Európai játékospiac
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen, pont én is ezen gondolkodtam hogy alig jut eszembe pár név...
Gomez való igaz talán a legnagyobb lesipuskás, igazi befejezőcsatár. De nem az az igazi ragadozó féle, mint akire pl én gondoltam a leírtakkal.
Falcao mondjuk abszolút.
Gomez való igaz talán a legnagyobb lesipuskás, igazi befejezőcsatár. De nem az az igazi ragadozó féle, mint akire pl én gondoltam a leírtakkal.

Falcao mondjuk abszolút.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Llegenda del Barça
Pont múltkor beszéltem egy haverommal, h mai fociban nagy pangás van e téren...Messa írta:Mondjatok nekem jó sok befejező csatárt. Ne Torghelle, meg Inzaghi féléket. Mint pl Drogba, Ibra, Soldado, hasonlók.
Hát most nem nagyon tudok az eddig felsoroltakon kívül.
Ha befejező csatárt keresel, akk viccen kívül Gomez. LEhet, h szerencsétlen, de a góljai őt bizonyítják.
Falcao, Cavani és talán-talán BenzemaMessa írta:Mondjatok nekem jó sok befejező csatárt. Ne Torghelle, meg Inzaghi féléket. Mint pl Drogba, Ibra, Soldado, hasonlók.
Ők vannak most ketten (hárman), akik még klasszikus 9-esek, világklasszisok, továbbá a legjobb éveik még csak most jönnek.
Más nem jut most eszembe, a kérdés pedig nagyon jó.

Your village called. Their idiot is missing.
- Messa
Mondjatok nekem jó sok befejező csatárt. Ne Torghelle, meg Inzaghi féléket. Mint pl Drogba, Ibra, Soldado, hasonlók. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Castiel
- Capitá del Barça
de ha lezárult az átigazolási piac, akkor hogyan? mármint csak az adott országokba szerződhetnek nem?
szerk.: közben észre vettem a Törököket! átsiklottam
szerk.: közben észre vettem a Törököket! átsiklottam

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castiel 2012.09.03. 22:55:39-kor.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
-
- aka Game90
Idióta. Az ilyen 18-20 éves brazil bohócokat még megértem, hogy lelépnek Oroszországba, na de Hulk? Szerintem a Chelsea is kipengetett volna érte 40-45 milliót és valószínűleg a fizetése sem lett volna sokkal kevesebb, mint a Zenit-nél. És azért kategóriák vannak a két csapat és a két bajnokság között. Na mindegy, ő tudja, de számomra érthetetlen ez a döntés.
Witsel 40 millió eurós ára meg vicc kategória. Ha belegondolok, hogy Song a fele volt...
BBC Sport @BBCSport
Turkish side Fenerbahce say Chelsea midfielder Raul Meireles is having a medical in Istanbul ahead of a proposed transfer.
Essien után Meireles is lécel, sok védekezni is tudó középpályása nem maradt a Chelsea-nek.
Witsel 40 millió eurós ára meg vicc kategória. Ha belegondolok, hogy Song a fele volt...
BBC Sport @BBCSport
Turkish side Fenerbahce say Chelsea midfielder Raul Meireles is having a medical in Istanbul ahead of a proposed transfer.
Essien után Meireles is lécel, sok védekezni is tudó középpályása nem maradt a Chelsea-nek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.09.03. 22:55:12-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Gratulálok Hulk!
Értem hogy itt volt az ideje távozni.Nem is lenne baj ha mondjuk a Chelsea, Mu, vagy akár a City hármas közül választott volna.
De elmenni egy csicska Zenitbe?
Megköszönöm azt amit a Porto-ért tett, viszont nagyot csalódtam benne.
És így sok sikert se kívánok neki.
Értem hogy itt volt az ideje távozni.Nem is lenne baj ha mondjuk a Chelsea, Mu, vagy akár a City hármas közül választott volna.
De elmenni egy csicska Zenitbe?

Megköszönöm azt amit a Porto-ért tett, viszont nagyot csalódtam benne.
És így sok sikert se kívánok neki.

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
kitudja sőt lehet kakával párba mennekMessa írta:jóólvan Hulk se fog éhen halni hál Istennek akkor.![]()
durva azért... még CR-t bejelentik holnap figyeljétek meg.

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
- Messa
jóólvan Hulk se fog éhen halni hál Istennek akkor.

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Witsel és Hulk leigazolásával nagyon erősödött a Zenit.
A BL-be szerintem simán lehet esélyük a csoportba azért a Milan,Málaga,Anderlecht ellenfeleken simán tovább mehetnek
Egyébként egy Sirokov-Witsel-Danny-Faizulin-Hulk-Kerzhakov hatos elég jó

A BL-be szerintem simán lehet esélyük a csoportba azért a Milan,Málaga,Anderlecht ellenfeleken simán tovább mehetnek

Egyébként egy Sirokov-Witsel-Danny-Faizulin-Hulk-Kerzhakov hatos elég jó

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Idén nem, máskor igen. Villa, Ibrahimovic, Fabregás, Sanchez, egyik sem aprópénz volt.Xavi001 írta:Úgy, hogy mi nem költünk 40 milliókat..
http://forcabarceleona.blogspot.hu/2012 ... le-of.html
Amúgy az ilyen listáknak semmi jelentősége, érdekességnek elmegy, de azzal annyi.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- K900
- Jugador d'estrella
Y. Benayoun
Chelsea
West Ham United
S. N'Zonzi
Blackburn Rovers
Stoke City
Ashkan Dejagah
Wolfsburg
Fulham
Clint Dempsey
Fullham
Tottenham
N'Zonzit (aki vkp) nagy tehetségnek tartják, ezért is csodálkoztam hogy a stokeshoz szerződött.Egyébként ő is francia mint M'Villa vagy Lass Diarra.
Chelsea

S. N'Zonzi
Blackburn Rovers

Ashkan Dejagah
Wolfsburg

Clint Dempsey
Fullham

N'Zonzit (aki vkp) nagy tehetségnek tartják, ezért is csodálkoztam hogy a stokeshoz szerződött.Egyébként ő is francia mint M'Villa vagy Lass Diarra.

Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
bale nem védő és bale nem kell a realnak. hova? baloson ott van cé,jobboson dm. és nem hiszem,hogy bármelyikük is padozna. úgy tudnám csak elképzelni,hogy ha a benzema higuain páros egyike lelépne és cr felmenne éknek. de ez teljesen felesleges és hülye lépés lenne. bale nem lesz a real játékosaAlcantara írta: Mi lenne Monóval és Coentraoval?
Ez tényleg nem túl jó hír, de azért óvatosan kellene kezelni ennek igazságtartalmát. Főleg úgy, hogy a cikk végén az íródott, hogy mi is figyeljük! Mit néznénk rajta, /maximum, mint néző/Jordi Alba idehozatala után?MessiFan91 írta:De leghamarabb a téli átigazolási szezonban jöhet, nem?neobarca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ki-2169937
Nah úgynézki Bale is az ősi riválisnál fog kikötni...Ennek a hírnek annyira nem örülök...
Egyébként a Madridnak nagy erősítés lenne Bale, kontráknál nagyon hasznos egy ilyen gyors játékos
Mi lenne Monóval és Coentraoval?

Mondjuk mivel Bale bal oldali védő/szélső, ezért nem nagyon hiszem, hogy a Realba menne. Balhátvéd ott van 2 is, és még a jobbik fajtából, a támadó harmadban meg tudjuk, hogy ki szokott játszani a bal oldalon. Mondjuk a Barcaban sem tudnám elképzelni, esetleg ha Pedro helyén játszana, de szerintem az már nem az ő posztja, Alba meg ugye most érkezett.
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
De leghamarabb a téli átigazolási szezonban jöhet, nem?neobarca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ki-2169937
Nah úgynézki Bale is az ősi riválisnál fog kikötni...Ennek a hírnek annyira nem örülök...
Egyébként a Madridnak nagy erősítés lenne Bale, kontráknál nagyon hasznos egy ilyen gyors játékos

- neobarca
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ki-2169937
Nah úgynézki Bale is az ősi riválisnál fog kikötni...
Ennek a hírnek annyira nem örülök...
Nah úgynézki Bale is az ősi riválisnál fog kikötni...

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Én nem értem miért kell szidni meg lenézni a Spurst...4.ik lett a PL-ben, az már csak sajnálatos h a cselszkij nyerte a bl-t és így lecsúsztak az indulásról! Masszív csapat és ezerszer szimpatikusabb mint a pedoarsenal vagy bármelyik londoni csapat!
Sempre Juve & Visça el Barca!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Számomra m'Vila még ami "megdöbbentő" illetve örülök neki, mert ne menjen már el minden játékos a Ligue 1-ből akit szeretek 
De érte mindenki versengett, s csak maradt a Rennesben, láttam sokszor játszani, én szerelmes vagyok a srác játékába
Aki mégiscsak eltudja majd esetleg télen vagy jövőre vinni, jól jár vele, Arsenalnak Song távozása után tökéletes lett volna, de még sok csapatba elférne.

De érte mindenki versengett, s csak maradt a Rennesben, láttam sokszor játszani, én szerelmes vagyok a srác játékába

az hogy kölcsönadták,azért jelent valamit. de szerencsére kölcsön,így a real nem nagyon bukhat az üzleten. ha csak a tudása 60-70%-át hozza,már akkor jobb,mint lass vagy khedira.lui1698 írta:Azért, annak ellenére, hogy Essien kölcsönvételét én is jó húzásnak tartom, ő már közel nem az a szint, mint volt mondjuk José Chesea-jában.
Rengeteg volt sérült, és ezek tuti rányomják a játékára a bélyegüket.
a real a nyáron jelentős profitot termelt,amelyet a télen m'vila megvételére fordítanék.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Azért, annak ellenére, hogy Essien kölcsönvételét én is jó húzásnak tartom, ő már közel nem az a szint, mint volt mondjuk José Chesea-jában.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Castiel
- Capitá del Barça
Essien igazolásával, 1el nőtt azon játékosok száma, akik megütik a Madrid szintet... Alaposan meglepett ez a transzfer,( annak ellenére, hogy voltak itt pletykák a dologról...) Én inkább 1 jobb oldali védő igazolását vártam volna,
ha jól tudom Debouschy volt cél keresztben. Arbeloa egyedül oda kevés, annál is inkább mert ő meg aztán végképp nem top játékos, nem is értem mit keres a Fővárosban... mindegy.
Khedira erős vetélytársat kapott, és nem tudom elképzelni, hogy a Ghánai ne szorítaná ki őt a kezdőből (idővel). Előre játékban, és védekezésben is erősebb játékra képes mint a Német-Török.
Azért így most a rotációs problémai is csökkentek a Portugálnak, hogy jött Modric, illetve Essien. Azért a középső védő poszt erősen 1 soros.. Sem Ramos, sem Pepe játékára nincs alternatíva. Egyikük kidől, az komoly problémákat okozhat.
Mindent összevetve erősödött a Madrid. J idény lesz ez.
ha jól tudom Debouschy volt cél keresztben. Arbeloa egyedül oda kevés, annál is inkább mert ő meg aztán végképp nem top játékos, nem is értem mit keres a Fővárosban... mindegy.
Khedira erős vetélytársat kapott, és nem tudom elképzelni, hogy a Ghánai ne szorítaná ki őt a kezdőből (idővel). Előre játékban, és védekezésben is erősebb játékra képes mint a Német-Török.
Azért így most a rotációs problémai is csökkentek a Portugálnak, hogy jött Modric, illetve Essien. Azért a középső védő poszt erősen 1 soros.. Sem Ramos, sem Pepe játékára nincs alternatíva. Egyikük kidől, az komoly problémákat okozhat.
Mindent összevetve erősödött a Madrid. J idény lesz ez.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-