Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,én is ezt érzem,de egy Ini,Shavi melett esélye sincsen és pont a mai meccsen érezhető volt: a két törpe együtt játszott ás brilliroztak,ebben a helyzetben nem fér bele Fab... sajnos ez van,ha meg ott van mellettük.... ki fog védekezni?Bob_Marley írta:Ezt még április 19én írtam, illetve ezt beszéltük Gamel , amire anno akkor nem válaszoltam szerintemBob_Marley írta:
Költő kérdést teszek majd fel
Már mielőtt idehoztuk benne volt a pakliban, hogy nehezen találjuk meg Fabregas helyét!
Nem hiába a válogatottban is általában ő volt a kimaradó!Az Inietsa-Xavi meg sérthetetlen kettős volt!
A szezon elején jöttek a gólok, jó játék (én mondjuk ma nem éreztem, hogy kilógott volna) úgy tűnt Pep beépítette!
De mostanában voltak értékelhetetlen meccsei, amit leírtál, hogy más szerepkör nem talája a helyét stb!
Kérdés valóban megtudjuk oldani, hogy Iniesta-Xavi kettős mellett beszorítsuk Fabregast is (s akkor Messi is elől ott van plusszban)?!Mint írtam költői a kérdés, s csak az idény végezetével lehet erre biztosan válaszolni, hogy hol is tart nálunk Fabregas, s az is biztos, hogy a következő évben már könnyebb dolga lesz, de az ő szerepének megtalálása azért nem egyszerű!
Persze elkényszerítőzik ő mindenkivel, de sokszor elszívja egymás elől a levegőt ez az Iniesta-Xavi-Cesc trió!Legalábbis mostanában!
Ez nem kritika, s a szezon elején meg a füléről a félpályáról is bepattant volna a labda, s nem szabad elfelejteni, de mostanában ő eléggé keresi magát!És hangsúlyozom ma (tegnap) nem éreztem, hogy rosszul játszott volna!
De valóban a Messi-Iniesta-Fabregas 3as jobban zavarja egymást.
Amiért ezt írtam az azért van, mert ÉN ÚGY LÁTOM hogy Fabregasnak továbbra sincs meg a helye a csapatban, s ez önbizalom és morális gondokat okoz(ott) nála, egyszerűen az embernek semmi nem jön össze, szó szerint az Óceánba nem tudna már betalálni nem hogy egy 7 méteres kapuba, s összjátékban is "zavaró".
Ahogy az Arsenalban ismertem meg úgy un bloc, ő egy "lelkis" srác, s az Arsenalban félisten volt, itt tudjuk ha be kellene lőni a szerepét, akkor egy jó, képzett ember közel a kezdőhöz, vagy éppen kezdő, de nem egy félisten, s ez a változás szerintem fejben kicsit összezavarta, illetve tényleg az ilyen lelkis emberek, könnyebben vannak "depresszióba" és nála is ezt látom, hogy már kedvtelen lézeng a pályán, ott van de már minek.
Én is szeretem a játékát, s félre értés ne essék én nem kritizálni akarom, vagy ne adj Isten elküldeni, csupán "megfejteni őt".
Nehéz az ilyen embereket kimásztatni a gödörből, de pl Titonak ez is egy lecke, hogy oldja meg a Cesc "problémát" mert jó játékos ő, de valahogy továbbra sincs meg a szerkezetben hogy Cesc mit játsszon.
Ezt még április 19én írtam, illetve ezt beszéltük Gamel , amire anno akkor nem válaszoltam szerintemBob_Marley írta:
Költő kérdést teszek majd fel
Már mielőtt idehoztuk benne volt a pakliban, hogy nehezen találjuk meg Fabregas helyét!
Nem hiába a válogatottban is általában ő volt a kimaradó!Az Inietsa-Xavi meg sérthetetlen kettős volt!
A szezon elején jöttek a gólok, jó játék (én mondjuk ma nem éreztem, hogy kilógott volna) úgy tűnt Pep beépítette!
De mostanában voltak értékelhetetlen meccsei, amit leírtál, hogy más szerepkör nem talája a helyét stb!
Kérdés valóban megtudjuk oldani, hogy Iniesta-Xavi kettős mellett beszorítsuk Fabregast is (s akkor Messi is elől ott van plusszban)?!Mint írtam költői a kérdés, s csak az idény végezetével lehet erre biztosan válaszolni, hogy hol is tart nálunk Fabregas, s az is biztos, hogy a következő évben már könnyebb dolga lesz, de az ő szerepének megtalálása azért nem egyszerű!
Persze elkényszerítőzik ő mindenkivel, de sokszor elszívja egymás elől a levegőt ez az Iniesta-Xavi-Cesc trió!Legalábbis mostanában!
Ez nem kritika, s a szezon elején meg a füléről a félpályáról is bepattant volna a labda, s nem szabad elfelejteni, de mostanában ő eléggé keresi magát!És hangsúlyozom ma (tegnap) nem éreztem, hogy rosszul játszott volna!
Szerintem ritkán kap lehetőséget és Ő nem az a fajta játékos aki ezt elviseli,neki az fekszik mikor ezer átadást kap egy meccsen mint Angliában,róla szólt a csapat,itt meg igazából csak epizód szerepe van.Pavel írta:Fejben nagyon nincs ott.
Nem lesz ez így jó.
Az, hogy valaki nem tud egy normális labdát adni a másiknak, az nem attól függ, hogy milyen poszton játszik...és nála ezzel is gond van. Nem csak az a probléma, hogy nem jól helyezkedik. Hanem az, hogy alapvető összjátékbeli problémák vannak nála.kurdt írta:
Én is ilyesmire gondoltam. Sőt még egy olyan is megfordult a fejemben, hogy ki lehetne próbálni a Song-Busquets-Fabregas hármast. A két védekezőbb játékos megszerezné a labdákat és Fabregas játszaná meg őket. Ugyan se Xavi, sem Iniesta nem lenne ott Fabregas mellett, de lehet, hogy ez neki sokkal jobban feküdne. És a látszat ellenére nem lenne védekezőbb tőle a csapat.
Én is ilyesmire gondoltam. Sőt még egy olyan is megfordult a fejemben, hogy ki lehetne próbálni a Song-Busquets-Fabregas hármast. A két védekezőbb játékos megszerezné a labdákat és Fabregas játszaná meg őket. Ugyan se Xavi, sem Iniesta nem lenne ott Fabregas mellett, de lehet, hogy ez neki sokkal jobban feküdne. És a látszat ellenére nem lenne védekezőbb tőle a csapat.socio66 írta:Oda kell neki adni a karmesteri pálcát, és xavi helyett kezdetni.
ennyire van szüksége.
Miért is? Mivel szolgált rá?socio66 írta:Oda kell neki adni a karmesteri pálcát, és xavi helyett kezdetni.
ennyire van szüksége.
Szerintem Alexis esetében még elfogadható lenne, de Fabre számára ez a játékrendszer nem volt teljesen idegen. Jó lenne, ha a tavalyi idénykezdetet tudná folytatni Fabregas, mert az szuper volt, csak utána jelentősen visszaesett.messideco írta:Sok játékost megzavart az edző- és ezáltal a stílusváltás is. Alkalmazkodniuk kell, Fabrenek és Alexisnek jóval nehezebb, mivel ők egy évig alkalmazkodhattak Pep rendszeréhez, most kezdhetik majdnem előlről. Lehet, hogy hülyeség, de én így látom...
hát nem tudom. mikor idejött volt egy pár kimagasló meccse, aztán egy pár közepes, meg egy csomó "rossz".ab1daL írta:Nem tudom mivan Fábregassal, de valahogy felkéne rázni, mert nem lesz ez így jó.. Ahogy játszott az első félévében az nagyon korrekt volt, viszont utána vissza esett jócskán. Remélem ez most csak szezon eleji forma, és jobb lesz ennél..
Biztos féltékeny.messideco írta:Sergi Roberto azért jól megnézte magának!