Kicsit összefoglalom az elmúlt időszak filmjeit, amiket néztem.
TED
Nem akartam sokat remélni tőle, a nagy hype-ja miatt, h ne legyen csalódás belőle. Uh egy átlagos vígjátékot vártam egy csávóról és a Coccolino maciról

És nekem tetszett, hatalmas szövegeket nyomtak benne. Hozzáteszem a készítő általi animációsakat nem láttam, uh nincs viszonyítási alapom vele. Nem tudtam,h fogják megoldani a dolgot, h egy plüssmaciról érdekes "felnőttfilmet" dobjanak össze, de sikerült. Valszeg még lesz nézve általam, de egyszeri nézést sztem kb mindenkinek megérhet
Resident Evil 5
Húú, már nagyon vártam az újabb részt, Resi-ből sosem elég

A sztorija éppen elég ahhoz, h élvezni lehessen a filmet, a képi világa meg ugye a jól bevált CGI, de az viszont nagyon ott van. Nyilván, mivel videojáték az alapja, így ehhez mérten kell nézni és a hihetetlen dolgokon túl kell libbenni közben

Az utolsó pár képkocka pedig megint nem semmi lett, egy brutális 6. részt vezet fel

Már nézném is...
Magic Mike
A leírás alapján kicsit felemás érzésekkel ültem be elé, mivel ez a férfisztripes téma annyira nem az én világom, de mondom kap egy esélyt. És bejött. Poénosak a karakterek és nekem tetszett a sztori. Lekötött végig, uh agyradírnak éppen megfelel.
Ma meg asszem végre sikerülni fog bepótolnom végre a TDKR-t, kíváncsian várom... Aztán majd sorra kerül a korábban ajánlott Elveszett jelentés is, felcsigáztatok
Hozzászólva a Rémálomhoz is...
A régiek a maguk idejében elég félelmetesek voltak, kölyökként én is paráztam tőle rendesen. De azért vmiért csak megnézegettem Freddy mutatványait, tehát igen jók voltak. Tavaly vmikor gondoltam rá, h megnézegetem őket még egyszer, de mai fejjel már annyira nem volt begyere, uh az első réz után kasza volt a többinek. A remake sem volt egy nagy durranás, mondhatni unalmas lett és gyenge copy, remélem nem akarják tovább erőltetni.
Fel lett dobva a kérdés, h kinek melyik az überállesz horror. Nos, én nagyon szeretem a műfajt és gondolkodtam is rajta, h vajon melyik lenne a top. Hát nem sokra jutottam vele, mert a Fűrész egy parádés volt, a vége meg kifejezetten sokkoló lett, így maradandó alkotás. Aztán ha ide veszem a Kaptár-t, akkor az is számomra ott van az élvonalban, mert nagy fanja vagyok a játéknak is és a filmeknek is. Ebből is az első rész etalon, bár a többi sem marad el tőle nagyon. Aztán ami még nagyon megfogott, az a Barlang, a REC meg a Sziklák szeme de nem tudnám őket rangsorolni. A Rémálmok-at eg megint csak nem tudnám hol helyezzem el a listán, mert anno a legfosatósabb volt, most meg inkább kicsit vicces az egész. Ezért inkább nem is írok sorrendet, mert képtelen lennék rá.