Szomorú hír
na, bezárom megint, reméljük nem lesz rá szükség sokáig...
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ide elég régen írtak, peig tegnap is meghalt egy magyar futbalista. Állítólag szívrohamot kapott. Azért nem hiába. Elég sok magyar focista hal meg mostanában. És sztem nem az ő hibájuk. El kéne őket küldeni kivizsgálásra. Azt hittem Zava halála után kicsit észbe kapnak. De nem.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Na lécci, ha van kedved akkor íed már le! Érdekelne engem is, a családomat is, meg mindenkitgejzy10 írta:orvosi műhiba? szeretem az ilyen beszolásokat...bizonyára orvos vagy és ezért vagy ilyen biztos magadba.Silvanus írta:Szalakszakadás? Majd szívroham, vagy tüdőemblóia...??? Gyerekek attól tartok, hogy itt valami nagyon-nagy orvosi hiba történhetett!!! Ez rettenetes...
Én csak orvosnak tanulok, sza pici fogalmam már van az ilyenekről.. ne szidjuk már állandóan az orvosokat...
ha gondolod szívesn kifejtem, hogy hogyan kaphatott tüdőembóliát szalagszakadás következtében... és azt is, hogy ez mennyire az orvos hibája...

Milinte te szemét, tipszmikszűté??
orvosi műhiba? szeretem az ilyen beszolásokat...bizonyára orvos vagy és ezért vagy ilyen biztos magadba.Silvanus írta:Szalakszakadás? Majd szívroham, vagy tüdőemblóia...??? Gyerekek attól tartok, hogy itt valami nagyon-nagy orvosi hiba történhetett!!! Ez rettenetes...
Én csak orvosnak tanulok, sza pici fogalmam már van az ilyenekről.. ne szidjuk már állandóan az orvosokat...
ha gondolod szívesn kifejtem, hogy hogyan kaphatott tüdőembóliát szalagszakadás következtében... és azt is, hogy ez mennyire az orvos hibája...
-
- Director del Fútbol
Nyugodj békében, Zava! 

idelaci18 írta:Hallottátok a hírt??? Zavadszkí Gábor meghalt, elég durva. Nem tudtam hogy hova írjam de eléggé megrázott a hír.(hova tartozás nélkül)
Zava, legyen Neked könnyű a föld!

hihetetlen hogy mik történnek...és énis azt mondom sajnos ennyi véletlen nincs ..... 

- SmallGreenET
- Barça B
Őszinte részvét a családjának, ismerőseinek, barátainak!
Hihetetlen, mik történnek... Attól tartok, ezek mögött biztosan van vmi orvosi háttér, ami sajnos az egész profi focit átszövi...
Hihetetlen, mik történnek... Attól tartok, ezek mögött biztosan van vmi orvosi háttér, ami sajnos az egész profi focit átszövi...
Força Barça!!!
-
- Jugador del Barça
Nyugodjék Békében!
Csatlakozom az elöttem szólókhoz valóban döbbentesek ezek a dolgok.
Csatlakozom az elöttem szólókhoz valóban döbbentesek ezek a dolgok.
- Barrano
- Jugador del Barça
Nekem is pont ez jutott eszembe. Minden év egy sportoló tragikus halálával indul.Topi írta:2004 január: FEHÉR MIKLÓS
2005 január: KULCSÁR ANITA
2006 január: ZAVADSZKY GÁBOR....
Nyugodjék békében
Catalonia is not Spain