaibb, zordabb, sivárabb, de hasonlóan fantasztikus.
schmidt története. egy végtelenül egyszerű, de nagyszerű film jack nicgholsonnal.
nem modom h hasonlitanak a sofia coppola filmjéhez, de mindhárom filmet elviszi a végetelenül egyszerű történetvezetés.
nem hiába van mind3 film benne a top10-ben
oh yeah, örülök h csatlakoztál a táborhozRinku írta:Ha valaki tud az Elveszett jelentéshez hasonló filmet, légyszi írjon néhányat! Nagyon tetszett, pont egy ilyen jellegű filmre vágytam már egy ideje. Nem tudom már, hogy ki ajánlotta, de nagyon köszi utólag is, így látatlanban is!