Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Mikor álltunk továbbjutásra? Mikor 1 meccsel többet játszottunk, mint a svédek és a hollandok ellen nem játszottunk... Aztán a svédek a legjobb csoport másodikként kimentek az EB-re. Megjegyzem, hogy az EB-n, mind a minket alázó hollandok, mind a minket megelőző svédek simán kipottyantok a csoportból. Erre vagyunk büszkék? Az meg már piszkosul unalmas, hogy ember emlékezet óta nem jutunk ki sehova, sőt a játékunk nézhetetlen. Akárhányszor nézek magyar válogatott meccset, egyszer nem láttam 1 (tét)meccset, ahol nézhető lett volna a játékunk. És erre akarunk mi büszkék lenni...? De már látom az arcom előtt, hogy mikor már Andorrán és Feröer-szigeteken kívül mindenki bejut az EB csoportkörbe, akkor a kiváló szövetségi kapitányunk büszkén fogja verni a mellét, csak tudnám mire...?nzxtpo írta: Ez azért eléggé nincs így... Amikor odateszik magukat a játékosaink, mindent beleadnak meccsről meccsre, és a jobb válogatottak jutnak tovább akkor azért nem lehet azt mondani, hogy nulla a csapatunk, maximum azt, hogy sajnos csak ennyire voltak képesek, de gratulálni kell nekik, hogy megtették azt amire képesek. Amikor úgy álltunk, hogy továbbjutásra álltunk az EB selejtezőn mindenhol csak azt lehetett olvasni, hogy mekkora sztár ez meg az, most meg rossz játékkal kikapunk az amúgy toronymagasan favorit hollandoktól, és már is a legrosszabb képet vetíted le.
Azt azért nem mondanám, hogy nincs egy épkézláb játékosunk sem, ott van Dzsuzsák aki egy elég jó szélső,
Ott van Huszti aki mindig is egy jó játékos volt, csak nem kapta meg a Zenitnél azt a játékmennyiséget ami alapján meg tudta mutatni a foga fehérjét,
Ez azért eléggé nincs így... Amikor odateszik magukat a játékosaink, mindent beleadnak meccsről meccsre, és a jobb válogatottak jutnak tovább akkor azért nem lehet azt mondani, hogy nulla a csapatunk, maximum azt, hogy sajnos csak ennyire voltak képesek, de gratulálni kell nekik, hogy megtették azt amire képesek. Amikor úgy álltunk, hogy továbbjutásra álltunk az EB selejtezőn mindenhol csak azt lehetett olvasni, hogy mekkora sztár ez meg az, most meg rossz játékkal kikapunk az amúgy toronymagasan favorit hollandoktól, és már is a legrosszabb képet vetíted le.Barcaman1993 írta: A magyar válogatottról csak fülig érő szájjal, vagy síró szemekkel lehet beszélni. Ez egy ugyanolyan 0 csapat, egy 0 edzővel, mint a korábbi években. Figyelj csak! 99%-ra mondom, hogy a törökök ellen égni fogunk, az észteket talán megverhetjük, de abban sem vagyok egyáltalán biztos. Az meg röhej, hogy már nem is tudja az ember, hogy hány éve, de 1 futballozni tudó játékosunk sincsen. Úgy meg nehéz.

A magyar válogatottról csak fülig érő szájjal, vagy síró szemekkel lehet beszélni. Ez egy ugyanolyan 0 csapat, egy 0 edzővel, mint a korábbi években. Figyelj csak! 99%-ra mondom, hogy a törökök ellen égni fogunk, az észteket talán megverhetjük, de abban sem vagyok egyáltalán biztos. Az meg röhej, hogy már nem is tudja az ember, hogy hány éve, de 1 futballozni tudó játékosunk sincsen. Úgy meg nehéz.nagyiibarca írta:Könyörgöm mit keres egy Németh Krisztián nevü fiatalember a keretbe.Mezner2 írta:A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olimpiakosz)
Védők: Halmosi Péter (Szombathelyi Haladás), Juhász Roland (Anderlecht), Kádár Tamás (Roda), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen), Lipták Zoltán (Győri ETO), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Takács Ákos (Győri ETO), Varga József (DVSC-Teva)
Középpályások: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (DVTK) Gera Zoltán (WBA), Gyurcsó Ádám (Videoton), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koltai Tamás (Győri ETO), Koman Vladimir (FK Krasnodar), Pátkai Máté (Győri ETO) Pintér Ádám (Real Zaragoza), Szakály Péter (DVSC-Teva)
Támadók: Németh Krisztián, (Roda) Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Mainz)
Egervári edzőbá(b) ismét nem rakta be Huszit (tudom,hogy lemondta már egyszer,de ha Gera esetében kb. könyörgött neki a vén ember,akkor ugyanezt a szívességet megtehetné,egy élete formájában lévő játékos esetében is) Örülhetünk ha 2 meccsen összejön 2pont,az észtek nem véletlen pótselejteztek,a törökök meg egyszerűen jobbak mint mi...persze a remény hal meg utoljára,de vhol remélem,hogy ez a poshadt magyar kula még előbb,amit mi válogatottnak gúnyolunk,mert akkor hátha lesz egy kis változás,és Elek meg Vanczák szintű bohócok,nemhogy a kezdőben,de a keretben sem lesznek,mert a hányinger fog el ha meglátom őket a csapat közelében...egyébiránt az jó,hogy Tőzsért beválogatta a f*szrajzoló...ja várjunk csak,mégsem...grat...
VISZONT KUMMA SZERETHETŐ A CSAPAT!!!!!! vagy mégsem..
Szökőévente lő egy gólt.Vicc.....Inkább egy Lencse László vagy egy Kabát
Péter is jobban helyt állna.Végülis Tökölit is behívta akkor Kabátot miért ne.
Amúgy én a középpályán csak Tőzsért hiányolom.
Am persze hogy most ha nem máskor meglehetett volna verni a hollandok
at legalább döntetelen.De egyy ilyen csoportba miért is Hollandiát kellene
vernünk akik szinte biztos csoportelsők.
A két meccsen 4 pontra számítok.
Könyörgöm mit keres egy Németh Krisztián nevü fiatalember a keretbe.Mezner2 írta:A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olimpiakosz)
Védők: Halmosi Péter (Szombathelyi Haladás), Juhász Roland (Anderlecht), Kádár Tamás (Roda), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen), Lipták Zoltán (Győri ETO), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Takács Ákos (Győri ETO), Varga József (DVSC-Teva)
Középpályások: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (DVTK) Gera Zoltán (WBA), Gyurcsó Ádám (Videoton), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koltai Tamás (Győri ETO), Koman Vladimir (FK Krasnodar), Pátkai Máté (Győri ETO) Pintér Ádám (Real Zaragoza), Szakály Péter (DVSC-Teva)
Támadók: Németh Krisztián, (Roda) Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Mainz)
Egervári edzőbá(b) ismét nem rakta be Huszit (tudom,hogy lemondta már egyszer,de ha Gera esetében kb. könyörgött neki a vén ember,akkor ugyanezt a szívességet megtehetné,egy élete formájában lévő játékos esetében is) Örülhetünk ha 2 meccsen összejön 2pont,az észtek nem véletlen pótselejteztek,a törökök meg egyszerűen jobbak mint mi...persze a remény hal meg utoljára,de vhol remélem,hogy ez a poshadt magyar kula még előbb,amit mi válogatottnak gúnyolunk,mert akkor hátha lesz egy kis változás,és Elek meg Vanczák szintű bohócok,nemhogy a kezdőben,de a keretben sem lesznek,mert a hányinger fog el ha meglátom őket a csapat közelében...egyébiránt az jó,hogy Tőzsért beválogatta a f*szrajzoló...ja várjunk csak,mégsem...grat...
VISZONT KUMMA SZERETHETŐ A CSAPAT!!!!!! vagy mégsem..

Majd meglátjuk milyen lesz, én azért megnéztem volna most is a svájciakat (Game90 írta:Csak nekem nem hiányzik ez a 24 csapatos EB? Az idein is voltak kutyaütő válogatottak, most lesz +8 csapat, nem hiszem, hogy emelni fogják a színvonalat...
Csak nekem nem hiányzik ez a 24 csapatos EB? Az idein is voltak kutyaütő válogatottak, most lesz +8 csapat, nem hiszem, hogy emelni fogják a színvonalat...kurdt írta: Szerintem kijutunk a 2016-os EB-re. 24 csapat jut arra már ki, tehát szinte tényleg csak az nem, aki nem akar.
Forcabarca8 írta:Egervári be van betonzova,hisz már "Szerethető" lett a válogatott neve,a FourFourTwo úgy használja a tizenegyünkre,mint a németek a Nationalelfet. Kár,pedig lehetne olyan keretet összerakni,ami tényleg szerethető lenne..

ez nem igazCapon írta:Már jó pár évvel ezelőtt is ezt hallottam egy jó barátom tanárától.recrea írta: a középhátvéd hatalmas hiány poszt az országban: a mai gyerekek alacsonyak, vékonyak...
Faipari iskola, és azt mondja, hogy hihetetlen sehogy sem néznek ki a mai srácok a gépek mellett. Aztán volt osztályfőnökömmel is összefutottam és ő is ugyan ezt a dolgot említette, hogy sokkal alacsonyabb az átlag magasság.
Te is ezt hozod fel, tényleg lehet benne valami.
OFF vége.
Már jó pár évvel ezelőtt is ezt hallottam egy jó barátom tanárától.recrea írta: a középhátvéd hatalmas hiány poszt az országban: a mai gyerekek alacsonyak, vékonyak...
Van igazság abban, amit írsz; de a jelenlegi csapat erre is alkalmatlan. És ha még lennének jó védőink is, akkor is kellene valaki aki elindít egy normális kontrát; gyors, vagy legalább beadni tudó szélsők, és egy csatár, aki belövi a helyzeteket.bali 15 írta: Mellesleg, jó munkabírású védőket sokkal könnyebb kinevelni mint acsatárzsenit. Bár csatárzseninek a tudása az nagyrészt elsajátítható viszont a maradék az az öszönös tehetség ami itt nemigen van.
Szóval szerintem át kellene váltanunk az esélytelen csapatok bunkerfocijára.

Szerintem kijutunk a 2016-os EB-re. 24 csapat jut arra már ki, tehát szinte tényleg csak az nem, aki nem akar. Igaz, egyelőre ez a csapat úgy néz ki, mint aki nem akar. De az biztos, hogy nem tud. Szerintem egy darab igazán jó játékos nincs a csapatban. Van Gera, aki már kifele megy, van Dzsudzsák, akiről már én sem tudom, hogy mit gondoljak; van Priskin, akinél régen láttam rosszabb csatárt (ha egyáltalán) és vannak ezek az ígéretek, mint Koman, Németh, Korcsmár meg még ki tudja kicsoda...visca el barca írta: hosszú hosszú évek óta megy a parasztvakítás, de aki egy kicsit is tisztában van a magyar foci értékével (illetve annak hiányával), az tudja h az elkövetkezendő 20 évben nem jutunk ki sehova.

nem, ők csak szimplán ennyit tudnak és sehova nem kellenek külföldön. rengeteg túlsztárolt játékosunk van, jól látja ezt pl. szóza is, nem véletlenül zavarta el az elek féléket fehérvárról.Forcabarca8 írta: Vannak itthon is jó játékosok,de akik maradnak,azokból hiányzik a vágy,hogy magasabb szintre jussanak el.

Ez a probléma, hogy elhitetik velünk, hogy van esélyünk a második helyre. Nem, nincsen, legfeljebb szerencsével, ha bejönnek az olyanok, mint a 2-1-es finn meccs. De egy komolyan vehető csapatnál nem igazán fér bele, hogy olyan gólokat kapjon, amiből mi négyet kaptunk.Gareth Tello írta:Nem láttam sem a románok, sem a törökök meccsét, így nem tudom, milyen játékerőt képviselnek, de ha így folytatjuk, igencsak nehéz lesz elérni a második helyet a csoportban.