Tito Vilanova

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Alcantara
Director del Fútbol

2012.08.30. 18:24:52

Subinho írta:jól nyúl bele??? :shock: tegnap mit nyúlt bele??? Cesc, Villa a padon ült végig, pedig Xavi nem játszotta élete meccsét és elől senki nem volt, aki gólt tudott volna lőni. Messi sokszor saját térfélre jött vissza labdáért!!! 2 védekező játékos jött be, meg Tello... Villa? Cesc? nem értem...
A tegnapi meccsre, ha Pep lett volna, akkor borítékolhatóan a 70. percben érkezett volna Keita, ha itt lenne! Alig volt meccs, amikor nem ez a koreográfia zajlott!!!

Cesc mivel lett volna jobb? Egy rakás sz@rt nem ér a játéka jó ideje!!
Xaviba lézengve is benne van az a bizonyos "gyilkos gólpassz"!

Ne törjünk már pálcát az edző felett 4 meccs után, főleg úgy, hogy abból 3-at lehoztak!

Arról nem tehet, hogy idióta egyéni hibákból kapunk gólt, olyanokat, amit megye II-ben is kiröhögnek!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.30. 16:01:18

Alonso és Subinho, ti itt mindent mindenkinél jobban tudtok?
Még Titonál is.
Szerintem jókor és jól nyúlt bele a meccsbe.
Cserék is indokoltak voltak.
Nem tudom mi bajotok volt most ezzel.
Érdekes, ha Xavi adott volna egy gólpasszt, mindjárt jó lett volna, ha fent hagyja.
Nem hinném, hogy Cesc olyan nagyot adott volna a csapatnak amilyen formában van.
Lesz itt még, mikor Tito-t fogjátok isteníteni... :roll: :wink:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.08.30. 12:38:00

Azért jó látni,hogy a mellébeszélést jól eltanulta Peptől.
"Számítottunk a madrid lerohanására..." nagy okosság,kár hogy ebből semmi nem látszott,körívig feltolt,egymástól távol helyezkedő posztonkívüli védők.

Kicsi az esély rá,nullához konvergál. de azért reménykedek benne,hogy előbb utóbb észreveszi,hogy a madrid ellen az első 20-30 percben be kell seggelni a kapu elé,felállt védelem ellen az életben nem tudnak ezek gól rúgni. szépen kifáradnak egy félidő alatt. nem mint az őrültek feltolni a vonalunkat a körívig,és várni,hogy lőjék be a labdákat területbe. mert ebbe ők a sokkal jobbak,Cé és Di MAria ebben klasszisok főleg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Erxy
Entrenador del Barça

2012.08.30. 12:36:00

Barcaman1993 írta:
Először is leszögezném, hogy sztem is jól cserélt Tito. Viszont egyértelmű Subinho indoka. Xavi rendkívül elfáradt. A 70. perc környékén gondolkoztam azon, hogy Xavi tulajdonképpen mit is csinál? Védekezésnél nem szerez labdát, támadásnál meg nagyon ritkán volt nála a labda. Egyértelműen elfáradt, ezért Fabregas behozatala logikus lett volna. Cesc mellett szól az is, hogy Xavi inkább irányító, míg Fabregas kicsit olyan Iniestas, aki megcsinálja a cseleket, bemozdul mélységben, megcsinál 1-2 kényszerítőt. Egyszóval veszélyesebb a kapura. Villa meg egyszerű: klasszis. Ennél több nem kell, a gól mindig benne van, ha jól játszik, ha rosszul. Ismétlem magam, nekünk itt minimum 4 cserére lett volna szükségünk.
Egyetértünk, Xavi cseréje is indokolt lehetett volna, viszont makacs szabályai vannak a focinak. :D Mindhárom másik cserénket indokoltabbnak vélem, mint Xaviét.
Villa pedig tényleg klasszis, de szerintem még annyit sem tudott volna tegnap hozzátenni, mint amennyit hozzátett Tello.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.30. 12:04:45

Erxy írta:Subinho, miért Villa és miért Cesc?
Először is leszögezném, hogy sztem is jól cserélt Tito. Viszont egyértelmű Subinho indoka. Xavi rendkívül elfáradt. A 70. perc környékén gondolkoztam azon, hogy Xavi tulajdonképpen mit is csinál? Védekezésnél nem szerez labdát, támadásnál meg nagyon ritkán volt nála a labda. Egyértelműen elfáradt, ezért Fabregas behozatala logikus lett volna. Cesc mellett szól az is, hogy Xavi inkább irányító, míg Fabregas kicsit olyan Iniestas, aki megcsinálja a cseleket, bemozdul mélységben, megcsinál 1-2 kényszerítőt. Egyszóval veszélyesebb a kapura. Villa meg egyszerű: klasszis. Ennél több nem kell, a gól mindig benne van, ha jól játszik, ha rosszul. Ismétlem magam, nekünk itt minimum 4 cserére lett volna szükségünk.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Erxy
Entrenador del Barça

2012.08.30. 11:58:18

Subinho, miért Villa és miért Cesc? Villa most épült fel egy 8 hónapos sérülésből, még egy ideig nem fog nagy meccseken játszani, bajnokságban a kiscsapatok ellen az utolsó 30 percekre beugrik, fokozatosan felveszi ritmust, majd egyre többet fog játszani. Egy Clásico-n nem tud ő még hozzátenni semmit.
Azt sem értem, miért akarnád beküldeni Cescet. Montoya kellett a védelem jobb oldalára, hogy stabilabb legyen a védekezésünk. Ez alap, ez kellett, muszáj volt.
Song beküldése is teljesen indokolt volt, erőt vitt a középpályára, Busi nagyon gyengén játszott, szöges ellentéte volt az első meccshez képest. Elszórt labdák, védekezésben sem volt túl jó. Ráadásul Songnál lehet építeni a fejjátékára, nem véletlen lőttük be a szögleteket rá és Piqué-ra.
Pedro a végére totál elfáradt, egyedül őrlődött négy madridi védő között. Tello egy kicsit más stílusú támadó mint a többiek, elsőszándékből támadja a kaput, a sebességére lehet építeni a fáradtabb ellenfél védelmével szemben.

Szóval szerintem ezen a meccsen is remekül cserélgetett Tito, ahogy az Osasuna ellen is.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.30. 11:27:07

visca el barca írta:- az, hogy a játékunk több mint biztató képet mutat sztem erős. nem mondom h szörnyen játszunk, de semmi motiváltság, csak megy a lézengés a pályán, mindegyik csapat ugy rohan át rajtunk ahogy akarnak. évek óta a legnagyobb probléánk, ha valaki elkezd ellenünk focizni akkor megvagyunk lőve.
Nem védekezünk rendesen. Az Osasuna és a tegnapi meccsen is szemmel láthatóan rendkívül sok helyzete volt az ellenfélnek, labdát meg alig szereztünk. Ezen mindenképpen változtatni kell. Ha javul a védekezésünk és több labdát szerzünk, akkor a támadásunk is jobb lesz. A következő 2 fordulóban sok minden eldőlhet. 2 kemény ellenfél jön, ha azon a 2 meccsen sikerül végre úgy játszanunk, ahogy tudunk, akkor nem lesz gond. Viszont azt látni kell, hogy amilyen 2 meccset produkáltunk, ilyen teljesítménnyel nem lehet kupát nyerni. A hibákat ki kell javítani!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.30. 11:19:35

Andris írta:Szerintem tegnap jó cserékhez nyúlt. Majd pont Villa lett volna aki plusz lendületet ad? Még egy átlag meccsen sem volt sose képes rá. Fabregas meg minden volt már eddigi barcelonai pályafutása alatt, csak harcos nem.

Telloval, Songgal, Montoyával szerintem pont azt kaptuk amire szükség volt. Tökéletesen vert helyzetből meg is volt jóformán minden esélyünk mégis megnyerni a kupát.

Csak azt sajnálom hogy nem eleve Montoya kezdett Adriano helyett. Nagyon jól játszott a srác.

Maradjunk annyiban hogy ennél sokkal borzasztóbb égésen is mentünk már keresztül például Pep Guardiolával a padon is. :roll:

Ráadásul 5 ponttal vezetjük a bajnokságot, és a játékunk több mint bíztató képet mutat.
két dolog:

- tito szemmel láthatóan jobban nyúl a cserékhez, ellenben peppel, akinek ez volt talán az egyetlen hiányossága. sztem tegnap is jol cserélt se fabregas nem kellett, se villa. egyik sem az a beállok és eldöntöm a meccset típus.

- az, hogy a játékunk több mint biztató képet mutat sztem erős. nem mondom h szörnyen játszunk, de semmi motiváltság, csak megy a lézengés a pályán, mindegyik csapat ugy rohan át rajtunk ahogy akarnak. évek óta a legnagyobb probléánk, ha valaki elkezd ellenünk focizni akkor megvagyunk lőve.

és még valami:

- félek hogy a motívációval óriási gondok lesznek.
nem tudom, hogy pl. xavit, aki 2x eb és vb győztes, 7x spanyol bajnok, 3x bl, 2x spanyol kupa, 5x spanyol szuperkupa, 2x uefa szuperkupa, 2 vliágkupa győztes, hogy a rákba lehet motíválni h szakadjon meg egy getafe ellen...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2012.08.30. 10:22:14

Jól csinálta amit csinált. Tán Alexist még hagytam volna, helyette vmelyik középső embert kapom le ( Sergio, Masch), Messit meg visszább, így maradhatott volna két gyors ember elől még, de külön pech, h. most nem volt Puyol, aki kimehetett volna jobbra a kiállítás után, és így csere nélkül át lehetett volna szervezni a dolgot. Tello beállítása érthető volt, kellett egy gyors ember előre, aki akár a védelem mögé is tud kerülni, vagy megcsinál egy 1vs1-et. Cescet csak Xavi helyén tudtam volna max elképzelni, de nem voltunk abban a helyzetben, hogy dobálózzunk a cserékkel.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2012.08.30. 10:21:55

Szerintem tegnap jó cserékhez nyúlt. Majd pont Villa lett volna aki plusz lendületet ad? Még egy átlag meccsen sem volt sose képes rá. Fabregas meg minden volt már eddigi barcelonai pályafutása alatt, csak harcos nem.

Telloval, Songgal, Montoyával szerintem pont azt kaptuk amire szükség volt. Tökéletesen vert helyzetből meg is volt jóformán minden esélyünk mégis megnyerni a kupát.

Csak azt sajnálom hogy nem eleve Montoya kezdett Adriano helyett. Nagyon jól játszott a srác.

Maradjunk annyiban hogy ennél sokkal borzasztóbb égésen is mentünk már keresztül például Pep Guardiolával a padon is. :roll:

Ráadásul 5 ponttal vezetjük a bajnokságot, és a játékunk több mint bíztató képet mutat.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.30. 10:18:49

Tocy írta:
Subinho írta:jól nyúl bele??? :shock: tegnap mit nyúlt bele??? Cesc, Villa a padon ült végig, pedig Xavi nem játszotta élete meccsét és elől senki nem volt, aki gólt tudott volna lőni. Messi sokszor saját térfélre jött vissza labdáért!!! 2 védekező játékos jött be, meg Tello... Villa? Cesc? nem értem...
Mivel ugye 10-en voltunk 11 ellen, azért valamelyest érthető...
Így van, ahogy mondod. Az a baj, hogy 4-et kellett volna cserélnünk, ami ugye nem lehetséges. Montoyanak jönnie kellett, Song behozatala már a félidőben is nagyon aktuális volt. Subinho egyébként jól láttad, de Tito nem tudott mást tenni. Fabregast is be kellett volna hozni, mert Xavi szemmel láthatóan elfáradt. Azt meg én sem értem, hogy miért Tello jött be Villa helyett? Ez az 1 kifogásolható volt, de sztem ezt a meccset a taktika miatt és a már-már állandósulni látszó "fejben bent maradok az öltözőben" hozzáállásnak, amivel a meccseinket kezdjük a Real ellen.
zsoltfree
Capitá del Barça

2012.08.30. 10:15:58

Nem olvastam vissza, de nem mondjátok hogy már küldenék el titót??? Akkor javaslom az ilyen embereknek hogy legyenek madrid drukkerek vagy nosztalgiázzanak picit a Gaspart féle időkkön, már ha emlékeznek rá.

Nekem határozottan tetszik amit eddig láttam tőle.

A szuper kupában: 180 perc alatt jobbak voltunk de szerencsésebbek nem. A helyzetek meg voltak. Az hogy ki milyen kupát érdemel azt most hagyjuk de maradjunk annyiban hogy a madridisták szerintem összehúzott segglyukkal ültek a 93. percig hazai pályán vezetésnél és 75 percig emberelőnyben...

Motiváció hiányról beszélünk?

Az első SK meccsen a madrid ellen 1-0 ról felálltak 3-1 re. A 4. gól is nagyon benne volt a pakliban. Az hogy 3-2 lett az csak mázli (nekik). Az Osasuna elleni meccsen pedig egy nehéz pályán is meg tudták fordítani a meccset... Nem adták fel.

A Barcelona tipikusan rosszul kezd minden szezont a bajnokságban, de most 6 szerzett pont, miközban a bajnok eddig 1 ponttal áll....

Tetszik a Tito csapat eddig, remélem a szerencse is neki dolgozik majd. Na jó ha az nem is de a balszerencse kerülje el.
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.30. 10:11:13

Mivel ugye 10-en voltunk 11 ellen, azért valamelyest érthető...
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.30. 09:40:05

Kész... itt az ideje, h búcsúzzon. Ilyen szinten ilyen rossz edzőt nem lehet elviselni. A legutóbbi 4 meccsből megnyert 3t, de ez így nem mehet tovább. Kell a vérfrissítés.

Remélem éreztétek benne az iróniát és a "távozzon Tito" hangok elcsitulnak. Azok az ötletek egyszerűen baromságok.
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.30. 09:35:08

Alonso0190 írta:Titoról annyit ,hogy kezdek csalódni benne. Amikor Pep vezette a csapatot nem volt ennyi szabálytalanság és hiba se ( lehetne a szezon elejére fogni de tavaly amikor még Pep vezette a csapatot nem voltak ilyen hibák az év elején,közepén és végén se).A labda elszedése se megy úgy mint tavaly. Szögletnél minek rúgjuk be amikor a Reálosok 3-szor nagyobbak nálunk? , Pepnél inkább kis szöglet volt Titonál nem. A passz játék se meggyőző , és a tűz se volt meg ,hogy lőni kell egy gólt...Tito miért rakta kezdőbe Sánchezt amikor rosszul játszik? , bajnokságba adni kell neki lehetőséget és majd bele jön azután jöhet majd a Clásico.Miért Songot rakja be amikor neki van még mint tanulni , ott volt Villa , Fábregas miért nem rakta be őket? A stáb meg minek küldi el Afellayt amikor sérült volt és gyakorlatilag semmit nem játszott és erre elküldik , remek.Tito ráadásul kezd unszimpatikus lenni, hogy az egyik edzésen bemutatott a kamerába (amit Pep nem nagyon csinált), Afellaynak, Santosnak, és Fontásnak beszól, és a padon csak csöndbe ül vagy esetleg áll a pálya szélén amikor Pep mondta volna mit kell csinálni.
Ez az én véleményem és nem tudjátok megváltoztatni ezért nem akarok senkivel veszekedni.
Mondjuk ennyi ökörséget szerintem még nem olvastam ebben a topicban.
Alonso0190
Jugador del Barça

2012.08.30. 09:19:36

Titoról annyit ,hogy kezdek csalódni benne. Amikor Pep vezette a csapatot nem volt ennyi szabálytalanság és hiba se ( lehetne a szezon elejére fogni de tavaly amikor még Pep vezette a csapatot nem voltak ilyen hibák az év elején,közepén és végén se).A labda elszedése se megy úgy mint tavaly. Szögletnél minek rúgjuk be amikor a Reálosok 3-szor nagyobbak nálunk? , Pepnél inkább kis szöglet volt Titonál nem. A passz játék se meggyőző , és a tűz se volt meg ,hogy lőni kell egy gólt...Tito miért rakta kezdőbe Sánchezt amikor rosszul játszik? , bajnokságba adni kell neki lehetőséget és majd bele jön azután jöhet majd a Clásico.Miért Songot rakja be amikor neki van még mint tanulni , ott volt Villa , Fábregas miért nem rakta be őket? A stáb meg minek küldi el Afellayt amikor sérült volt és gyakorlatilag semmit nem játszott és erre elküldik , remek.Tito ráadásul kezd unszimpatikus lenni, hogy az egyik edzésen bemutatott a kamerába (amit Pep nem nagyon csinált), Afellaynak, Santosnak, és Fontásnak beszól, és a padon csak csöndbe ül vagy esetleg áll a pálya szélén amikor Pep mondta volna mit kell csinálni.
Ez az én véleményem és nem tudjátok megváltoztatni ezért nem akarok senkivel veszekedni.
csiga
Barça B

2012.08.30. 08:37:38

Ha felhagyok azzal, hogy kinek szurkolok, akkor egy nagyon jó meccset láttam. Saját pályáján mind a két csapat uralkodott. Ha nincs a kötelező utálat csak a foci élvezete akkor levonható a következtetés: a Barca edzői átállását és a belőle fakadó személyi és csapat megingásokat a Real profi módon büntette. Remélem hamar egységesebb lesz a csapat és akkor ismét jöhetnek az eredmények.
Arsene Wenger: "Különleges játékos. Felülmúlhatatlan fizikai es technikai tulajdonságokkal bír. Ráadásul a futball szerelmese, ami a numero 1-gyé teszi a világon".
Subinho
Director del Fútbol

2012.08.30. 08:25:09

jól nyúl bele??? :shock: tegnap mit nyúlt bele??? Cesc, Villa a padon ült végig, pedig Xavi nem játszotta élete meccsét és elől senki nem volt, aki gólt tudott volna lőni. Messi sokszor saját térfélre jött vissza labdáért!!! 2 védekező játékos jött be, meg Tello... Villa? Cesc? nem értem...
Alcantara
Director del Fútbol

2012.08.30. 07:30:14

Szerintem Titoval semmi baj nincs! Sőőőt! Jobban cserél, nyúl bele a meccsbe, mint Pep!!

Ami téma volt a szurkolók között nyáron jogosan, az a belső védők és a kapus! A két meccs hű tükörképe az említetteknek.
Tavaly is itt voltak problémák jóformán, nem látom, hogy megoldódtak volna a gondok.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.08.30. 02:24:35

szerintem ma sem meccselt rosszul.
a kiállítást követően a real játékát figyelembe véve öngyilkosság lett volna, ha 3-3-3-ban folytatjuk, muszáj volt hozni a jobb szélre, ronaldora valakit.
alexis pedig gyenge formában volt, ma is csak homorított, érthető, hogy őt kapta le.
montoya pedig jól is játszott, ahhoz képest, hogy a lelátóról szállt be kb...

a song-busquets fura húzás volt, de miután beállt song, ha jól emlékszem, azok után voltak inkább helyzeteink, és ő is meglepően jól szállt be, nem ijedt meg, ha nála volt a labda, és kishíján gólpasszt adott leonak.
előrejátékban többet tudott hozzátenni, mint sergi.

tellot nem szeretem, de az ő cseréjét is megértem.
nem volt elképzelés a játékunkban, villa pedig inkább az a támadó, akit helyzetbe kell hozni, cescel pedig csak egyel több tologatós ember lett volna a középpályán való járatáshoz.
de jött tello, akinek most az egydimenziós játéka is megkavarhatta VOLNA az állóvizet, meg kellett próbálni azt, hogy majd a szélen meghúzza jó szokásához híven.
ezzel megnyerhettük volna a meccset, az már más kérdés, hogy tello viszont clasicokhoz kevés, és ez ma is látszott, egyszer nem sikerült megcsinálnia azt, amiért be lett hozva.

most 0-2 után, emberhátrányban, madridban...többet nem lehetett kihozni annál edzőként, mint hogy a csapat összeszedi magát, visszakapszkodik, és a végén akár kis szerencsével egyenlíthetett is volna.
kfranky
Jugador del Barça

2012.08.30. 02:08:33

shutterisland írta:itt is bevédeném...

szóval kezdjük ott, hogy 4 meccsből nem kell mérleget vonni, mint ahogy a guardiola érából sem az első 4 meccs alapján vontunk.

a szuperkupa odavágón semmi gond nem volt, a sociedad ellen sem, az osasuna ellen rosszul játszottak, de ott szinte minden évben megszenvedünk.
a mai első félóra volt olyan, ami azért kilóg a sorból (bár a pep érában is voltak félidők, amíg a madrid tűz alatt tartotta a kapunkat, mi meg csak pislogtunk, mint hal a szatyorban.), ettől függetlenül emberhátrányban aztán azért úgy ahogy rendeződött a csapat.

szerintem várni kell még egy picit, titonak is kell idő, az új igazolásoknak is kell idő. kb 10-15 meccs után lehet szerintem mérleget vonni, én eddig viszont nem látok visszaesést.

én egyelőre inkább az egyéni hibákat látom jelenleg.
abból van sok pár meccs alatt, valdes ugye, vagy az osasunától kapott gól is bohóc, busquets mikor elcselezte, iniesta 3 méterről fölévágja félüres kapura, ma is voltak egyéni hibák, kb belebotlott iniesta meg xavi is a labdába.

azt még azért megjegyezném, hogy a meccsekbe jól nyúlt bele.
+1!
Ahogy már a másik topicban is írtam:
"nem érdemes egy meccs miatt pálcát törni felette.
Az első 3 meccsén kifejezetten jól meccselt, legalábbis szerintem.
Nyilván ez az első meccse volt a Bernyabeúban, reagálhatott volna máshogy is bizonyos esetekben, de valljuk be, hogy nem volt egyszerű dolga. 30 perc után 10 emberrel és 0:2-es eredménnyel álltunk (még egyszer hangsúlyoznám) madridban...
Murinnyo első meccsén kapott a Barcától egy 5-öst, pedig ő akkor már bőven többszörös bajnok és 2x-es BL-győztes volt."
shutterisland
Director del Fútbol

2012.08.30. 02:02:35

itt is bevédeném...

szóval kezdjük ott, hogy 4 meccsből nem kell mérleget vonni, mint ahogy a guardiola érából sem az első 4 meccs alapján vontunk.

a szuperkupa odavágón semmi gond nem volt, a sociedad ellen sem, az osasuna ellen rosszul játszottak, de ott szinte minden évben megszenvedünk.
a mai első félóra volt olyan, ami azért kilóg a sorból (bár a pep érában is voltak félidők, amíg a madrid tűz alatt tartotta a kapunkat, mi meg csak pislogtunk, mint hal a szatyorban.), ettől függetlenül emberhátrányban aztán azért úgy ahogy rendeződött a csapat.

szerintem várni kell még egy picit, titonak is kell idő, az új igazolásoknak is kell idő. kb 10-15 meccs után lehet szerintem mérleget vonni, én eddig viszont nem látok visszaesést.

én egyelőre inkább az egyéni hibákat látom jelenleg.
abból van sok pár meccs alatt, valdes ugye, vagy az osasunától kapott gól is bohóc, busquets mikor elcselezte, iniesta 3 méterről fölévágja félüres kapura, ma is voltak egyéni hibák, kb belebotlott iniesta meg xavi is a labdába.

azt még azért megjegyezném, hogy a meccsekbe jól nyúlt bele.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.08.30. 01:34:36

visca el barca írta:nekem egyelőre nagyon nem tetszik amit látok, sem támadásban, sem védekezésben nem hozzuk a tavalyi szintet. sok játékos csak lézeng a pályán, továbbra is tartom, mintha semmi taktika nem lenne... jó persze két egyéni hiba is kellett ahhoz h ne a margité legyen a kupa...
Nekem motiválatlannak tűnt az egész csapat, lélektelen játék volt,amit egyáltalán nem szoktunk meg. Itt viszont érdemes megjegyezni valamit: Pep azért ment el,mert már nem tudott úgy hatni a játékosokra,mint ahogy azt az első három évben tette. Most Titonak olyan problémával kell szembesülnie,hogy adott egy kivételes képességű csapat,ahonnan a csapat tengelye már mindent megnyert,oda-vissza kétszer. Őket hogy motiválod? Ilyen szempontból sokkal nehezebb helyzetben van jelenlegi mesterünk,mint annó Guardiola volt. Másik nagy probléma, hogy most már nem reformálhatjuk újra a futballt,a játékunk nagyjából adott,csak csiszolni lehet rajta és ez nem túl kedvező a számunkra. Raádásul neki itt van még egy nagy teher: mindenben Pephez hasonlítja mindenki.Akárcsak én... :oops: Fogalmam sincs mi lesz ennek a vége :roll:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.30. 01:18:38

noh. az első, és legkönnyebb kupát bukta az új mester.

nekem egyelőre nagyon nem tetszik amit látok, sem támadásban, sem védekezésben nem hozzuk a tavalyi szintet. sok játékos csak lézeng a pályán, továbbra is tartom, mintha semmi taktika nem lenne... jó persze két egyéni hiba is kellett ahhoz h ne a margité legyen a kupa...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.29. 13:40:05

Erxy írta:Hivatalos, 2 meccsre szóló eltiltást kapott Vilanova.. HA tényleg csak annyi történt amennyit ő állít, akkor ez elég erős döntésnek érzem. Jordi Roura a másodedző, ő fogja irányítani majd a csapatot azon a két bajnoki meccsen.
Nem vagyok benne egészen biztos, de Tito is a Valencia ellen debütált először, mikor Pepet eltiltották, nem? Ez az eltiltás dolog meg undorító. Titot és Coentraot meccsekre azért tiltják, mert vmit szóltak a bírónak... Míg Pablo szándékosan rálép Messi kezére, az meg nem von semmit maga után. Úgy látszik a szövetségben ugyanolyan barmok ülnek, mint korábban. Kicsit fenntartásaim vannak ezzel a Rouraval kapcsolatban. Néhány hónapja van csak edzői megbízásban, másodedzőként is alig ült a padon, majd 2 bitang kemény meccsen neki kell vezényelni... Abban bízom, hogy a Valenciát elkenjük, mégis csak hazai pályán játszunk, de a Getafe ellen mocskosul nehéz lesz. Tito mindenképpen kéne.
Lezárt