2012.08.30. 02:24:35
szerintem ma sem meccselt rosszul.
a kiállítást követően a real játékát figyelembe véve öngyilkosság lett volna, ha 3-3-3-ban folytatjuk, muszáj volt hozni a jobb szélre, ronaldora valakit.
alexis pedig gyenge formában volt, ma is csak homorított, érthető, hogy őt kapta le.
montoya pedig jól is játszott, ahhoz képest, hogy a lelátóról szállt be kb...
a song-busquets fura húzás volt, de miután beállt song, ha jól emlékszem, azok után voltak inkább helyzeteink, és ő is meglepően jól szállt be, nem ijedt meg, ha nála volt a labda, és kishíján gólpasszt adott leonak.
előrejátékban többet tudott hozzátenni, mint sergi.
tellot nem szeretem, de az ő cseréjét is megértem.
nem volt elképzelés a játékunkban, villa pedig inkább az a támadó, akit helyzetbe kell hozni, cescel pedig csak egyel több tologatós ember lett volna a középpályán való járatáshoz.
de jött tello, akinek most az egydimenziós játéka is megkavarhatta VOLNA az állóvizet, meg kellett próbálni azt, hogy majd a szélen meghúzza jó szokásához híven.
ezzel megnyerhettük volna a meccset, az már más kérdés, hogy tello viszont clasicokhoz kevés, és ez ma is látszott, egyszer nem sikerült megcsinálnia azt, amiért be lett hozva.
most 0-2 után, emberhátrányban, madridban...többet nem lehetett kihozni annál edzőként, mint hogy a csapat összeszedi magát, visszakapszkodik, és a végén akár kis szerencsével egyenlíthetett is volna.