Európai játékospiac
- salas9
- Entrenador del Barça
A Lille elnöke ma reggel tagadta, hogy megegyeztek volna róla, sőt ajánlat sem érkezett érte.S.Agüero írta:A csudába, a végén milyen jókat igazol a Madrid...
M. City

De Jong

5 millio euroért nem rossz üzlet, elment van Bommel és Gattuso, kellett egy aprító

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Egyértelműen jobban jártunk Songgal. Legalábbis, ha az árakat nézzük. 19 milliót költöttünk, Martinezért 47-et kellett volna. Ég és föld. A bajorokat annyira nem balekoznám le. Vettek egy világ- és európa bajnok játékost, aki még csak 23 éves, védőként és vkp-ként is kiváló. Ha beilleszkedik és jól játszik, akkor abszolút megérte nekik. Persze, ha befürdik (amit kétlek, rendkívül jó játékos), akkor megszívták, de ez még korai.DavidBarca írta:Javi Martinezhez mit szóltok, amikor le akartuk igazolni én el tudtam volna képzelni, persze nem 40-47 millióért, mert az az ár egy vicc volt, de most már jobban örülök Song igazolásának, és ilyen olcsón el tudtuk hozni, az afrikait jobb játékosnak tartom, és a Bayern nem kicsit balek volt most.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- DavidBarca
- Barça B
Javi Martinezhez mit szóltok, amikor le akartuk igazolni én el tudtam volna képzelni, persze nem 40-47 millióért, mert az az ár egy vicc volt, de most már jobban örülök Song igazolásának, és ilyen olcsón el tudtuk hozni, az afrikait jobb játékosnak tartom, és a Bayern nem kicsit balek volt most.
-
- Az Év fórumozója 2013
Pablónak én is örülök, jó lesz remélhetőleg a Swanseaben, ahol meg egy ilyen jó kis csapattal cél egy EL-hely!
Granero meg minden PL-csapatnak erősítés, aki ellen épp játszik a QPR. Kár, hogy nem maradt Madridban.
A Málaga is beleerősített a végén:
Roque Santa Cruz
Manchester City
Málaga (kölcsönbe)
Javier Saviola
Benfica
Málaga 

Granero meg minden PL-csapatnak erősítés, aki ellen épp játszik a QPR. Kár, hogy nem maradt Madridban.

A Málaga is beleerősített a végén:
Roque Santa Cruz
Manchester City

Javier Saviola
Benfica

- lui1698
- Llegenda del Barça
Én iszonyat bírom a fickót, jó kis zsugás.S.Agüero írta:A Valencia nyilvánosságra hozta, hogy Pablo Hernandez a Swanseaba folytatja.
Örülök, hogy erősödik a Swansea, múltkor láttam egy meccsüket nagyon szimpatikus focit tolnak.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Esteban Granero (ESP,középp.)
Real Madrid>>>Queens Park Rangers
Andy Carroll (ENG,csatár)
Liverpool>>>West Ham United (kölcsönbe)
Michele Pazienza (ITA,középp.)
Juventus>>>Bologna
Juan Manuel Vargas (PER,középp.)
Fiorentina>>>Genoa
Real Madrid>>>Queens Park Rangers
Andy Carroll (ENG,csatár)
Liverpool>>>West Ham United (kölcsönbe)
Michele Pazienza (ITA,középp.)
Juventus>>>Bologna
Juan Manuel Vargas (PER,középp.)
Fiorentina>>>Genoa
Abi & Tito
Egyetértek...Bob_Marley írta: Jó igazolás ez a RM-nek remek játékos.

Vették volna meg inkább Maicont.

Your village called. Their idiot is missing.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Real Madrid and Lille have reached an agreement over the signing of Mathieu Debuchy for €7m [Sky Sport 24]
Szétszedték a Lillet
Jó igazolás ez a RM-nek remek játékos.
Szétszedték a Lillet

Jó igazolás ez a RM-nek remek játékos.

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Afellay érkezés miatt a Schalke 1 évre kölcsönadja a Szpartaknak ,José Manuel Juradot!

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Pedig nekem is be van nyomta a Transfer Clockwatch, de a Pablo Hernandezes hír elkerülte a figyelmemet. Még jó, hogy betetted, mert Sinclair-ről még olvastam, szentségeltem is, hogy ez a City megint olyan csapatból visz el kulcsjátékost, akivel szimpatizálok. De ha jön helyette a spanyol, rosszabbul nem járnak, nem olyan régen még a válogatottba is befért Hernandez, ha Laudrup fel tudja pörgetni, már előrébb vannak.Game90 írta:Sky Sports @SkySports
Sky Sports sources understand Manchester City and Swansea have agreed a fee of £6.2million for Scott Sinclair.
Sky Sports @SkySports
Sky Sports understands Swansea have reached an agreement with Valencia to sign Pablo Hernandez in a €7m (£5.5m) deal.[/i]
Mondjuk esélyes, hogy Sinclair is két-három éven belül megunja a padot, és irány egy középcsapat, de hát pénz, BL, kupák, most kapott egy lehetőséget.
Nastasicról pedig semmit nem tudok, egy évet húzott le az olaszoknál, amikor iszonyat gyenge volt a Fio. A szezon elején lecsúsztak, aztán végig a középmezőnyben vergődtek, kb. semmi nemzetközi helyre nem volt esélyük, nem igazán volt érdemes a meccseiket követni (na majd idén

Game90 írta: Sky Sports News @SkySportsNews
QPR agree fee with Real Madrid for midfielder Esteban Granero.
kár érte,cserének tökéletes volt

-
- aka Game90
Elmebetegek ezek az árak, Modric 30, Javi Martinez 40, Dembélé 19 millió euró. 1-2 év múlva meg megy a 40 Neymar-ért...
Sky Sports News @SkySportsNews
Sky Sports @SkySports
Sky Sports sources understand Manchester City and Swansea have agreed a fee of £6.2million for Scott Sinclair.
Sky Sports @SkySports
Sky Sports understands Swansea have reached an agreement with Valencia to sign Pablo Hernandez in a €7m (£5.5m) deal.
Manchester United striker Dimitar Berbatov is undergoing a medical at Fulham, Cottagers boss Martin Jol has confirmed.
Sky Sports News @SkySportsNews
Sky Sports @SkySports
Sky Sports @SkySports
Sky Sports understands Swansea have reached an agreement with Valencia to sign Pablo Hernandez in a €7m (£5.5m) deal.
Ennyire jó a srác? Én még életemben nem hallottam róla...barca99 írta:Úgy néz ki, a City megveszi a Fiotól Nastasicot, cserébe utalnak 12 millió fontot és még Savicot is adják. Valószínűleg mindenki nyer az üzleten, a City megkapja, amit akar, a Fiorentina meg egy év alatt keresett 10 millió fontot a játékoson, plusz kap egy tehetséges fiatal védőt.
Pedig szerintem még feküdt is volna neki az olasz foci. Nem tartom egy elit csatárnak, de azért csak összeszedett 2 (?) éve egy gólkirályi címet a PL-ben, de utána valamiért kikerült SAF elképzeléseiből.Bob_Marley írta:JUST IN:Berbatov rejects Juventus bid to join Fulham!”
![]()
Manchester United striker Dimitar Berbatov is undergoing a medical at Fulham, Cottagers boss Martin Jol has confirmed.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Nem volt szép lépés, ráadásul én eléggé szurkoltam a transzfernek, egy Jovetic - Berbatov duó kemény lett volna az olasz bajnokságban.
Viszont meg lehet érteni, a család maradni akart Angliában, a Fulhamtől távozott Dembelé, pénz van, támadó kell, rámozdultak, a bolgár meg úgy látszik a család miatt beéri egy kaliberrel kisebb csapatnál is. Egyébként a Berba - Petric - Bryan Ruiz trióban is van fantázia...
Viszont meg lehet érteni, a család maradni akart Angliában, a Fulhamtől távozott Dembelé, pénz van, támadó kell, rámozdultak, a bolgár meg úgy látszik a család miatt beéri egy kaliberrel kisebb csapatnál is. Egyébként a Berba - Petric - Bryan Ruiz trióban is van fantázia...

Firenzében rendesen megutálták Berbatovot...Bob_Marley írta:JUST IN:Berbatov rejects Juventus bid to join Fulham!”
Lebron féle decision-t nyom az ember....
Nekem amúgy Figo esete jutott eszembe, de az még ennél is durvább volt.

Your village called. Their idiot is missing.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
JUST IN:Berbatov rejects Juventus bid to join Fulham!”

Amúgy a Tottenham anno mekkora üzletet csinált, mikor csillagászati áron adta el, azóta jócskán visszaesett az értéke.....Akarva akaratlanul Luka Modric neve felmerül bennem, hogy mi lesz vele.....

Amúgy a Tottenham anno mekkora üzletet csinált, mikor csillagászati áron adta el, azóta jócskán visszaesett az értéke.....Akarva akaratlanul Luka Modric neve felmerül bennem, hogy mi lesz vele.....

Nem valami nagy üzletet kötöttek..bár bőven létszám felettivé vált a csatár poszton nem csoda hogy tovább adtak rajta.Az olasz bajnokság még feküdni is fog nekiBob_Marley írta:Berbatov to Juve: 2-year deal, €1.8m net + bonuses, 4.5m fee, 1m up front, 3.5m next season.
Manchester United signed Dimitar Berbatov for £30m & sold him for £4m.
Na akkor a bolgár a Seria A-ba megy és a Juvehoz

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Berbatov to Juve: 2-year deal, €1.8m net + bonuses, 4.5m fee, 1m up front, 3.5m next season.

Úgy néz ki, a City megveszi a Fiotól Nastasicot, cserébe utalnak 12 millió fontot és még Savicot is adják. Valószínűleg mindenki nyer az üzleten, a City megkapja, amit akar, a Fiorentina meg egy év alatt keresett 10 millió fontot a játékoson, plusz kap egy tehetséges fiatal védőt.
De azért viszket ilyenkor az ember tenyere, a City továbbra is az elkényeztetett gyerek a boltban, akinek megint a legújabb játék kell. Savicot 10 millió fontért hozták el tavaly, egy év múlva már hozzácsapják egy 12 milliós csekkhez, és hoznak helyette mást.
De azért viszket ilyenkor az ember tenyere, a City továbbra is az elkényeztetett gyerek a boltban, akinek megint a legújabb játék kell. Savicot 10 millió fontért hozták el tavaly, egy év múlva már hozzácsapják egy 12 milliós csekkhez, és hoznak helyette mást.
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Julio César Internazionale
Quens Park Rangerds
Hát Handanovic mögött nem lett volna sok esélye

Hát Handanovic mögött nem lett volna sok esélye

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
-
- Barça B
Szerintem jó igazolás,Fulhamben is elég jól toltaPiqué írta:Nem tudom mit látnak ebben a Dembelében,a Fulhamben se nyújtott maradandót,de a Real is állítólag szerette volna megszerezni..hát érdekes.Erxy írta:Moussa Dembele (Fulham)Tottenham

Nem tudom mit látnak ebben a Dembelében,a Fulhamben se nyújtott maradandót,de a Real is állítólag szerette volna megszerezni..hát érdekes.Erxy írta:Moussa Dembele (Fulham)Tottenham