Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milyen retorzióra gondolsz? Inkább kezdjen helyette Pinto?socio66 írta:folyamatosan sz.patja meg a csapatot a legfontosabb meccseken, és semmi retorzió..
érthetetlen.
Érdekes ez is.Gareth Tello írta:http://www.youtube.com/watch?v=QX7c1eF5cE4shutterisland írta:én is az öklömet rázva ugrottam fel, de szerintem inkább telibeverték.
Jól zárta a szöget.
http://www.youtube.com/watch?v=QX7c1eF5cE4shutterisland írta:én is az öklömet rázva ugrottam fel, de szerintem inkább telibeverték.
Igen.Castiel írta:Volna mit javítani a pontos kirúgásoknál, de tegnap megint hatalmasat fogott 1in1! Hihetetlen milyen sokáig képes kivárni türelmesen. Azt hiszem illik meg dícsérni, hisz az volt az egyik forduló pontja a bajnokinak. És Víctornak (is) hála, csak győzelemmel vettük a Grandai-egyébként szinpatimus-akadályt.
Ez már szánalmas, hogy mindenért őt okoljátok.Subinho írta:Valdes jóféle??? volt egy szép védése az elején, aztán a 2. gólt nagyon bevédte. hétvégén az osa ellen is szép volt a potyája, a szuperkupa első meccsén meg az összeszerencsétlenkedett gólja... komolyan tényleg azt gondolja még valaki, hogy ő a világ egyik legjobb kapusa??? a szuperkupa összesítve 4-4 lett, amiből 4-et lőtt a Barca, 2-t a Real, 1-et összeidétlenkedett Valdes, egyet meg bepotyázott! a csapat egyértelműen jobb mint a Real és ha rajtuk múlt volna, behúzzuk a kupát! de sajnos nem rajtuk múlt.....
Ez mind igaz, de nem lenne miről beszélni, mert magabiztos, 3-1es vezetéssel mentünk volna!MessiFan91 írta:Egyesek azt akarják, hogy vegyünk egy olyan kapust, aki nem mutat be bravúrokat, de nem is hibázik. Ha tegnap ilyen kapus védett volna, akkor lehet, hogy nem 2 gólt kaptunk volna, hanem 3-at-4-et, mert igaz, hogy Ronaldo gólja védhető lett volna, de volt olyan védése Valdes-nek, amit kevés kapus védett volna ki. Egy kapus lenne jobb Valdes-nél: Casillas, de mivel őt nem tudjuk megszerezni, ezért maradjon Valdes és nem kell semmi új kapus!
meg a tavalyi bajnokság is.shutterisland írta:az viszont igaz, hogy az első meccsen elkövetett bakiján ment el a kupa.