Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg nem kötözködésképpen, de ebben az esetben hogyan is állna fel a védelem?StickyFingaz írta:Kövezzetek meg... de Én egy kicsit örülök hogy pirosat kapott.Remélem így a következő meccsen Song megmutathatja hogy mit tud az igazi posztján.
Csak akkor fog Song az ő helyén játszani, ha Piqué felépül a következő BL meccsre. Nem fogja bedobni Bartrat a védelembe a Celtic ellen.StickyFingaz írta:Kövezzetek meg... de Én egy kicsit örülök hogy pirosat kapott.Remélem így a következő meccsen Song megmutathatja hogy mit tud az igazi posztján.
hát, volt egy "ütő" mozdulatnak kinéző hibája, rá lehet fogni, de aki könyökölte Alves-t szerintem sokkal durvább volt (ott asszem sárga se volt)kapitány írta:valaki megtudja magyarázni, hogy miért kapott pirosat tegnap??? én csak azt láttam, hogy indulatból érkezett és bikázott bele a labdába, de semmilyen szabálytalanságot nem láttam!
Az "utóbbi időben"-t úgy kell érteni, hogy tegnap este? Mert pl szombaton a Sevilla ellen szvsz élete egyik leggyengébb meccsét produkálta, rengeteg labdaeladása, ütemtelen passza és szerelési kísérlete volt, ezen kívül összehozott egy gólpasszt az ellenfélnek és egy erősen pirosszagú sárgát magának. A tegnap este tényleg jó volt, de ez nem menti fel a szombati bohóckodása alól.Imperial írta:Kiválóan játszott tegnap is Sergio, és az utóbbi időben folyamatosan ilyen nagyszerű teljesítménnyel állt elő, szóval megemelem a kalapom előtte.
Teszem mindezt úgy, hogy sem a játéka nem kápráztatott el annak idején, és a felesleges színészkedéseivel sem értettem egyet, ezért kifejezetten unszimpatikus volt számomra eleinte. A tavalyi évben, és idén azonban már "felnőtt" a csapathoz, és fontos pillére lett a keretnek.
Well done!
Melyik csapatban is játszol kispályán?shutterisland írta:hosszú sztori, a lényeg, hogy bő egy éve kijöttem a ketrecből, és azóta én vagyok a békés megyei busquets.
Értem,akkor jól emlékeztemshutterisland írta:hosszú sztori, a lényeg, hogy bő egy éve kijöttem a ketrecből, és azóta én vagyok a békés megyei busquets.
Érdekes, hogy pont most írod ezt, pedig szerintem az utóbbi meccsen már újra nagyon jó volt, újra a tőle megszokott, atombiztos passzjátékot hozta.kristop írta:az előző idényben szerintem az egyik legjobb játékosunk volt, viszont eddig számomra ő a szezon csalódása alexis mellett. nincs már meg a közel száz százalékos passzolás, olyan buta hibákat csinál, mint az első évében. egyszerűen nem érzem most rajta, hogy neki nyugodtan mehet a passz, mert egy érintőből megy jó helyre utána a passz. imádom a játékát, de most van valami vele, a szpartak ellen jöhet is song.
Láttam a lelki szemeimmelshutterisland írta:ehh, capon pont ezt írta az előbb, erre megcsinálja...haragszom rá emiatt, de remélem, hogy kicsit megfeddi tito, és nem kockáztat többször ilyen közel a kapuhoz...elmehetett volna a 3 pont.
Busi nagyon lazán nyomja a cseleket.