Bestbarca írta:Hát nem tudom,én a Barca helyében elfelejtemén Neymart,elkezdeném egyre erősebben nézegetni Falcaot...Valaki kelleni fog Villa helyett sztem,persze nem temetem,és lehet parádés idénye lesz,de sajnos nem fiatalodik,szal gyanús,igazolni kell majd...És ha jól megnézzük legjobban egy igazi befejező csatár hiányzik...Okés Messi megoldja,meg nem játszunk valós centerrel...De marhára kéne vki aki bevarrja,ha nincs Messi...ÉS megoldja ezt Pedro,meg Alexis is ha formában van,de egy igazi tarthatatlan berobbanó center sokat hozhatna a nagy meccseken...Szal ha Villa nem tudja megoldani,és tényleg kell vki,akkor kérdés elhozzuk a 20éves tapasztalatlan,brazíliában sztárolt,egy lökéstől összeeső,önfejű cselkirály Neymart,vagy a spanyol bajnokságban és európai porondon bizonyított,a miénkéhez hasonló játékszisztémában bizonyított,erős felépítésű,elnyomhatatlan Falcaot...A kettő kb ugyan annyiba kerülne...Sztem innetől nincs kérdés...És elnézve a mozgását Falcaonak,kb ide született...Fél perc alatt beilleszkedne az tuti...
Falcao érkezése kizárt!
Egy:Az Atletico nem véletlen adta el Torrest is külföldre...nem akarják mégjobban erősíteni a riválisokat,ezért kb. akkor lehetne esélyünk ha 10-15 millióval mindenki fölé ajánlanánk,ami kizárt...
2:Szerintem fel sem merül Titi-nál a neve...Méghozzá szerintem azért nem,mert Tito mindig elmondja,hogy meg kell találni Fabre posztját,mert ebben a rendszerben az még nincs meg...A 3-4-3-ban ez megvolt,méghozzá Messi mellett,amikor Fabre ugyanúgy árnyékéket játszott,mint Lio.Amint láthattuk,lőtte is a gólokat,a játék is ment neki,kivéve tavasszal,amikor a helyzetei azért ugyanúgy megvoltak,csak nemvolt formában és akkor ezek kimaradtak...Ebben a 4-3-3-ban csak abban az esetben játszhatna ott,ha kikapnánk a balszélsőnket,és ő jönne a helyére,de akkor meg a balos lenne gyenge,ezért ez nemigazán jó megoldás.
Na most.Szerintem Falcao ebben a szerepben nálunk kész tökély lenne,csakhát ha Fabregas-nal ez nem megoldható,akkor nála sem lenne az.Szélen pedig meghalna,ez szinte biztos...
De hogy a Neymar témához is hozzászóljak:
Ja persze,szokásos sablonszöveg...Önfejű,túlsztárolt cselkirály...
Mint az CR példája is mutatja,lehet egy önfejű cselgépből is csapatembert csinálni...A túlsztárolt dologhoz meg annyit,hogy nyugodj meg,tisztában lenne ő azzal hogy ez a Barca,és nem Dél-Amerika...
Az meg,hogy mitől esik össze,egészen nevetséges...Nálunk tényleg csupa kigyúrt négerekből áll a csapat...Iniesta vagy esetleg Xavi mennyivel izmosabb mint ő???Sőt,hogy messzebb ne menjek,még a labdaszerző középpályásunk,Busquets sem izmosabb mint ő,pedig egy vkp-nál nem lenne hátrány pár kiló izom...