Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak sajnos többek között az ő töketlensége is kell ahhoz, hogy az ellenfél kapusai életük meccsét játsszák. Ugyanezt játszotta el a Chelsea elleni meccseken is, még a gólvonalról is képes volt fölé lőni.Sanama írta:mondjuk ma már 2gólnál járna ha a Granada kapusa nem élete meccsét játszaná.
Én úgy látom mióta itt van ez a gondja. Már írtam erről, röviden:visca el barca írta: remélem nem arról fog szolni ez az ideény, hogy találjuk meg szegény fabregas helyét a pályán...
Ezt köszi, tanulságos kis videó.Erxy írta: Ha nem is mellé, de a helyére igen. Videó
Érdemes végignézni.
Ha nem is mellé, de a helyére igen. VideóErxy írta:A Valencia elleni meccsen nekem úgy tűnt helyenként, hogy fellép Messi mellé. Ez okos húzás lenne Vilanovától, hisz meglenne a kötetlenebb szerepe Cesc-nek, közelebb kerülhetne a kapuhoz, az ellenfél védelmében ez a pozíció váltás zavart is okozhatna. És a széljáték is tovább lenne erősítve, az oldalról jövő beadásokra érkezne Cesc is- Szóval akár hárman is robbanhatnak a beadásra, ez hatalmas előny lenne. (Messi, Fabregas, és a másik oldali szélső)
Meglátjuk.
Igen, csak ebből megint adódik/adódna a probléma: a kontrák levédekezése.Erxy írta:A Valencia elleni meccsen nekem úgy tűnt helyenként, hogy fellép Messi mellé. Ez okos húzás lenne Vilanovától, hisz meglenne a kötetlenebb szerepe Cesc-nek, közelebb kerülhetne a kapuhoz, az ellenfél védelmében ez a pozíció váltás zavart is okozhatna. És a széljáték is tovább lenne erősítve, az oldalról jövő beadásokra érkezne Cesc is- Szóval akár hárman is robbanhatnak a beadásra, ez hatalmas előny lenne. (Messi, Fabregas, és a másik oldali szélső)
Meglátjuk.
Alcantara-val értek egyet, (ismét) volt oka lehajtott fővel levonulni.Barcaman1993 írta:Sztem most egyáltalán nem játszott rosszul, sőt. Az első játékrészben rendkívül aktív volt, ráadásul volt 2 helyzete is. Úgy gondolom, ha a helyzeteit ismét berugdossa majd, akkor nem lesz gond. Az viszont beszédes volt, hogy amikor lejött, azt lehajtott fejjel tette. Pedig aztán most tényleg nem volt rossz.Alcantara írta:Vilanova kicsit túlszinezte a teljesítményét az értékelés során!
A "10-ből 9-szer berúgja" nem igazán állja meg a helyét az utóbbi időben.
Jó lenne, ha összekapná magát kicsit, mert sérülés nem hátráltatta, játéklehetőség adott.
Tényleg olyan, mint aki nem találja a helyét a pályán! Akit ennyi pénzért elhoztak, évek óta körüludvaroltak, illene megtalálni a helyét, mert azt már előtte tudni kellett volna, hogy hol játszik!
Sztem most egyáltalán nem játszott rosszul, sőt. Az első játékrészben rendkívül aktív volt, ráadásul volt 2 helyzete is. Úgy gondolom, ha a helyzeteit ismét berugdossa majd, akkor nem lesz gond. Az viszont beszédes volt, hogy amikor lejött, azt lehajtott fejjel tette. Pedig aztán most tényleg nem volt rossz.Alcantara írta:Vilanova kicsit túlszinezte a teljesítményét az értékelés során!
A "10-ből 9-szer berúgja" nem igazán állja meg a helyét az utóbbi időben.
Jó lenne, ha összekapná magát kicsit, mert sérülés nem hátráltatta, játéklehetőség adott.
Tényleg olyan, mint aki nem találja a helyét a pályán! Akit ennyi pénzért elhoztak, évek óta körüludvaroltak, illene megtalálni a helyét, mert azt már előtte tudni kellett volna, hogy hol játszik!