Tottenham 1-1 Norwich. Dembélé gólt rúgott első meccsén, ami nem rossz ómen, viszont Sigurdsson még nem találja swansea-s formáját...
Huddlestone meg nagyon ügyes, beáll csereként a 82. percben, a 88.-ban meg kiállítják...
Viszont a lastminute-igazolásokkal elégedett vagyok, Dempsey már bizonyította tavaly a Fulhamben, hogy remek játékos, van der Vaart (...) pótlását szerintem meg tudja majd oldani, tékápé és csatár egy személyben, ha be tud illeszkedni a csapatba, jó szezonja lesz. Ráadásul még olcsó is volt, az érte kiperkált 6 millió aprópénz képességeihez mérten. (A transfermarkt szerint 15 milka az értéke.)
Llorist szintén nagyszerű igazolásnak tartom, világklasszis kapus, megszokja a PL légkörét, és nem lesz vele különösebb gond. Még csak 25 éves, úgyhogy a 41 éves Friedelhez és társaihoz képest valóságos tinédzser, aki reményeim szerint gondoskodik majd arról, hogy a Spurs jó néhány évig ne küszködjön kapusgondokkal.
A játékosállomány összeségében nézve szerintem nagyon jó, most Villas-Boasra vár a feladat, hogy kovácsoljon belőlük egy topcsapatot. Szigorúan csak a keretet nézve egy 4. hely tűnik reálisnak (United, City, Chelsea mögött), de az eddigi PL-meccsek alapján ez sem lesz könnyű, például a Swansea is igen erősnek tűnik.
És a nyári átigazolási szezonről:
Total spending: £51.5 million
(Sigurdsson, Vertonghen, Adebayor, Dembélé, Lloris, Dempsey)
Total income: £66.5 million
(David Button, Corluka, Bassong, Kranjcar, Pienaar, Modric, van der Vaart, Giovani)
Net: £15 million
szerk.:
lui1698 írta:QPR kezdője nem is rossz:
Zamora, A. Johnson, Park, Faurlin, Granero, Wright-Philips, Fabio, Ferdinand, Nelsen, Bosingwa, Green
Most kezdődik a City-QPR meccs.
City: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, Yaya Touré, Rodwell, Silva, Nasri, Tévez, Dzeko.
Sinclair már a padon.
Hajrá QPR!
szerk. 2.0:
1-0 a Citynek, Yaya.
Seven summer signings are playing for QPR.
Akkor ezért nem muzsikálnak még valami jól.