Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Fabregasfan
Barça B

2012.09.01. 19:45:05

kicsit levagyok maradva, hogy értitek hogy Neymar szinte tuti? valaki informáljon légyszi :)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2012.09.01. 18:49:39

Igen mindíg mindenki mondja,hogy nem kell ide center míg Messi van...Azért érdekes,hogy az említett Eto,Henry,Villa is annyira szenvedett hogy mindíg hogy összehozott 25-30gólt egy szezonban...Szal okés,szenvedtek,meg nem tudtuk kihozni belőlük a maximumot,de rohadtul kellettek az aktuális siekerszezonhoz...Fontos pllanatokban berúgták lásd pl Eto- bl döntő ,Henry- 2 a realnak , Villa -bl döntő...Egy igazi centeben ez a lényeg,hogy lehet rosszul játszik sokszor,vagy felesleges,nem a posztján van,de fontos pillanatokban villan,és dönt,és mindíg a kapu előtt ólálkodik,"megtalája a labda a 16oson belül"...És pláne ha egy komoly csapat leszedi Messit a pályáról,pl Real, Chelsea,akkor van rajta kívül aki berúgja...A középpályásoknak nem az a feladatuk hogy belőjék,ők még tolnak 2t,míg egy center már rég bevarja...A center berobbna úgy érkezik,keresi a labdát,majd azzal rögtön a kaput...Teljesen más felfogása van,és rohadtul kell ez a szarrápasszoló középpályánk mellé...a 2 együtt halálos...Sok passz az ellenfél azt se tudja merre nézzen,aztán gyilkos passz a beindulónak,és gyilkos befejezés,amit csak egy igazi center tud(Messit most ne nézzük,ő nem ember... :D )...Akármikor sikeresek voltunk,mindíg volt egy igazi centerünk,és mindíg mindeki sírt,hogy jajjj nem ez kell,de vhogy mindíg ők adták hozzá azt a pici pluszt...Azért az sem véletlen,hogy Villara is számítanak,és érdeklődünk Neymarért,meg mindíg felmerül centerek igazolása,ha épp nincs...Kell a Barcába,mint minden csapatba egy vérbeli center...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.01. 18:46:36

A Falcao-témához csak annyit, hogy Alexis is csomószor középen játszott PEPNÉL (Tito ugyebár inkább a szélen játszatja), birkózott a védőkkel, de látszott, hogy nem igazán jó neki ez a poszt.
Messi sokszor visszalép a középpályára labdáért, vagy kimegy a szélre, ezáltal lehetőség nyílik egy középcsatár szerepeltetésére.
Alves meg annyit kalandozik a jobbszélen, hogy néha inkább nevezhető jobbszélsőnek, mint jobbhátvédnek. Pl.:
Pedro----------------Alexis-------------------Alves
------------------------Messi------------------------
--------Iniesta--------------------------Xavi--------
Így Alexis helyett Falcao is beférhetne, és ha Messi középre megy, elférhetnek ott ketten is, de megjegyzem, szvsz Falcao még valamelyik szélen is ellenne, bár kétségtelen, hogy ezzel nem tudnánk maximálisan kiaknázni különben remek képességeit.
Tehát én úgy gondolom, hogy lenne értelme leigazolni a kolumbiait, de bízom benne, hogy Tito és társai jobban értenek a dolgokhoz, mint én, és a Barça számára lehető legjobb támadót hozzák el jövő nyáron.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.09.01. 18:23:49

Tényleg értelmetlen addig Falcao ide, amíg Messi középen játszik.
Jövőre biztos hozunk egy támadót, és az remélem nem Neymar lesz. :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.01. 18:09:27

falcao felesleges ide, ő sem tud szélen játszani. és amig messi fosni fogja a golokat, soha, senki nem játszhat helyette középen. ez lett a veszte többek közt henrynak, eto'o-nak az utolsó évében, vagy most villának. teljesen felesleges ide klasszikus 9-es
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2012.09.01. 17:50:23

Hát nem tudom,én a Barca helyében elfelejtemén Neymart,elkezdeném egyre erősebben nézegetni Falcaot...Valaki kelleni fog Villa helyett sztem,persze nem temetem,és lehet parádés idénye lesz,de sajnos nem fiatalodik,szal gyanús,igazolni kell majd...És ha jól megnézzük legjobban egy igazi befejező csatár hiányzik...Okés Messi megoldja,meg nem játszunk valós centerrel...De marhára kéne vki aki bevarrja,ha nincs Messi...ÉS megoldja ezt Pedro,meg Alexis is ha formában van,de egy igazi tarthatatlan berobbanó center sokat hozhatna a nagy meccseken...Szal ha Villa nem tudja megoldani,és tényleg kell vki,akkor kérdés elhozzuk a 20éves tapasztalatlan,brazíliában sztárolt,egy lökéstől összeeső,önfejű cselkirály Neymart,vagy a spanyol bajnokságban és európai porondon bizonyított,a miénkéhez hasonló játékszisztémában bizonyított,erős felépítésű,elnyomhatatlan Falcaot...A kettő kb ugyan annyiba kerülne...Sztem innetől nincs kérdés...És elnézve a mozgását Falcaonak,kb ide született...Fél perc alatt beilleszkedne az tuti...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Subinho
Director del Fútbol

2012.09.01. 17:36:59

HA jön Neymar! közel nem biztos! egyébként ide nem egy magas, erős csatár kell, hanem egy sokkal inkább mozgékony, mezőnyben is jó játékos. láttuk Ibra sem jött be. sokkal inkább jöhetne Falcao. olvastam korábban, hogy az atleticonak nincs pénze és megállapodtak Falcao-val, hogy még egy szezont lehúz ott és utána tovább állhat... idén kiderül mennyire lehet számítani a Villa, Alexis, Cuenca, Tello négyesre és valamelyikük helyett jöhetne Falcao! látjuk, tudjuk mennyire jó játékos! ha esetleg Neymar mégis jönne, egy Neymar-Messi-Falcao hármas nagyon erős lenne!!! ha ők jönnének, akkor nagyon valószínű, hogy Villa és Alexis menne....
neobarca
Director del Fútbol

2012.09.01. 17:18:27

Castiel írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/09/01 ... n=blhshare
erről a netes hírről mi a véleményetek?
Ha jön Neymár is ami szinte garantált, akkor kicsit sok lesz a csatárunk. Hozzátenném, én csípem a gyereket. 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.09.01. 16:41:29

Castiel írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/09/01 ... n=blhshare
Örülnék neki a tavalyi szezonban nagyon hiányzott egy igazi kilences a csapatból,de ha jönne akkor szerintem nem padozni akarna itt és őt mégsem játszathatná tito a szélen thát messi visszamenne a szélre.

De addig még sok idő van!!
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Castiel
Capitá del Barça

2012.09.01. 16:30:17

http://barcanoticias.blog.hu/2012/09/01 ... n=blhshare
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.08.31. 00:39:11

Na szóval :D holnapra szeretnék egy BALHÁTVÉDET,igen,jól olvastátok,balhátvédet :D Alba-val nem leszünk jók,védekezésben gyenge,és ez a Bl-ben,illetve a Real ellen visszaüthet.
A másik poszt,ahová várok egy embert,az a középhátvéd poszt.Örülnék egy Luiz-nak,de beérem egy Agger-el is,ha úgyvan :D

tudom-tudom,ezekből semmi nem lesz,de mennyivel nyugodtabb lennék így...
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.08.28. 14:36:51

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... uk-2168403

Nem feltétlen Káká miatt linkeltem, hanem az utolsó bekezdésért!

Bojan a Milanban :?: :!: :shock:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.25. 14:38:19

Tisztázódni látszanak a lehetséges távozók nevei:

Ibi Afellay: az Inter vinné, de Afellay a hírek szerint inkább Angliába menne, ahonnan 3 ajánlatot kapott a Barca, amelyből egyik csapat BL résztvevő. Afellay csak kölcsönbe szeretne menni, nem akarja végleg elhagyni a csapatot.

Jonathan dos Santos: valószínűleg a Sevillához távozik kölcsönbe, de arról szólnak a hírek, hogy a Sevillának lenne vásárlási opciója rá..

Andreu Fontás: ő nem szeretne távozni, télig maradni akar. A Betis volt a legélénkebb érdeklődő, de ők megvették a lengyel válogatott Damien Perquis-t.

Fontás maradására van lehetőség, de Tito azt nyilatkozta, hogy előfordulhat az is, hogy mindhárman maradnak, de a játéklehetőség érdekében jó lenne, ha mennének (kölcsönbe).
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.24. 12:28:44

A tegnapi meccs után csak nekem vannak olyan érzéseim, hogy Afellayt mindenképpen el kéne adni? A kp-n konkrétan Xavi, Iniesta, Fabregas, Thiago van előtte, de én Jordi Albát is nyugodtan idevenném. Elől Messi, Pedro, Villa, Sanchez, Tello, de sztem Cuenca is. Teljesen fölösleges megtartani...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Prosyt
Barça C
Kapcsolat:

2012.08.20. 22:48:59

Köszönöm. Bocsánat, legközelebb odafigyelek, hogy melyikbe írjak! :) Illetve mellékattintottam, amúgy a jó topicba akartam írni. Bocsi még 1x :)
HARD PLAY HEROES
https://www.youtube.com/user/HardPlayHeroes" target="_blank
noname
Llegenda del Barça

2012.08.20. 22:42:18

Tobias88 írta:"Nem volt izomsérülése nagyjából 17 éves kora óta." - ez azért nem akármi ahhoz képest hogy minden játékosunknak van 1 ilyen évente átlagban :o
Adok neki 2 hónapot és lesz. :twisted: :P
Jól jön az izom a csapatba. Ha tűri a padot nagyon fontos játékosunk lehet!
A Fifa egy szégyen
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.08.20. 22:39:09

"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Prosyt
Barça C
Kapcsolat:

2012.08.20. 22:36:34

Adja valamelyik csatorna a meccset?
HARD PLAY HEROES
https://www.youtube.com/user/HardPlayHeroes" target="_blank
Tobias88
Entrenador del Barça

2012.08.20. 22:34:04

"Nem volt izomsérülése nagyjából 17 éves kora óta." - ez azért nem akármi ahhoz képest hogy minden játékosunknak van 1 ilyen évente átlagban :o
94:39 6 - 1
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.19. 15:43:11

Barcaman1993 írta:... Henry is siralmas volt az elején, aztán a 6 kupás csapatnak kihagyhatatlan elemévé vált.
Ehhez az is hozzá tartozik(mármint az első gyengébb féléve-éve) hogy ő addig világ életében klasszikus csatárt játszott, s jött Barcelonába, ahol ráadásul még sérülten is kellett játszania... (ezt utólag mondta el)
Villa is bal szélt játszik, nem csatárt... Sam' óta nem volt olyan csatár aki klasszikusan elöl mozog, s rengeteg dinamikus el mozgásassal visszalépéssel megveri az ellenfelét... David is inkább keresztbe indulgat be... Ibra meg sehova sem tudott... :twisted:
vissza Henryhoz... amint beépült ahogy te is írtad, kihagyhatatlan lett szélről is...:)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Laza
Capitá del Barça

2012.08.19. 14:39:15

Yaya(07-10) írta:igazából a felvetés a hülyeség, mert egyáltalán nem biztos, hogy egy játékos elég jó ebbe a csapatba. azt a marhaságot, hogy egy sz@r játékos jobb lesz, mert ilyen emberek veszik körül talán nem is kell kommentálni. aki nem elég jó, az egyszerűen nem elég jó. egyébként ebből a névsorból egyedül Hleb és Csiga lóg ki, mert úgy tűnik ők tényleg kevések voltak ide, bár tény, nem kaptak sok lehetőséget.
lehet igazad van..lehet nem..
mert azért az tény..hogy egy jó játékos is beleszűrkül(het)egy gyenge játékosokból állócsapatban..

Songban látok fantáziát..és itt jobb játékos lesz mint Londonban.

Voltak játékosok akik nem jöttek be..de ugye azok csak azért voltak itt hogy kitöltsék a keretet!
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.08.19. 14:28:31

igazából a felvetés a hülyeség, mert egyáltalán nem biztos, hogy egy játékos elég jó ebbe a csapatba. azt a marhaságot, hogy egy sz@r játékos jobb lesz, mert ilyen emberek veszik körül talán nem is kell kommentálni. aki nem elég jó, az egyszerűen nem elég jó. egyébként ebből a névsorból egyedül Hleb és Csiga lóg ki, mert úgy tűnik ők tényleg kevések voltak ide, bár tény, nem kaptak sok lehetőséget.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.19. 14:13:34

Tocy írta:
Ibra, Villa, Henry, Alexis, Cesc, Csigrinszkij, Hleb, Deco, Giuly, Larsson, Guddy, Zambrotta .... ... ... ... .. mennyivel lett jobb játékos mint ideigazolása előtt? Aki jobb lett, az TALÁN Alves ( de sztem ő sem... ), Keita ( talán... ), és Piqué aki tényleg sokat fejlődött.
Azért ebben igazad van és nem is. Az említett játékosok, akiket írtál azok közül sokan világsztárok voltak már akkor is amikor idejöttek... Mondjuk idejönne CR (még az kéne...), nem valószínű, hogy bármivel is jobb lenne, mint most a Madridban. Így Ibra-Villa-Henry kiesik. Giuly-Larsson duó a jó öreg melósok voltak. Nem várta senki sem tőlük, hogy váltsák meg a világot, de sokat hozzá tudtak tenni a játékhoz, hogy cipelték a zongorát.Hleb-Csiga gáz az egész szó se róla. Decot nem is értem. Portóban is nagyon király volt és itt is. Nem értem, hogy merült fel. A Cesc-Alexis duónak meg időt kell még adni. Henry is siralmas volt az elején, aztán a 6 kupás csapatnak kihagyhatatlan elemévé vált.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.19. 14:05:56

Laza írta:
maxilopez írta:lehet nála Piqué lesz a padon( remélem is).
?? ez komoly? komolyan gondolod?

:shock:

a véleményem annyi,hogy eddig...aki ide igazolt...pár hónap alatt klasszisokkal lett jobb játékos a döntő többségben.
ezért felesleges nézni kinek mi a hibája...másik csapatban lesz más körülmények közt.

a hibáit meg kinövi!:)
Xavi se volt ilyen 24évesen mint most:)
Ibra, Villa, Henry, Alexis, Cesc, Csigrinszkij, Hleb, Deco, Giuly, Larsson, Guddy, Zambrotta .... ... ... ... .. mennyivel lett jobb játékos mint ideigazolása előtt? Aki jobb lett, az TALÁN Alves ( de sztem ő sem... ), Keita ( talán... ), és Piqué aki tényleg sokat fejlődött.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.19. 14:00:35

Azon gondolkoztam, hogy nekünk 2 utánpótlás csapatunk is van. :D És általában mind2 csapattól hozunk fel 1 játékost a nagyok közé. :D Na mindegy. Azért az hihetetlen, hogy Jordi Albát és Alex Songot 33 millióból kihoztuk... Majdnem annyiért, mint a PSG egyedül Lavezzit... Respect a vezetőségnek, ezt marha jól csinálták. :wink:
Válasz küldése