Game90 írta:Sky Sports @SkySports
Sky Sports sources understand Manchester City and Swansea have agreed a fee of £6.2million for Scott Sinclair.
Sky Sports @SkySports
Sky Sports understands Swansea have reached an agreement with Valencia to sign Pablo Hernandez in a €7m (£5.5m) deal.[/i]
Pedig nekem is be van nyomta a Transfer Clockwatch, de a Pablo Hernandezes hír elkerülte a figyelmemet. Még jó, hogy betetted, mert Sinclair-ről még olvastam, szentségeltem is, hogy ez a City megint olyan csapatból visz el kulcsjátékost, akivel szimpatizálok. De ha jön helyette a spanyol, rosszabbul nem járnak, nem olyan régen még a válogatottba is befért Hernandez, ha Laudrup fel tudja pörgetni, már előrébb vannak.
Mondjuk esélyes, hogy Sinclair is két-három éven belül megunja a padot, és irány egy középcsapat, de hát pénz, BL, kupák, most kapott egy lehetőséget.
Nastasicról pedig semmit nem tudok, egy évet húzott le az olaszoknál, amikor iszonyat gyenge volt a Fio. A szezon elején lecsúsztak, aztán végig a középmezőnyben vergődtek, kb. semmi nemzetközi helyre nem volt esélyük, nem igazán volt érdemes a meccseiket követni (na majd idén

). Viszont kevés gólt kaptak (43), ettől csak a Juve, Milan, Udinese kapott kevesebbet, ketten ugyanennyit, a maradék 14 csapat többet. És a szerb játszott vagy 25 meccset, szóval valószínűleg jól teljesített.