Európai játékospiac
Én nem értem miért kell szidni meg lenézni a Spurst...4.ik lett a PL-ben, az már csak sajnálatos h a cselszkij nyerte a bl-t és így lecsúsztak az indulásról! Masszív csapat és ezerszer szimpatikusabb mint a pedoarsenal vagy bármelyik londoni csapat!
Sempre Juve & Visça el Barca!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Számomra m'Vila még ami "megdöbbentő" illetve örülök neki, mert ne menjen már el minden játékos a Ligue 1-ből akit szeretek 
De érte mindenki versengett, s csak maradt a Rennesben, láttam sokszor játszani, én szerelmes vagyok a srác játékába
Aki mégiscsak eltudja majd esetleg télen vagy jövőre vinni, jól jár vele, Arsenalnak Song távozása után tökéletes lett volna, de még sok csapatba elférne.

De érte mindenki versengett, s csak maradt a Rennesben, láttam sokszor játszani, én szerelmes vagyok a srác játékába

az hogy kölcsönadták,azért jelent valamit. de szerencsére kölcsön,így a real nem nagyon bukhat az üzleten. ha csak a tudása 60-70%-át hozza,már akkor jobb,mint lass vagy khedira.lui1698 írta:Azért, annak ellenére, hogy Essien kölcsönvételét én is jó húzásnak tartom, ő már közel nem az a szint, mint volt mondjuk José Chesea-jában.
Rengeteg volt sérült, és ezek tuti rányomják a játékára a bélyegüket.
a real a nyáron jelentős profitot termelt,amelyet a télen m'vila megvételére fordítanék.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Azért, annak ellenére, hogy Essien kölcsönvételét én is jó húzásnak tartom, ő már közel nem az a szint, mint volt mondjuk José Chesea-jában.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Castiel
- Capitá del Barça
Essien igazolásával, 1el nőtt azon játékosok száma, akik megütik a Madrid szintet... Alaposan meglepett ez a transzfer,( annak ellenére, hogy voltak itt pletykák a dologról...) Én inkább 1 jobb oldali védő igazolását vártam volna,
ha jól tudom Debouschy volt cél keresztben. Arbeloa egyedül oda kevés, annál is inkább mert ő meg aztán végképp nem top játékos, nem is értem mit keres a Fővárosban... mindegy.
Khedira erős vetélytársat kapott, és nem tudom elképzelni, hogy a Ghánai ne szorítaná ki őt a kezdőből (idővel). Előre játékban, és védekezésben is erősebb játékra képes mint a Német-Török.
Azért így most a rotációs problémai is csökkentek a Portugálnak, hogy jött Modric, illetve Essien. Azért a középső védő poszt erősen 1 soros.. Sem Ramos, sem Pepe játékára nincs alternatíva. Egyikük kidől, az komoly problémákat okozhat.
Mindent összevetve erősödött a Madrid. J idény lesz ez.
ha jól tudom Debouschy volt cél keresztben. Arbeloa egyedül oda kevés, annál is inkább mert ő meg aztán végképp nem top játékos, nem is értem mit keres a Fővárosban... mindegy.
Khedira erős vetélytársat kapott, és nem tudom elképzelni, hogy a Ghánai ne szorítaná ki őt a kezdőből (idővel). Előre játékban, és védekezésben is erősebb játékra képes mint a Német-Török.
Azért így most a rotációs problémai is csökkentek a Portugálnak, hogy jött Modric, illetve Essien. Azért a középső védő poszt erősen 1 soros.. Sem Ramos, sem Pepe játékára nincs alternatíva. Egyikük kidől, az komoly problémákat okozhat.
Mindent összevetve erősödött a Madrid. J idény lesz ez.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- K900
- Jugador d'estrella
Essien 1000-szer jobb mint ez a favágó Khedira.Ezzel a Madrid végképp megerősödött a kp poszton.Nagyon nehéz dolgunk lesz.Szerintem most Mou nagyon jól igazolgatott sajnos.Messi-Ini írta: a Xabi-Essien páros brutál lesz...![]()

Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Még anno Mou idejében nagyon jól tolta a Chelsea-ben,ha a portugál újra formába hozza,akkor azért az a Xabi-Essien páros brutál lesz...
De azért bízom abban,hogy Essien még vár 1 évet azzal hogy teljesen kiheverje a sérüléseit...

Essien megszerzése érdekes húzás. Egyrészt egyértelműen bizonyítja, hogy Modric alapvetően Özil alternatívája lesz (helyette állt be a klasszikuson is), másrészt egy érdekes igazolás. Már nem a régi a ghánai, de ha netán ismét elkapná a fonalat a Realban, akkor hatalmas erősítés nekik.

Your village called. Their idiot is missing.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Micsoda last minute bizniszeket nyomnak itt páran, hihetetlen.
Lloris, Wiel, Essien mindhárom jó üzlet szerintem.
Sőt Wiel-ért ez a pénz alamizsna.
Lloris, Wiel, Essien mindhárom jó üzlet szerintem.
Sőt Wiel-ért ez a pénz alamizsna.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Illetve Lass úton Dagesztánba.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
ESPN: Ajax & Holland right-back Van der Wiel having medical with PSG. Fee is £4.5m.bence-barca írta:Van der Wiel -> PSG
Sok "értelmetlen" igazolások között, ez szerintem bombaüzlet!!!!Ennyiért elhozni egy ilyen tehetséges fiatalt

lloris

Na ez ahogy v.e.b is írta nagyon meglepő, Lyonban megbecsült volt, folyamatos Bl szereplés, persze a PL erősebb, de nem tudom....Azt hittem ha ő majd valamikor elmegy akkor egy gigászhoz teszi át a székhelyét.
Ja és 7,9 millió volt

nem kell ahhoz Madridban lennie hogy ide igazoljon...péntek, 22:56 - A Real Madrid teljes megállapodásra jutott Essiennel, írja az El Confidencial. Amennyiben Lassana Diarra távozik a csapattól, úgy a ghánai középpályás csatlakozik a Királyi Gárdához.
ha Lass megy úgy néz ki jön Essien..
de majd ha hivatalos lesz, én örülnék neki...
elméletileg M'Vilára is rápróbálkoztunk és próbálkozunk... szóval lesznek itt még játékos mozgások a Real háza táján
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
én faceen olvastam de akk nembaj ha nem igazol a realba mert csak jól járnának vele.vkp-ra simán megüti khedira szintjét szvszCastiel írta:Nem akarok ünneprontó lenni, de Essien ott van Monacoban, épp az elöbb volt képernyőnnagyiibarca írta:Michael Essien elvileg madidban a reallal tárgyalmessideco írta:Essient még a fél PL is akarja
Spurs? Hát nemtom. Vertonghen is odament, most meg Lloris is. Talán szintlépésnek tartják, meg Pl. is ugye, de hogy a kjupiár miért vonzza a focistákat?
Ha ez igaz akkor értem miért menne lass az anzsihoz

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
- Castiel
- Capitá del Barça
Nem akarok ünneprontó lenni, de Essien ott van Monacoban, épp az elöbb volt képernyőnnagyiibarca írta:Michael Essien elvileg madidban a reallal tárgyalmessideco írta:Essient még a fél PL is akarja
Spurs? Hát nemtom. Vertonghen is odament, most meg Lloris is. Talán szintlépésnek tartják, meg Pl. is ugye, de hogy a kjupiár miért vonzza a focistákat?

- visca el barca
- Presidente del Barça
sokkal jobb kapus annál h ilyen tottenhamban tolja... a lyonnal legalabb rendszeresen bl-ben tolja...
julio cesar se hiszem h nem kapott jobb ajanlatot mint a qpr... kb mintha a granadaba igazolt volna...
julio cesar se hiszem h nem kapott jobb ajanlatot mint a qpr... kb mintha a granadaba igazolt volna...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Michael Essien elvileg madidban a reallal tárgyalmessideco írta:Essient még a fél PL is akarja

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
- Castiel
- Capitá del Barça
ezen gondolkodtam én is, de más nem jutott az eszembe, mint hogy 1 Pl-be m1 a francia bajnokságból, és a Tottenham masszív középmezőny eleje, élmezőny vége...visca el barca írta:nahát ez meg... mi franc vonz bárkit is a tottenhamben?Castiel írta:Lloris
LyonTottenham

Amúgy Dempsey is a White Heart Lane-en van , úgyhogy könnyen ott köthet ki ő is

- visca el barca
- Presidente del Barça
nahát ez meg... mi franc vonz bárkit is a tottenhamben?Castiel írta:Lloris
LyonTottenham

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

nem hinném hogy hivatalos, mert azt írogatják, hogy Essient akarjuk Lass helyett.nagyiibarca írta:Michael Essien
ChelseaLiverpool (kölcsönbe)
Lassna Diarra még nem hivatalos, de nagyon írogatják, hogy menni fog.. Nyár elején ezen nem lepődtem volna meg, mert kb minden évben hisztizik egy sort, de most, hogy elpasszolták Sahint meg Granerot.. Ez után erős lenne még Diarra eladása is, mert a kp közepére maradna Alonso, Modric, meg Khedira.
Madridi részről meg nem igazán hallani arról, hogy bárkit is igazolnának. Érdekes lesz ez az utolsó pár óra, az biztos..
Madridi részről meg nem igazán hallani arról, hogy bárkit is igazolnának. Érdekes lesz ez az utolsó pár óra, az biztos..