Rivaldo11 írta:Ronci nem kapott pezsit?

Tuti valamelyik sarokban duzzogott
Grat Ini!

Ő nem iszik, ő igazi sportember!
Esküszöm Messi végig CR-en röhögött, h nem ő kapta a díjat. Belőlem nem vált ki semmi érzelmet CR esetleges frusztráltsága, nem stílusom a kárörvendés. Egyébként meg is értem a fájdalmát (ha van), módszeresen elhappolják előle a Barcások az egyéni díjakat. Aki azt mondja, h nem fontosak számára az egyéni díjak, az hazudik, ettől persze állhat mindenkinél első helyen a csapat, de ezek emelik ki igazán a focistákat a többiek közül.
Örülök Ini győzelmének, objektíven nézve mindhárom focistánál jó helyen lett volna a díj, ha szigorúan a teljesítményt és elnyert címeket vesszük figyelembe. Az meg, h CR egy gyökér és, h "csak" gólokat rúgott tavaly, szimplán hülyeség, meg kéne nézni pár Real meccset. Én sem kedvelem, de nagyon sok rossz tulajdonságát levetkőzte és élete formájában focizott tavaly.
Véleményem szerint az aranylabda szavazáshoz vajmi kevés köze volt a tegnapinak, semmire nem lehet következtetni, mivel egész más emberek szavaznak, más szemszögből nézik, naptári évre vonatkozik és sokkal szubjektívebb szavazásnak tartom, mint ezt. Nem véletlen volt ilyen szoros tegnap.
Inihez még annyit, h szerintem két dolog választja el attól, h Zidane-i magasságokban beszéljenek róla:
1. nem kell egyedül a vállára venni a csapatot, mert pl. Messi a csapattársa, plusz ott a többi zseni, ha kéne, tudna többet vállalni;
2. 10-15 gól szezononként, ami mondjuk a több vállalásra vezet vissza