Bob_Marley írta:
Költő kérdést teszek majd fel

Már mielőtt idehoztuk benne volt a pakliban, hogy nehezen találjuk meg Fabregas helyét!
Nem hiába a válogatottban is általában ő volt a kimaradó!Az Inietsa-Xavi meg sérthetetlen kettős volt!
A szezon elején jöttek a gólok, jó játék (én mondjuk ma nem éreztem, hogy kilógott volna) úgy tűnt Pep beépítette!
De mostanában voltak értékelhetetlen meccsei, amit leírtál, hogy más szerepkör nem talája a helyét stb!
Kérdés valóban megtudjuk oldani, hogy Iniesta-Xavi kettős mellett beszorítsuk Fabregast is (s akkor Messi is elől ott van plusszban)?!Mint írtam költői a kérdés, s csak az idény végezetével lehet erre biztosan válaszolni, hogy hol is tart nálunk Fabregas, s az is biztos, hogy a következő évben már könnyebb dolga lesz, de az ő szerepének megtalálása azért nem egyszerű!
Persze elkényszerítőzik ő mindenkivel, de sokszor elszívja egymás elől a levegőt ez az Iniesta-Xavi-Cesc trió!Legalábbis mostanában!
Ez nem kritika, s a szezon elején meg a füléről a félpályáról is bepattant volna a labda, s nem szabad elfelejteni, de mostanában ő eléggé keresi magát!És hangsúlyozom ma (tegnap

) nem éreztem, hogy rosszul játszott volna!
Ezt még április 19én írtam, illetve ezt beszéltük Gamel , amire anno akkor nem válaszoltam szerintem

De valóban a Messi-Iniesta-Fabregas 3as jobban zavarja egymást.
Amiért ezt írtam az azért van, mert ÉN ÚGY LÁTOM hogy Fabregasnak továbbra sincs meg a helye a csapatban, s ez önbizalom és morális gondokat okoz(ott) nála, egyszerűen az embernek semmi nem jön össze, szó szerint az Óceánba nem tudna már betalálni nem hogy egy 7 méteres kapuba, s összjátékban is "zavaró".
Ahogy az Arsenalban ismertem meg úgy un bloc, ő egy "lelkis" srác, s az Arsenalban félisten volt, itt tudjuk ha be kellene lőni a szerepét, akkor egy jó, képzett ember közel a kezdőhöz, vagy éppen kezdő, de nem egy félisten, s ez a változás szerintem fejben kicsit összezavarta, illetve tényleg az ilyen lelkis emberek, könnyebben vannak "depresszióba" és nála is ezt látom, hogy már kedvtelen lézeng a pályán, ott van de már minek.
Én is szeretem a játékát, s félre értés ne essék én nem kritizálni akarom, vagy ne adj Isten elküldeni, csupán "megfejteni őt".
Nehéz az ilyen embereket kimásztatni a gödörből, de pl Titonak ez is egy lecke, hogy oldja meg a Cesc "problémát" mert jó játékos ő, de valahogy továbbra sincs meg a szerkezetben hogy Cesc mit játsszon.