Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Éppen elcsíptem.lui1698 írta:2. vh leginkább (pl. most szemezek egy Himmler életével foglalkozó könyvvel). Illetve főleg 20. századi történelem.
(rájöttem ugyan is, hogy egyrészt rám fér az olvasás, másrészt pedig a sulis ismeretem borzalmasan megkoptak, és amúgy is a töri mindig érdekelt.)
2. vh leginkább (pl. most szemezek egy Himmler életével foglalkozó könyvvel). Illetve főleg 20. századi történelem.Gareth Tello írta:A történelmiben elképzelhető, hogy tudnék segíteni, de így kicsit tág ez a fogalom, ha leszűkíted, talán ajánlok majd párat. (Bár holnap és holnapután nem leszek itthon, illetve gépnél sem.)

A történelmiben elképzelhető, hogy tudnék segíteni, de így kicsit tág ez a fogalom, ha leszűkíted, talán ajánlok majd párat. (Bár holnap és holnapután nem leszek itthon, illetve gépnél sem.)lui1698 írta:Más:
Írjatok már olyan könyveket amik ismeretterjesztő/történelmi/valós eseményeket mesélnek el.

A Kárpát-medence minden szempontból remek hely volt a letelepedésre.messideco írta:Tökéletesen megértem![]()
Abba is belegondoltam, hogy ha nem közép-Európában, a Kárpát-medencében lesz a végleges letelepedés, akkor másképp alakulhatott volna az ország sorsa, tegyük fel pl. a Kaukázus hegységben?
Köszi, de egyelőre a Bhagavad-Gíta lefoglal, úgyhogy jöhet más.császárelőd írta:Lacikám: A Biblia Mr. Green

Egy darabig lehet. de minél tovább tart az eszmefuttatás,minél több résztvevővel,előbb utóbb úgyis lesz valaki,aki ellentmond,nem ért egyet,és onnantól kezdve átmegy érzelmi alapúvá a vita.messideco írta:Szerintetek lehet a történelemről beszélni politikai ideológiák nélkül és egymás lezsidózása, cigányozása nélkül? Ha igen, feltennék egy kérdést.
Szerintem dobd be a témát, aztán majd eldől, hogy lehet-e róla értelmesen beszélgetni.messideco írta:Szerintetek lehet a történelemről beszélni politikai ideológiák nélkül és egymás lezsidózása, cigányozása nélkül? Ha igen, feltennék egy kérdést.

Nem.messideco írta:Szerintetek lehet a történelemről beszélni politikai ideológiák nélkül és egymás lezsidózása, cigányozása nélkül?

Volt már itt ha jól emlékszem elég hosszú történelmi vita, amibe nem szóltak bele a modik -mármint úgy értve, hogy nem figyelmeztettek senkit- mégis jó hosszú terjedelmű volt. Úgyhogy szerintem ez témától függ. Szerintem tedd fel a kérdést, és majd elválik, hogy lehet-e róla beszélni. A modik úgyis nézik a topicot, és ha valami van, akkor szólnakmessideco írta:Szerintetek lehet a történelemről beszélni politikai ideológiák nélkül és egymás lezsidózása, cigányozása nélkül? Ha igen, feltennék egy kérdést.

Még jó.S.Agüero írta:Ja, tényleg, jó tudni.Gareth Tello írta:Szerintem kicsi vagy még ehhez.![]()
![]()
Te biztos jobban tudod.
Inkább ezt: http://www.youtube.com/watch?v=mAMD1zbvDb8. (Amúgy nagy kedvencem volt.)S.Agüero írta:Most komolyan, 15 évesen Micimackót nézzek vagy mi?
Szerintem kicsi vagy még ehhez.
Hogy is mondjam... A szerelembe esés "megvolt", csak utána nem mertem kezdeményezni, félvén a csalódástól és a viszonzatlan szerelemtől, ahogy mondod.messideco írta:Voltatok már úgy, hogy féltetek szerelembe esni, félvén a csalódástól és a viszonzatlan szerelemtől? Elég elvont kérdés de, na...
PM-os Wolfie-nál láttam először, de aztán láttam, hogy te is belájkoltadkanty írta:Ez tőlem van faceről?Game90 írta:Témaindítónak:
http://orokseg.wordpress.com/2011/11/30 ... nz-nelkul/
Ki vállalná be? Mármint ezt az életmódot, nem pedig a nőt.![]()
Pedig a fb-os csoportban is kb. ugyanaz folyik, mint itt. És nem is muszáj ismerősnek lennünkbence-barca írta: off:
Amúgy nem vagyok benneDe őszintén szólva nem tervezem. Van egy olyan "elvem"? miszerint olyanokat akiket nem ismerek személyesen v jobban, nem tartom ismerősnek. Facebookot amúgy is csak arra tartom, h beszélgessek, többre nem is kell.
Ez tőlem van faceről?Game90 írta:Témaindítónak:
Ki vállalná be? Mármint ezt az életmódot, nem pedig a nőt.
Minden tiszteletem a nénié! Családdal nem vállalnám,ha egyedül élnék akkor elgondolkodnék rajta.Game90 írta:Témaindítónak:
Ki vállalná be? Mármint ezt az életmódot, nem pedig a nőt.

Egy próbát megér. Ne éld bele magad, legyél laza, de azért ne bunkó. Egy hónapot megéri füzögetni. Csak beszélgess vele sokat és mondjuk ne a Barcáról vagy ilyesmi.messideco írta:Voltatok már úgy, hogy féltetek szerelembe esni, félvén a csalódástól és a viszonzatlan szerelemtől? Elég elvont kérdés de, na...
Sajnos igen. De mi a problémád? Hátha itt páran tudunk/ tudnak segítenimessideco írta: Más:
Voltatok már úgy, hogy féltetek szerelembe esni, félvén a csalódástól és a viszonzatlan szerelemtől? Elég elvont kérdés de, na...