Mihu írta:Zseniális...sokszor nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne nagyobb érvágás. Messi vagy Iniesta sérülése. Egyszerűen annyira meghatározó játékosa ennek a Barcának, annyira meg tudja teremteni a különbséget, hogy az valami hihetetlen. És 2004-2005-ben még mint a világ legjobb cserejátékosáról beszéltünk. Getafe ellen idegenben még vele se lett volna könnyű, nélküle viszont...hajajjjjj

És a nagyobbik probléma, hogy csak Fabregas a cseréje...
Megmondom őszintén, hogy egyáltalán nem követtem az Arsenal meccseit. Songra akarok kilyukadni. Ellenünk is csak egyszer láttam játszani, amikor kikaptunk 2-1-re, de már nem emlékszem, hogy hogy játszott. Nem tudná valamennyire pótolni esetleg? Nem tudná eljátszani a támadó középpályás szerepét? Thiago tuti nem lesz kezdő, mivel még nincs meg hozzá az erőnléte. Cesc szereplése esetén meg komolyan féltem a TV-met...
Egyetértek, minden nélküle felálló Barça által vívott mérkőzésen látszik a hiánya. Talán azért, mert hihetetlenül magas színvonalon tud teljesíteni, ráadásul meccsről meccsre, a rossz forma illetve a hullámvölgy ismeretlen fogalom az ő szótárában.
Nagy szerencse, hogy Thiago már felépült, ő talán tudja majd pótolni, bár én sem gondolom, hogy Tito rögtön a kezdőbe rakná.
Songot meg simán be lehetne rakni tékápénak szvsz, az Arsenalban a tavalyi szezonban 14 gólpasszt adott, ami elég jó. Ahogy emlékszem, Wengernél többet ment fel a támadásokkal (Game megerősítését kérem az ügyben

), tehát szerintem itt is meg lehetne oldani.
Ha meg minden kötél szakad, jöhet Cesc.