Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Castiel
Capitá del Barça

2012.09.02. 10:25:06

#David Villa# írta:Ha minden igaz Messi pihen. Hát..., jobban örülnék, ha nem egy Valencia ellen pihenne. Tartani kell az 5 pontot!!!
Szerintem meg nem lesz baj, de ha úgy áll a dolog, majd beugrik lő 2 gólt azt jó' van... :D

Azért az dícsérendő Hogy a Bernabeúból elcsentek egy pontot, s a Madridot megfosztották 2-től, azért az ő mérlegük is 2 meccs, 2 pont... vagyis ők sem a legjobban kezdték a szezont...
Gareth Tello írta:A Valencia Barcelonába utazó kerete:
- Diego Alves, Guaitá
- Joao Pereira, Barragán, Rami, Víctor Ruiz, Cissokho, Mathieu
- Gago, Albelda, Tino Costa, Dani Parejo, Feghouli, Bernat, Guardado
- Jonas, Jonathan Viera, Piatti, Valdez, Soldado.
Banéga :?: :?: :?:
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.09.02. 09:52:41

Ha minden igaz Messi pihen. Hát..., jobban örülnék, ha nem egy Valencia ellen pihenne. Tartani kell az 5 pontot!!!
Alcantara
Director del Fútbol

2012.09.02. 09:21:35

Gareth Tello írta:A Valencia Barcelonába utazó kerete:
- Diego Alves, Guaitá

A Sport szerint nálunk már játszani fog Dani Alves, valamint Cesc is kezd majd.
Thiagóról nem írnak, remélem, azért becserélik pár percre, nagyon hiányzik már, hogy lássam a pályán. :)

Érdekes lesz Jordi Roura, amint irányítja a csapatot. :lol:

Remélem ezt a Mathieu gyereket nem hagyják robogni a szélen, mint tavaly!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.01. 20:36:43

A Valencia Barcelonába utazó kerete:
- Diego Alves, Guaitá

A Sport szerint nálunk már játszani fog Dani Alves, valamint Cesc is kezd majd.
Thiagóról nem írnak, remélem, azért becserélik pár percre, nagyon hiányzik már, hogy lássam a pályán. :)

Érdekes lesz Jordi Roura, amint irányítja a csapatot. :lol:
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.08.31. 22:40:37

Castiel írta:
Barcaman1993 írta:
soprano_p írta:Hi mindenki,
első hozzászólásom , most regeltem , nem tudtam kihagyni :)
szóval szerintem a Barca megközelítőleg nem azt játsza amit tavaly. Totális focit hagyni kell, mert abban el fognak fáradni idő előtt......szerintem Tito eredményorientáltabb lesz, mert fontosabbak a megnyert címek, mint a játék
( ezt bárki megkérdőjelezheti, de nem számít mit gondoltok )

nem a labdát kell birtokolni már , hanem amikor nálunk van, gólt lőni és 5-10 percekre koncentrált védekezéssel ráülni a meccsre.
utána ismát 5-10 perc támadó ( 2-0 ) stb....stb...

ezzel a "NEM végigfutni a szezont" és "NEM überelni a történelmet ( 2009 / 2011 ) hozzáállással meglesz a BL és a LIGA . túl erősek lettek az ellenfelek. a chelsea nek idő kérdése és óriási nagyot fognak menni ( így is BL címvédő )

zárásként : vegyünk vissza a tempóból !!! NEM akarok ürfocit többet, hanem ürfoci/földi foci keverék
.....
Ezzel a válasszal eggyetértek... maximálisan, és még egy dolog.
Ha nem tűnt volna fel, mi nem vagyunk a 2010-es Inter, sem a Chelsea....
A mi állományunk mindenre jó csak a defenzív játékra nem...
A labdabirtoklás sem véletlen a játékunk alapja, hiszen ezzel védekezünk ha úgy tetszik...
Azért ennek a passzolgatásnak is meg van az előnye:
1.: addig sem az ellennél van a labda
2.: ilyenkor általában három- meg négyszögezés megy, nagyon kevés mozgással, míg az ellen játékosai rohangálnak körbe, mint a fejetlen csirkék. És szépen elfáradnak a meddő futkorászásban.
Sokkal inkább ezt látom én ebben a fociban. Hogy ez a lényeg.
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.31. 20:18:02

Barcaman1993 írta:
szóval szerintem a Barca megközelítőleg nem azt játsza amit tavaly. Totális focit hagyni kell, mert abban el fognak fáradni idő előtt......szerintem Tito eredményorientáltabb lesz, mert fontosabbak a megnyert címek, mint a játék

nem a labdát kell birtokolni már , hanem amikor nálunk van, gólt lőni és 5-10 percekre koncentrált védekezéssel ráülni a meccsre.

ezzel a "NEM végigfutni a szezont" és "NEM überelni a történelmet ( 2009 / 2011 ) hozzáállással meglesz a BL és a LIGA . túl erősek lettek az ellenfelek. a chelsea nek idő kérdése és óriási nagyot fognak menni ( így is BL címvédő )

zárásként : vegyünk vissza a tempóból !!! NEM akarok ürfocit többet, hanem ürfoci/földi foci keverék
.....
Ezzel a válasszal eggyetértek... maximálisan, és még egy dolog.
Ha nem tűnt volna fel, mi nem vagyunk a 2010-es Inter, sem a Chelsea....
A mi állományunk mindenre jó csak a defenzív játékra nem...
A labdabirtoklás sem véletlen a játékunk alapja, hiszen ezzel védekezünk ha úgy tetszik...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.08.31. 19:55:25

Stalkyard írta:
Vakmacska írta:sziasztok!

nem tudom hova írjam, így ide írom.
(igazándiból nem tudom, hogy a témának melyik a megfelelő topic :-D )

szóval:
a DVTK 19 éves kapusáról kiderült, hogy rákos.
És a Barca csapata küldött neki egy mezt, meg, egy fotót, amin Alves tart egy papírt, "Veled vagyunk, Bence! " felirattal.

A mezt elárverezik, és Alves kérése az volt, hogy az 1/3-át a játékosnak, 2/3-át beteg gyerekeknek adják.
Nagyon nagy RESPECT! A srácnak pedig jobbulást, ha lehet! Kitartás! :cry:
Azt nem írtam hozzá, de már a kemónál tart, ha minden igaz.
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.08.31. 19:44:14

Vakmacska írta:sziasztok!

szóval:
És a Barca csapata küldött neki egy mezt, meg, egy fotót, amin Alves tart egy papírt, "Veled vagyunk, Bence! " felirattal.

A mezt elárverezik, és Alves kérése az volt, hogy az 1/3-át a játékosnak, 2/3-át beteg gyerekeknek adják.
Nagyon nagy RESPECT! A srácnak pedig jobbulást, ha lehet! Kitartás! :cry:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.08.31. 19:31:04

sziasztok!

szóval:

Dr Gonzo
Barça C

2012.08.28. 21:16:27

Köszi a gyors válaszokat, most már nyugodtabb vagyok!
Capon
Llegenda del Barça

2012.08.27. 19:24:35

kurdt írta:
soprano_p írta: nem számít mit gondoltok
Oké :roll:
:) gyorsan lezárta a témát.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Deus
Boixos Nois

2012.08.27. 19:16:57

Dr Gonzo írta:Csao testvérek!
Csao Testvér!

NS egy szennylap... Nem kell mindent bekajálni ami ott felmerül.
KépKép
soprano_p
Barça C

2012.08.27. 19:04:48

csak annyit mondtam röviden, hogy ha vezetsz 3-0 ra, akkor az 5-0 hoz többet kell futnod esetleg, mint a 3-0 t tartani.
és ha összeadjuk az összes futást :)) akkor lehet kijön 10 perc fáradság az utolsó forduló utolsó 10 percére, és nem ér vissza egy védőnk :))

KI TUDJA ?? mi is csak a meccset látjuk meg a nyilatkozatokat...
lehet tényleg nem akarja a barca tovább pörgetni, vagy akkora üzlet lett a barca, hogy csak nagy meccseken játszanak nagyot, amit látnak többszázmillióan :)))
nem tudom..sok kérdés megfogalmazódik bennem...
szerintem azért annyira ne álmodjunk akkorát , hogy az életét adná a csapatért..azért ők sokat keresnek ahhoz...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.27. 17:35:47

Még ez kéne nekünk... Abszolúte nem értem, hogy ez vkiben, főleg ebben az időszakban hogyan fogalmazódott meg benned.

Tito eredményorientáltabb Pepnél? 14 trófeát nyertünk 4 szezon alatt, a címek egy részét sem amiatt buktuk el, mert az ellenfél jobb lett volna. Ez messze a világ legerősebb kerete, ezzel minden trófeára reális eséllyel hajthatunk.

Aztán folytatom. Ráülni az eredményre és védekezni? Minek üljünk rá 2-0-nál az eredményre, ha rúghatunk 5-öt is? Sztem mindenki számára kellemesebb látvány, mint teljesen ok nélkül bekkelni. Ráadásul nem tudom az utóbbi időben milyen meccseket néztél? Tavaly hány meg hány alkalommal buktunk olyan meccset, amit "már megnyertünk", majd visszavettünk és buktuk a meccset. Úgy látszik nem volt tanulságos.

Túl erősek lettek az ellenfelek? Az olasz foci hanyatlik, az angoloknál a MU és az Arsenal stílusa teljesen fekszik nekünk. A Cityről nincs tapasztalat, míg a Chelsea... Amit legutóbb mutattak az a foci megcsúfolása volt és most is akkor fogom majd erős csapatnak tekinteni őket, ha nem ilyen Wiganeket, meg Readingeket győznek le nyögvenyelősen. Érdekes jött nekik a City és egyből nem voltak már olyan erősek... A németeknél a Bayern, míg a spanyoloknál a Real, akit pár napja szétfociztunk. Kitől kéne félnünk? Inkább másnak tőlünk? Persze vannak erős csapatok, de ha bárkitől bárkinek és félnivalója van, akkor az nem nekünk van.

Minek vegyünk vissza? 4 éve ezt játsszuk, eddig bírtuk, most miért nem bírnánk egy nagyobb kerettel? Ez a mi stílusunk, inkább bukjunk el úgy bajnokságot, mint tavaly, minthogy egy fos hullagyönge játékot lassúnk.

Nem is értem, hogy egy fociszerető emberben ez, hogy fogalmazódhatott meg. Főleg úgy, hogy ez a játék nem csak látványos, hanem eredményes is.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ZolTano
Jugador d'estrella

2012.08.27. 17:08:04

A mai nap olvastam arról az NS-ben, hogy Villa-ért a Juventus érdeklődik, és a mai napon tárgyaltak is az eladásáról. Az lenne a kérdésem hogy valaki tud e egy kicsit többet a témáról, mert az NS-en kívül sehol máshol nem olvastam ezt.

Nagyon furcsa ez számomra mert nem rég tért vissza és Tito is azt hangoztatta, hogy szükség van rá.
az NS-nek azt se hidd el amit kérdez.....tehát Villa marad ez tuti ;)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.27. 16:49:02

A mai nap olvastam arról az NS-ben, hogy Villa-ért a Juventus érdeklődik, és a mai napon tárgyaltak is az eladásáról. Az lenne a kérdésem hogy valaki tud e egy kicsit többet a témáról, mert az NS-en kívül sehol máshol nem olvastam ezt.

Nagyon furcsa ez számomra mert nem rég tért vissza és Tito is azt hangoztatta, hogy szükség van rá.
csao testvér :D

nem megy villa sehova.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Dr Gonzo
Barça C

2012.08.27. 16:41:30

Csao testvérek!

Barcaman14
Director del Fútbol

2012.08.27. 15:22:12

Nem biztos, hogy győzelmet érdemeltünk tegnap, ellenben végre a tavalyiak után sikerült megnyernünk egy olyan meccset, amin abszolút nem nekünk állt a zászló és ennek örülhetünk, mert sokat mondogatott sablon ugyan, de tényleg ezek a meccsek dönthetnek a bajnoki címről. De jár a gratuláció az Osasunának, nagyot játszottak!

A megérzésem nem jött be, ismét egy szenvedős meccset játszottunk Pamplonában. De ebből nem szabad azt leszűrni, hogy gondok vannak a Tito-csapattal, sőt. Az első két meccsünk idén nagyszerű volt, tegnap pedig újra kifogtunk egy harapós Osasunát és ezzel nem nagyon tudtunk mit kezdeni, ahogy a Pep érában sem, de ezúttal Tito jó cseréinek, Messinek illetve annak hogy fejben bírtuk a végéig sikerült behúznunk.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kurdt
Megmentő :)

2012.08.27. 15:03:54

soprano_p írta: nem számít mit gondoltok
Oké :roll:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
recrea
Llegenda del Barça

2012.08.27. 15:02:37

Tegnap már furius elhasználtatott velem egy törlést, ne csináljátok ezt! :P

Tegnap is, mint tavaly sokszor, impotens volt az idegenbeli játékunk, ennek az okát kéne megtalálni. Mert 1 hét alatt otthon henger van, idegenben meg küszködés.

Ha komolyan le vagyunk támadva, akkor is probléma van, ezen kéne javítani. Illetve néha kicsit elhitethetnénk az ellenféllel, h jobb csapat nálunk, hagyhatjuk támadni, aztán rámérünk egy kontrát.

Ez a csapat nem mindig így játszott, Eto'o-ék idejében olyan kontrákat toltunk, ha csak lestem. Most tudatosan visszavesszük a tempót a megszerzett labdáknál. Szerintem ez hiba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2012.08.27. 15:11:18-kor.
soprano_p
Barça C

2012.08.27. 14:47:33

Hi mindenki,

nonomo
Barça B

2012.08.27. 11:54:31

barca99 írta:Az Osasuna ellen idegenben azért hagyományosan szenvedünk, Pep alatt volt 2-3 (nekünk kellett fordítani, a 85. percben sikerült), egy 1-1, egy 0-3, a tavalyi vereség, és a tegnapi gyögvenyelős iksz.

Öt meccsből egy sima, szóval egyelőre várjunk még azzal, hogy milyen az idegenbeli formánk. Itt szinte mindig szenvedünk, még akkor is, ha bajnoki és BL-arany lesz a vége.
Tegnap nem X volt, hanem nyertünk...
nonomo
Barça B

2012.08.27. 11:52:46

messideco írta:Nagyon kemény hete lesz a csapatnak, Clasico idegenben, majd a Valencia otthon. Remélem mindkét meccsen meglesz a győzelem majd, okos rotációval mindenképp meglehet. Ahogyan írtátok sokan Puyol nélkül kell majd megcsinálni, eljöhet Song vagy Bartra ideje. Visca el Barca!
Azért jó ez a csapat, mert Puyolt is tudjuk pótolni Mascheranoval, a minőség nem romlik. :)
messideco
Presidente del Barça

2012.08.27. 11:31:58

Nagyon kemény hete lesz a csapatnak, Clasico idegenben, majd a Valencia otthon. Remélem mindkét meccsen meglesz a győzelem majd, okos rotációval mindenképp meglehet. Ahogyan írtátok sokan Puyol nélkül kell majd megcsinálni, eljöhet Song vagy Bartra ideje. Visca el Barca!
Kép
"And my heart will leave you never."
Boixos
Llegenda del Barça

2012.08.27. 11:29:14

jó, hogyha az ilyen bugik még így az elején meg vannak, mert ezek segíthetnek az esetleges nagyobb arcok kisebbre cserélésében. lényeg a három pont, messit meg éppen az ilyen szitukért tartjuk klasszisnak, h amikor mindenki szr, akkor villanjon kettőt/x-et, h eldöntse a történetet.
remélem, azért a brigádnál levonják a szükséges következtetéseket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Válasz küldése