2012.09.24. 19:15:03
Sziasztok!
Már egy ideje rendszeres látogatója vagyok a konditermeknek, és most értem el oda, hogy vennék egy két dolgot. Ebben szeretnék véleményt kérni tőletek.
Először is, ami a legfontosabb, hogy szükségem van egy ízületvédőre. Rengeteg termék van, de melyik az igazán jó? Néha már elkezd fájni a vállam, ezért szeretném azt elkerülni, hogy ne legyen rendszer belőle.
Másodiknak nézegettem a fehérjéket. Ebből is rengeteg a választék, és csak megkavarnak. Ha jól értelmeztem minél drágább annál kevesebb zsírt, és egyéb kevésbé hasznos anyagot tartalmaz. Szeretnék a minőségi termékre törekedni, és ezzel együtt a minőségi izomzatra is, mert nem célom a proteinmalac kinézet..
Illetve még egy hely is érdekelne, ahol jó áron lehet beszerezni szobabiciklit, mert a kardiókat nem tudom elvégezni a terembe, és nem is akarom, mivel 1 órát gondoltam tekerni naponta nagyobb tempóban, olyan közepes nehézségen. Jelenleg csak 15-20 percet csinálok edzés előtt bemelegítésnek.
Az egyetlen gondom az összes biciklivel, amit eddig láttam elfogadható áron, hogy 100 kg teherbírásig van. Na és itt a bökkenő, mivel az én két méteremhez, és 110 kilómhoz már lehet, hogy nem lenne megfelelő, és megviselné hamar a szerkezetet. Előny lenne a biciklinél a deréktámasz, de nem főszempont. Fontosabb a fordulatszám kijelzés, hogy tudjam, hogy tartom a tempót megfelelően.
Köszönöm!