A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
+1, Song nekem is "bejött". De remélem, hogy nem akarunk belőle is belső védőt faragni, mert ahhoz azért lassú.margarin írta:a mai meccs rel margit-pique 2:1 kb ennyi a vélemyényem és rettenetesen várom visza puyit:)))))))))))))))))Song meg aszem életünk egyik nagy igazolása lesz,csak remélni merem,sok lehetőséget kap...nekem ma a kedvencem lett:)
Azért néha bejön, mint Puyol fejeseinél!Yaya(07-10) írta:a real, aki kifejezetten kontra csapat még inkább életveszélyes beívelgetni a homályba, mert 150 szögletből lövünk gólt átlagban, ellenben simán megkontrázhatnak belőle.
Ezt sajnos én sem értem. Szegény srác még nincs is felhozva az első kerethez és tőle várják a megváltást.Yaya(07-10) írta:ja, még annyit, hogy tello?!? tényleg ettől a kiscsávótól várja tito a megváltást? jó nagy sz@rban vagyunk, ha ő a szupercserénk...tömörülő ellenfél ellen, ugyan mit ér? technikailag nem annyira képzett, hogy lecselezzen 1-2 védőt, a gyorsaságát meg nem tudja kamatoztatni. pep is berakta tavaly hasonlóan értelmetlen szituációkban. ez a srác csak kontrákra való, nm is értem mit vártak tőle?
anno rijkaard is ugyanezt játszottal el csak akkor még G. dos santossal + krikicel.. ott sem sült ki jo belole sokszorYaya(07-10) írta:ja, még annyit, hogy tello?!? tényleg ettől a kiscsávótól várja tito a megváltást? jó nagy sz@rban vagyunk, ha ő a szupercserénk...tömörülő ellenfél ellen, ugyan mit ér? technikailag nem annyira képzett, hogy lecselezzen 1-2 védőt, a gyorsaságát meg nem tudja kamatoztatni. pep is berakta tavaly hasonlóan értelmetlen szituációkban. ez a srác csak kontrákra való, nm is értem mit vártak tőle?
csak ismételni tudom magam: az Inter ellen pl. bejött. + nem tudhatjuk, hogy mi volt akkor az egyéni taktikája. Lehet, hogy Tito kérte meg a váratlan előretörésekre, még az is lehet, hogy gyakoroltak edzésen egy ilyen variációt.margarin írta:csakugyan,de ezzel felborított egy rendszert,előtte nem kellett volna sunnyugnia...kfranky írta:Nyilván helyre akarta hozni a hibáját és ment előre, hogy meglegyen támadásban az egyenlő létszám/zavart keltsen, stb.margarin írta:
És hova húzódjanak ki amikor a mi játékunk pont erről szól...a legszélen tanyázik minden szélső....Lemenjen a térképről? Könyörgöm ,itt mindenkinek meg van a posztja feladata ezért nyertünk mindent és ne akarja egy pique megoldani azt amit nem tud..erre van inink stb emberek akik gyönyörűen megoldják helyette..Ő végezze a dolgát amiben nem jeleskedik és főlaeg nem tetszik hogy mascht hozza folyamatosan sza..ban.
Ha letelik a 90 perc, akkor nem tudod, hogy mennyi van még hátra, valószínűleg úgy gondolták, hogy a bíró max. a beívelést engedné meg, a tili-tolit nem.Yaya(07-10) írta:a másik kedvencem, a szögletrúgás a meccs vége felé... ugyan kinek ívelgetjük be a labdát? az egy szem Piquének, vagy Songnak? vicc!!!! ilynekor miért nem lehet kicsibe, értelmetlen bevagdosni oda, mert a büdös életben nem fogunk gólt fejelni. meg kell próbálni lövőhelyzetig jutni. vegyük már elő a józan eszünket...
csakugyan,de ezzel felborított egy rendszert,előtte nem kellett volna sunnyugnia...kfranky írta:Nyilván helyre akarta hozni a hibáját és ment előre, hogy meglegyen támadásban az egyenlő létszám/zavart keltsen, stb.margarin írta:
És hova húzódjanak ki amikor a mi játékunk pont erről szól...a legszélen tanyázik minden szélső....Lemenjen a térképről? Könyörgöm ,itt mindenkinek meg van a posztja feladata ezért nyertünk mindent és ne akarja egy pique megoldani azt amit nem tud..erre van inink stb emberek akik gyönyörűen megoldják helyette..Ő végezze a dolgát amiben nem jeleskedik és főlaeg nem tetszik hogy mascht hozza folyamatosan sza..ban.
Nyilván helyre akarta hozni a hibáját és ment előre, hogy meglegyen támadásban az egyenlő létszám/zavart keltsen, stb.margarin írta:
Ez a másik,jót nevettem:) eddig mindig kicsiben...pff most ez sem okés.Yaya(07-10) írta:a másik kedvencem, a szögletrúgás a meccs vége felé... ugyan kinek ívelgetjük be a labdát? az egy szem Piquének, vagy Songnak? vicc!!!! ilynekor miért nem lehet kicsibe, értelmetlen bevagdosni oda, mert a büdös életben nem fogunk gólt fejelni. meg kell próbálni lövőhelyzetig jutni. vegyük már elő a józan eszünket...
kfranky írta:És hova húzódjanak ki amikor a mi játékunk pont erről szól...a legszélen tanyázik minden szélső....Lemenjen a térképről? Könyörgöm ,itt mindenkinek meg van a posztja feladata ezért nyertünk mindent és ne akarja egy pique megoldani azt amit nem tud..erre van inink stb emberek akik gyönyörűen megoldják helyette..Ő végezze a dolgát amiben nem jeleskedik és főlaeg nem tetszik hogy mascht hozza folyamatosan sza..ban.margarin írta:És ahányszor felfut elveszi a területet ini vagy a többiek elöl.... te ezt nem látod? neki nem az a dolga vezedgesse a zsugát van erre sokkal okosabb,játék intelligensebb ember.kfranky írta: Nyilván a többieknek meg volt tiltva, nehogy túlságosan kinyíljunk.
Aztán a 85-86. perctől már ment mindenki, de most nem jött össze.
1) ilyenkor kellene/kellett volna a többieknek kihúzódnia a szélre, hogy megnyissák előtte a területet.
2) sajnos/nem sajnos Piqué feltolása minimum a középpályáig, de inkább a csatársorba már előjött Pepnél is (ld. Inter elleni meccs). Ott bejött. Szerintem, ha maradunk 11 emberrel, akkor még feljebb tolódott volna.
...és sajnos nem először van ez... Miért nem lehet erre joban odafigyelni a Madrid ellen az első 20 percben? Általában ezt csinálják. Csak egy kicsit kellett volna kibírni és utána simán kipasszoltuk volna őket és jöttek volna a helyzetek sorjában. Jelenleg nincsenek olyan fizikai állapotban, hogy 90 percig bírják ellenünk ha tudjuk hozni a saját játékunkat. Elhiszem hogy zavaró lehet 3 alap védő (Puyol, Alves, Abidal) kiesése, de ezt ezen a szinten le kéne tudni reagálni szvsz. Akár euromilliók árán is. Tavaly a csatársorral és a védelemmel volt gond. Idén a védelemmel. 1 év alatt nem lehet ez ellen tenni valamit?recrea írta:Még a vak is látja, ha le vagyunk támadva egész pályán, meg vagyunk fogva, mint a viszkis '99-ben. Nem tudjuk a labdát kihozni, elveszítjük, aztán visszatámadnak, amire nem tudunk reagálni.
Ez a baj, ezen kell javítani.
1) ilyenkor kellene/kellett volna a többieknek kihúzódnia a szélre, hogy megnyissák előtte a területet.margarin írta:És ahányszor felfut elveszi a területet ini vagy a többiek elöl.... te ezt nem látod? neki nem az a dolga vezedgesse a zsugát van erre sokkal okosabb,játék intelligensebb ember.kfranky írta:Nyilván a többieknek meg volt tiltva, nehogy túlságosan kinyíljunk.Yaya(07-10) írta:valamit ki kell találna a középpályás védekezésre, mert jelenleg katasztrofális. remélem az mindenkinek meg van, hogy a 70. perctől piqué szinte minden támadással felfutott, kérdem én, a többiek hol voltak?? xaviék ott sétálgattak a félpályánál...vagy normálisan játszunk, vagy sehogy...szeretem az összes játékosunkat, tisztelem, becsülöm őket, de a mai teljesítmény(és a hétvégi is) nem volt méltó hozzájuk.
Bízzunk abban, hogy ugyanolyan hatással lesz ránk ez a vereség, mint a realra a tavalyi madridi 3:1-es győzelmünk. Ott megfordult bennük valami és a végén megnyerték a bajnokságot.Yaya(07-10) írta:ez egy két meccses párharc volt, és az első meccs legalább annyira egyoldalú volt, mint a mostani, csak a mi javunkra összességében nem volt jobb a madrid, egyszer minket radíroztak le, egyszer mi őket, és ezen kívül volt 2 kiegyenlítettebb félidő, bár azokban egy hangyányival jobbak voltunk. nem kell pánikolni, csak észnél lenni. azt gondoltam, hogy a srácok ennél jobban akarják a sikert, a tavalyi ocsmány szezon után.
És ahányszor felfut elveszi a területet ini vagy a többiek elöl.... te ezt nem látod? neki nem az a dolga vezedgesse a zsugát van erre sokkal okosabb,játék intelligensebb ember.kfranky írta:Nyilván a többieknek meg volt tiltva, nehogy túlságosan kinyíljunk.Yaya(07-10) írta:valamit ki kell találna a középpályás védekezésre, mert jelenleg katasztrofális. remélem az mindenkinek meg van, hogy a 70. perctől piqué szinte minden támadással felfutott, kérdem én, a többiek hol voltak?? xaviék ott sétálgattak a félpályánál...vagy normálisan játszunk, vagy sehogy...szeretem az összes játékosunkat, tisztelem, becsülöm őket, de a mai teljesítmény(és a hétvégi is) nem volt méltó hozzájuk.
Ez az, amivel a real sokáig próbálkozott (ld. BL-meccsek), de soha nem bírták erővel. Most, a védekezésünknek és az emberhátránynak köszönhetően bejött a kontrajáték, amit mindig is erőltettek ellenünk.recrea írta:Még a vak is látja, ha le vagyunk támadva egész pályán, meg vagyunk fogva, mint a viszkis '99-ben. Nem tudjuk a labdát kihozni, elveszítjük, aztán visszatámadnak, amire nem tudunk reagálni.
Ez a baj, ezen kell javítani.