Élő közvetítések
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Hihetetlen miket blokkolnak!
Azért egy Messi szinten ezt illett volna rálőni jobb lábbal...
Nagyon gyenge a csapat, Thaigo és Cesc is észrevehetetlenek, Sancheznek se nagyon megy, így ez nagyon kevés lesz
Nagyon gyenge a csapat, Thaigo és Cesc is észrevehetetlenek, Sancheznek se nagyon megy, így ez nagyon kevés lesz
Thiago a pályán sincs nem értem miért nem megy neki, a másik aki nekem egyenlőre csalódás az Messi az utobbi pár meccsen csak sétálni látom meg hisztizni ha éppen meglökik vagy nem jön be a csele mintha cseszne bele az egészbe nagyon régen láttam robotolni és felszántani a pályát.
-
- Llegenda del Barça
Amúgy azt néztem, h Cesc és Messi helyet cserélt. Cesc van elől középen és Messi van hátrébb vonva. Érdekes.
- mekkora
- Jugador d'estrella
A Barca játéka ugye a sokpasszos tiki taki , hogy kifárasszák az ellenfelet, ami valljuk be legtöbbször be szokott jönni . Második félidőben várom a gólokat , amikor befáradnak és nem tudják ennyire sem tartani a lépést !
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Ez eddig tényleg édeskevés. Na mindent bele. Középpályánk rém gyenge!
-
- Llegenda del Barça
Huhh.. most VV nek nagyot köszönhetünk...
Eddig gyengék vagyunk. 2 helyzeten kívül más nem volt.
Eddig gyengék vagyunk. 2 helyzeten kívül más nem volt.
Ez eddig trágya, nincs jobb szó rá. Fabregas és Thiago a pályán sincs, pedig nekik kéne legtöbbször kapni a labdát, nekik kellene osztogatni 

94:39 6 - 1
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Remélem felpörgünk. Gyerünk, gyerünk!!
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Bármelyik sarok jó lett volna...
Méhes Gábor eb fórumot olvasott meccs előtt ? 

Hajrààà....
Nyitva! Nézzük mire megyünk ezzel a kezdővel..

Nem baj, Messike beállt a 2 gólokra, jól van ez így. Mi lesz, ha még megy is neki a játék?
A tegnapi és mai meccs alapján mondhatnánk, hogy megrángatták az oroszlánok bajszát(azért városiak erősebbek, mint Oroszok), de... 

Pont, mint tegnap Roncika. Csak mi azért őt is tudjuk kritizálni.Balinho írta:Azért hihetetlen, hogy Messi még szrul játszani is csak úgy tud, hogy lövetnek vele két gólt. Pedig ejh de nem játszik ma jól...
Viszont még ebben is jobb a portugálnál: sz..r játékkal is tud kettőt rúgni, íg CR csak egyet

Sanchez jól adja a passzokat.
Na!
Most már vigyorog!
És én is!
Ha nehezen is, de talán már sikerül bedarálni őket!
Azért jó lenne valami újat is kitalálni, nem csak az ötösre kipasszolt-bepasszolt lasztikat.
És kellene egy jó középhátvéd is. Mert szép-szép, hogy a támadásban van a Barca ereje, de a védekezésre is kéne fordítani kellő figyelmet.
Most már vigyorog!

És én is!

Ha nehezen is, de talán már sikerül bedarálni őket!
Azért jó lenne valami újat is kitalálni, nem csak az ötösre kipasszolt-bepasszolt lasztikat.
És kellene egy jó középhátvéd is. Mert szép-szép, hogy a támadásban van a Barca ereje, de a védekezésre is kéne fordítani kellő figyelmet.
Azért hihetetlen, hogy Messi még szrul játszani is csak úgy tud, hogy lövetnek vele két gólt. Pedig ejh de nem játszik ma jól...
- mekkora
- Jugador d'estrella
Feléledt Messi, feléledtek a remények !
szerk.: Gratula Alexisnek, a passz/ívelés nagyon szép volt !
szerk.: Gratula Alexisnek, a passz/ívelés nagyon szép volt !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mekkora 2012.09.19. 22:25:44-kor.
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Mes2i! 

Hattrick: Risu