A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ráadásul ahogy Roncika elé került a labda....S.Agüero írta: Ezek a góljaik is... Szöglet, kapusbaki és kétszer picsán rúgták a labdát és a két védőnk luftot rúgott, így ziccerbe kerültek...
Tegnap sztem egyértelműen ő volt a csapat legjobbja (+ Leo).MessiFan írta:nem a nyakába varrni semmit, mert ahhoz hogy az ellenfél ilyen komoly ziccerekhez jusson, ahhoz először a védelmen kell átjutnia, és hát elég sokszor sikerült nekik...
Rivaldo11 írta:barcami írta:Egy valami biztos: eredményesség terén kezd átbilleni a mérleg a Real felé.
Attól tartok, hogy nagyon rögös út fog vezetni a következő címünkhöz, kupánkhoz. Bármelyik, bármikor legyen is az és nem feltétlenül a Real miatt.![]()
Ne felejtsd el, hogy nem hoztak új szabályt. Legközelebb mi is teljes létszámban leszünk. Meg merem kockáztatni, hogy ha Ronaldo beveri, és 3:0, de maradunk létszámnál, simán szórhattunk volna mi is annyit. Ez a madrid semmit nem mutatott jó erős 20 -25 percük volt, de két oltári egyéni hiba kellett így is nekik. Kidolgozott akcióból nem kaptunk gólt. 45 perc után 10 ember ellen kapkodták a levegőt. Ezeket is vegyük észre.
Ha össze kéne hasonlítanom a játékminőséget, akkor nem egy kategória...csak használjuk is ki. Ja, és csináljunk valamit a védelemmel, mert mi nem állunk be 10 ember ellen bekkelni.
Lehet jobban is jártunk volna, ha Adriano elengedni, aztán rámegyünk a 3:2-re 11-en. Játékban a fasorban sincsenek, 3 amatőr mozzanat kellett a kupájukhoz. Valdesé no komment, mehet a Watts-ba, Masch luftja is helyeske, Higu így is majdnem elszabta, CR meg már minden mindegy alapon bikázott a labdába, meg lehet nézni hogy pattant be. Második félidőben csokis volt a gatyájuk.Rivaldo11 írta: Ne felejtsd el, hogy nem hoztak új szabályt. Legközelebb mi is teljes létszámban leszünk. Meg merem kockáztatni, hogy ha Ronaldo beveri, és 3:0, de maradunk létszámnál, simán szórhattunk volna mi is annyit. Ez a madrid semmit nem mutatott jó erős 20 -25 percük volt, de két oltári egyéni hiba kellett így is nekik. Kidolgozott akcióból nem kaptunk gólt. 45 perc után 10 ember ellen kapkodták a levegőt. Ezeket is vegyük észre.
Ha össze kéne hasonlítanom a játékminőséget, akkor nem egy kategória...csak használjuk is ki. Ja, és csináljunk valamit a védelemmel, mert mi nem állunk be 10 ember ellen bekkelni.
barcami írta:Egy valami biztos: eredményesség terén kezd átbilleni a mérleg a Real felé.
Attól tartok, hogy nagyon rögös út fog vezetni a következő címünkhöz, kupánkhoz. Bármelyik, bármikor legyen is az és nem feltétlenül a Real miatt.
Azért ez messze van a "kezd átbillenni a mérleg nyelve" szitutól.barcami írta:Azért, mert képes volt a 3 hazai kupát elnyerni bő 1 éven belül.
'Újra el kell kezdeni dolgozni az eredményekért', hogy mert a 14 cím után a nulla kicsit erős visszaesés lenne.
Ez a 3 párharc, ami a levesbe megy (Chel-cl, RM-laliga, RM-sc), szóval az elemzésen túl jönnek a száraz tények.
Kintaro írta:Miért is?barcami írta:Egy valami biztos: eredményesség terén kezd átbilleni a mérleg a Real felé.
Miért is?barcami írta:Egy valami biztos: eredményesség terén kezd átbilleni a mérleg a Real felé.

Mondjuk én sem gondoltam semmi extrára, de szerintem azalatt a 10 perc alatt amit lehetett, azt megtette. Agilisen mozgott, volt 1 nagy ziccere is, illetve 1-2 nagyon szép lefordulása (2 ember között), illetve egyszer szépen betette talán Benzemának a labdát a 16-oson belülre, csak abból végül nem lett semmi. Labdát csak 1-et szórt el, ha jól emlékszem, viszont volt egy szép becsúszó szerelése (azt hiszem Xavi-tól vette el a labdát). Persze ebből messzemenő következtetést nem szabad levonni, hiszen 10 perc az 10 perc, de mindenesetre biztató kezdés, tekintve, hogy hétfőn érkezett és gyakorlatilag még csak 2 edzésen vett részt a csapattal.Lehet, hogy csak én látom így, de a lövésén kívül 1-2 passzra emlékszem, de nekem a játéka semmi extrát nem mutatott. Lehet, hogy én nem figyeltem eléggé, de nekem így tűnt.
A mondandód nagy részével egyetértek. Úgy gondolom a 2 meccs alapján nekünk kellett volna behúzni a trófeát, de ha tegnap 5-6 gólt kapunk, akkor se szólhatnánk semmit. Valdes szidásáról nem is mondok semmit. Akkor is nevetséges volt, ez a meccs után meg pláne. Azt hiszem bizonyított eleget a kétkedőknek ezen a meccsen. Az, hogy Modric jól mutatkozott-e be, azzal már nem igazán értek egyet. Lehet, hogy csak én látom így, de a lövésén kívül 1-2 passzra emlékszem, de nekem a játéka semmi extrát nem mutatott. Lehet, hogy én nem figyeltem eléggé, de nekem így tűnt.jenooo írta:...
Így van. Xavival például az a gond, hogy nem ilyen mentalitású játékos. Talán még Valdés lehetne az, de neki olyan nagy tekintélye nincs, mint Puyolnak.Boixos írta:az a gáz, h ennyire nincs senki, aki összeránthatná a brigádot, ha a karesz hiányzik a pályáról. igazán felnőhetne már vki ehhez a feladathoz, mert mégsem játszhat nyolcvanéves koráig puyol....
Nem azt mondom, hogy a felálláson kell változtatni, hanem annak összetételen és taktikáján és ez is csak a nagy csapatok, különösen a Real ellen. Egyértelműen kell Song Sergio mellé. Song mikor egyedül játszott most Busi helyén, már akkor is óriásit javultunk. Sok labdát szerzett és jól is játszotta meg azokat. Ha ők ketten kezdenének sokkal több labdát szereznénk és nem lenne a pálya közepe egy átjáróház. És ez mellé kéne a már említett csatár védekezés, hogy ők is visszahúzódnak. Így szépen össze lehet tömörülni és akkor ember legyen a talpán, aki ott átviszi. A másik meg a totális futball lenne, de azt pocsékul játsszuk és nem csak ezen a meccsen... A totális foci alapja, hogy letámadnak a csatárok, a középpályások pedig odaállnak az emberük mellé. Így nincs kinek adni és elveszti az ellenfél a labdát. A mi csatárjaink viszont nem támadnak le (nem is értem miért), a középpályások pedig nem állnak oda. Így az említett 2 védekezés fajta közül egyiket sem használjuk. Úgy meg ne lepődjünk meg azon, hogy csak az ellenfélen múlik, hogy hány gólt kapunk...Balinho írta: A formával nincs baj, csak a tartalommal amivel megtöltjük. Normál körülmények között az egész csapat védekezik, viszont mivel ennyire megpróbáltuk széthúzni a pályát a saját labda köré koncentráló játékunkat heréljük ki. Én ezt a nagyon intenzív széljátékot, amit Tito újra felfedezett azt védekezős meccseken háttérbe szorítanám. A 2 vkp szerintem nem hozna megoldást, illetve hozhatna megoldást, de hosszútávon 10 emberrel is átvettük a játék irányítását, akkor meg sok a 2 vkp. Fegyelmezett játékkal, a saját korlátainkat felismerve védekezőbb, visszahúzódottabb játékot kellett volna nyújtanunk. Tegnap az a paradox helyzet állt elő, hogy ha a saját térfelünkön veszítettünk volna labdát úgy, hogy közben rendezett a védelem két sora, akkor kisebb a baj, mintha az ellenfél térfelén történő labdajáratás után tudnak pillanatok alatt átrohanni rajtunk.