Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.08.30. 02:05:29

joccakát, inkább alszom, mert csak megint felhúzom magam ezen a sok marhaságon, amit a csapat edzőstül elkövetett a meccsen...
kfranky
Jugador del Barça

2012.08.30. 02:05:05

Yaya(07-10) írta:a real, aki kifejezetten kontra csapat még inkább életveszélyes beívelgetni a homályba, mert 150 szögletből lövünk gólt átlagban, ellenben simán megkontrázhatnak belőle.
Azért néha bejön, mint Puyol fejeseinél! ;) Viszont sokszor a kis szögleteinkre és most már a gyorsan elvégzett szabadrúgásainkból is felkészülnek az ellenfelek. És az utsó szögletnél tényleg már a hosszabbításban voltunk.
kfranky
Jugador del Barça

2012.08.30. 02:02:55

Yaya(07-10) írta:ja, még annyit, hogy tello?!? tényleg ettől a kiscsávótól várja tito a megváltást? jó nagy sz@rban vagyunk, ha ő a szupercserénk...tömörülő ellenfél ellen, ugyan mit ér? technikailag nem annyira képzett, hogy lecselezzen 1-2 védőt, a gyorsaságát meg nem tudja kamatoztatni. pep is berakta tavaly hasonlóan értelmetlen szituációkban. ez a srác csak kontrákra való, nm is értem mit vártak tőle?
Ezt sajnos én sem értem. Szegény srác még nincs is felhozva az első kerethez és tőle várják a megváltást.
Tény, hogy tehetséges és kisebb csapatok ellen bejönnek a húzásai (ld. 1. forduló), de én helyette mondjuk most megkockáztattam volna Villát. Vagy eleve több lehetőséget adtam volna Affelaynak, aki azért jóval nagyobb rutinnal rendelkezik Tellónál vagy akár a sérült Cuencánál.
De val.szeg Affelayt most egy jó ideig nem látjuk Barca mezben.
margarin
Jugador del Barça

2012.08.30. 02:02:04

a mai meccs rel margit-pique 2:1 kb ennyi a vélemyényem és rettenetesen várom visza puyit:)))))))))))))))))Song meg aszem életünk egyik nagy igazolása lesz,csak remélni merem,sok lehetőséget kap...nekem ma a kedvencem lett:)
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Ricsi_K
Barça B

2012.08.30. 02:01:45

Yaya(07-10) írta:ja, még annyit, hogy tello?!? tényleg ettől a kiscsávótól várja tito a megváltást? jó nagy sz@rban vagyunk, ha ő a szupercserénk...tömörülő ellenfél ellen, ugyan mit ér? technikailag nem annyira képzett, hogy lecselezzen 1-2 védőt, a gyorsaságát meg nem tudja kamatoztatni. pep is berakta tavaly hasonlóan értelmetlen szituációkban. ez a srác csak kontrákra való, nm is értem mit vártak tőle?
anno rijkaard is ugyanezt játszottal el csak akkor még G. dos santossal + krikicel.. ott sem sült ki jo belole sokszor :D
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.08.30. 02:00:50

a real, aki kifejezetten kontra csapat még inkább életveszélyes beívelgetni a homályba, mert 150 szögletből lövünk gólt átlagban, ellenben simán megkontrázhatnak belőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yaya(07-10) 2012.08.30. 02:02:18-kor.
kfranky
Jugador del Barça

2012.08.30. 01:59:51

margarin írta:
kfranky írta:
margarin írta:
És hova húzódjanak ki amikor a mi játékunk pont erről szól...a legszélen tanyázik minden szélső....Lemenjen a térképről? Könyörgöm ,itt mindenkinek meg van a posztja feladata ezért nyertünk mindent és ne akarja egy pique megoldani azt amit nem tud..erre van inink stb emberek akik gyönyörűen megoldják helyette..Ő végezze a dolgát amiben nem jeleskedik és főlaeg nem tetszik hogy mascht hozza folyamatosan sza..ban.
Nyilván helyre akarta hozni a hibáját és ment előre, hogy meglegyen támadásban az egyenlő létszám/zavart keltsen, stb.
csakugyan,de ezzel felborított egy rendszert,előtte nem kellett volna sunnyugnia...
csak ismételni tudom magam: az Inter ellen pl. bejött. + nem tudhatjuk, hogy mi volt akkor az egyéni taktikája. Lehet, hogy Tito kérte meg a váratlan előretörésekre, még az is lehet, hogy gyakoroltak edzésen egy ilyen variációt.
kfranky
Jugador del Barça

2012.08.30. 01:58:28

Yaya(07-10) írta:a másik kedvencem, a szögletrúgás a meccs vége felé... ugyan kinek ívelgetjük be a labdát? az egy szem Piquének, vagy Songnak? vicc!!!! ilynekor miért nem lehet kicsibe, értelmetlen bevagdosni oda, mert a büdös életben nem fogunk gólt fejelni. meg kell próbálni lövőhelyzetig jutni. vegyük már elő a józan eszünket...
Ha letelik a 90 perc, akkor nem tudod, hogy mennyi van még hátra, valószínűleg úgy gondolták, hogy a bíró max. a beívelést engedné meg, a tili-tolit nem.
Tény, hogy Valdes is simán előremehetett volna fejelni vagy legalább zavart kelteni. Sajnos a két fejelni tudónkat (Piqué és Song) elég könnyen le tudták védekezni. Casillas elé pl. senki nem állt, ezért is tudta olyan simán kiöklözni a labdát.
De nem az utsó szögleten múlt, sajnos.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.08.30. 01:57:38

ja, még annyit, hogy tello?!? tényleg ettől a kiscsávótól várja tito a megváltást? jó nagy sz@rban vagyunk, ha ő a szupercserénk...tömörülő ellenfél ellen, ugyan mit ér? technikailag nem annyira képzett, hogy lecselezzen 1-2 védőt, a gyorsaságát meg nem tudja kamatoztatni. pep is berakta tavaly hasonlóan értelmetlen szituációkban. ez a srác csak kontrákra való, nm is értem mit vártak tőle?
margarin
Jugador del Barça

2012.08.30. 01:57:22

kfranky írta:
margarin írta:
És hova húzódjanak ki amikor a mi játékunk pont erről szól...a legszélen tanyázik minden szélső....Lemenjen a térképről? Könyörgöm ,itt mindenkinek meg van a posztja feladata ezért nyertünk mindent és ne akarja egy pique megoldani azt amit nem tud..erre van inink stb emberek akik gyönyörűen megoldják helyette..Ő végezze a dolgát amiben nem jeleskedik és főlaeg nem tetszik hogy mascht hozza folyamatosan sza..ban.
Nyilván helyre akarta hozni a hibáját és ment előre, hogy meglegyen támadásban az egyenlő létszám/zavart keltsen, stb.
csakugyan,de ezzel felborított egy rendszert,előtte nem kellett volna sunnyugnia...
kfranky
Jugador del Barça

2012.08.30. 01:55:12

margarin írta:
margarin
Jugador del Barça

2012.08.30. 01:52:59

Yaya(07-10) írta:a másik kedvencem, a szögletrúgás a meccs vége felé... ugyan kinek ívelgetjük be a labdát? az egy szem Piquének, vagy Songnak? vicc!!!! ilynekor miért nem lehet kicsibe, értelmetlen bevagdosni oda, mert a büdös életben nem fogunk gólt fejelni. meg kell próbálni lövőhelyzetig jutni. vegyük már elő a józan eszünket...
Ez a másik,jót nevettem:) eddig mindig kicsiben...pff most ez sem okés.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.08.30. 01:51:08

Ini fel balszélre, Sanchez/Pedro kezd a túloldalt, és Cesc vagy Song jöhet a középpályára. nem valami nagy feladvány...
na mindegy, nem idegesítem magam tovább ezeken a butaságokon...hajrá barca, a hétvégén tessék javítani!
margarin
Jugador del Barça

2012.08.30. 01:49:48

kfranky írta:
margarin írta:
kfranky írta: Nyilván a többieknek meg volt tiltva, nehogy túlságosan kinyíljunk.
Aztán a 85-86. perctől már ment mindenki, de most nem jött össze.
És ahányszor felfut elveszi a területet ini vagy a többiek elöl.... te ezt nem látod? neki nem az a dolga vezedgesse a zsugát van erre sokkal okosabb,játék intelligensebb ember.

1) ilyenkor kellene/kellett volna a többieknek kihúzódnia a szélre, hogy megnyissák előtte a területet.
2) sajnos/nem sajnos Piqué feltolása minimum a középpályáig, de inkább a csatársorba már előjött Pepnél is (ld. Inter elleni meccs). Ott bejött. Szerintem, ha maradunk 11 emberrel, akkor még feljebb tolódott volna.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.08.30. 01:48:36

a másik kedvencem, a szögletrúgás a meccs vége felé... ugyan kinek ívelgetjük be a labdát? az egy szem Piquének, vagy Songnak? vicc!!!! ilynekor miért nem lehet kicsibe, értelmetlen bevagdosni oda, mert a büdös életben nem fogunk gólt fejelni. meg kell próbálni lövőhelyzetig jutni. vegyük már elő a józan eszünket...
rrobbiefcb
Jugador d'estrella

2012.08.30. 01:45:19

recrea írta:Még a vak is látja, ha le vagyunk támadva egész pályán, meg vagyunk fogva, mint a viszkis '99-ben. Nem tudjuk a labdát kihozni, elveszítjük, aztán visszatámadnak, amire nem tudunk reagálni.
Ez a baj, ezen kell javítani.
...és sajnos nem először van ez... Miért nem lehet erre joban odafigyelni a Madrid ellen az első 20 percben? Általában ezt csinálják. Csak egy kicsit kellett volna kibírni és utána simán kipasszoltuk volna őket és jöttek volna a helyzetek sorjában. Jelenleg nincsenek olyan fizikai állapotban, hogy 90 percig bírják ellenünk ha tudjuk hozni a saját játékunkat. Elhiszem hogy zavaró lehet 3 alap védő (Puyol, Alves, Abidal) kiesése, de ezt ezen a szinten le kéne tudni reagálni szvsz. Akár euromilliók árán is. Tavaly a csatársorral és a védelemmel volt gond. Idén a védelemmel. 1 év alatt nem lehet ez ellen tenni valamit?
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.08.30. 01:45:03

amíg a többiek csak alibiznek, szerintem normális, ha megpróbál tenni valamit. nem vett el senkitől területet, hiszen INiék b@sztak támadni...a nagy középpályás hármasunk egyikén sem láttam a nagy győzni akarást, a mindent egy lapra feltéve támadást. de mindjárt az lesz a hibás, aki nem adja fel...érdekes felfogása van egyeseknek...
kfranky
Jugador del Barça

2012.08.30. 01:44:45

margarin írta:
kfranky írta:
Yaya(07-10) írta:valamit ki kell találna a középpályás védekezésre, mert jelenleg katasztrofális. remélem az mindenkinek meg van, hogy a 70. perctől piqué szinte minden támadással felfutott, kérdem én, a többiek hol voltak?? xaviék ott sétálgattak a félpályánál...vagy normálisan játszunk, vagy sehogy...szeretem az összes játékosunkat, tisztelem, becsülöm őket, de a mai teljesítmény(és a hétvégi is) nem volt méltó hozzájuk.
Nyilván a többieknek meg volt tiltva, nehogy túlságosan kinyíljunk.
És ahányszor felfut elveszi a területet ini vagy a többiek elöl.... te ezt nem látod? neki nem az a dolga vezedgesse a zsugát van erre sokkal okosabb,játék intelligensebb ember.
1) ilyenkor kellene/kellett volna a többieknek kihúzódnia a szélre, hogy megnyissák előtte a területet.
2) sajnos/nem sajnos Piqué feltolása minimum a középpályáig, de inkább a csatársorba már előjött Pepnél is (ld. Inter elleni meccs). Ott bejött. Szerintem, ha maradunk 11 emberrel, akkor még feljebb tolódott volna.
kfranky
Jugador del Barça

2012.08.30. 01:42:23

Yaya(07-10) írta:ez egy két meccses párharc volt, és az első meccs legalább annyira egyoldalú volt, mint a mostani, csak a mi javunkra összességében nem volt jobb a madrid, egyszer minket radíroztak le, egyszer mi őket, és ezen kívül volt 2 kiegyenlítettebb félidő, bár azokban egy hangyányival jobbak voltunk. nem kell pánikolni, csak észnél lenni. azt gondoltam, hogy a srácok ennél jobban akarják a sikert, a tavalyi ocsmány szezon után.
Bízzunk abban, hogy ugyanolyan hatással lesz ránk ez a vereség, mint a realra a tavalyi madridi 3:1-es győzelmünk. Ott megfordult bennük valami és a végén megnyerték a bajnokságot. :(
margarin
Jugador del Barça

2012.08.30. 01:40:39

kfranky írta:
Yaya(07-10) írta:valamit ki kell találna a középpályás védekezésre, mert jelenleg katasztrofális. remélem az mindenkinek meg van, hogy a 70. perctől piqué szinte minden támadással felfutott, kérdem én, a többiek hol voltak?? xaviék ott sétálgattak a félpályánál...vagy normálisan játszunk, vagy sehogy...szeretem az összes játékosunkat, tisztelem, becsülöm őket, de a mai teljesítmény(és a hétvégi is) nem volt méltó hozzájuk.
Nyilván a többieknek meg volt tiltva, nehogy túlságosan kinyíljunk.
kfranky
Jugador del Barça

2012.08.30. 01:40:32

recrea írta:Még a vak is látja, ha le vagyunk támadva egész pályán, meg vagyunk fogva, mint a viszkis '99-ben. Nem tudjuk a labdát kihozni, elveszítjük, aztán visszatámadnak, amire nem tudunk reagálni.
Ez az, amivel a real sokáig próbálkozott (ld. BL-meccsek), de soha nem bírták erővel. Most, a védekezésünknek és az emberhátránynak köszönhetően bejött a kontrajáték, amit mindig is erőltettek ellenünk.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.08.30. 01:39:55

ez egy két meccses párharc volt, és az első meccs legalább annyira egyoldalú volt, mint a mostani, csak a mi javunkra összességében nem volt jobb a madrid, egyszer minket radíroztak le, egyszer mi őket, és ezen kívül volt 2 kiegyenlítettebb félidő, bár azokban egy hangyányival jobbak voltunk. nem kell pánikolni, csak észnél lenni. azt gondoltam, hogy a srácok ennél jobban akarják a sikert, a tavalyi ocsmány szezon után.
kfranky
Jugador del Barça

2012.08.30. 01:39:02

nyalesz írta:
kfranky írta:
A bíró valóban jól vezette a meccset, a kiállítás is jogos volt. Az első meccs más tészta, ott én egy elmaradt tizenegyest is hiányoltam (Alexis 2. esete), de nem ezen múlt.
Ha 3:1-gyel fordulunk, akkor valószínűleg a real sem így jön ki a második félidőre, de ezt már soha nem tudjuk meg.
A lényeg, hogy vasárnap meg kell ütni a Valenciát, hogy helyreálljon az önbizalom!
És ne felejtsük el Messit: ok, hogy nem élete meccsét játszotta és a végén benne maradt a lábában az egyenlítő gól, de ne felejtsük már el, hogy 25 évesen beérte Raúlt az El Clasicó góllövőinek rangsorában!
És az 1. helyezett Di Stefano (miért is engedtük át anno a realnak?? :cry:) 18 góljával csak 3 gyufával előzi meg!

azért di maría megköszönheti h megúszta sárga nélkül
Szerintem nagy hiba lenne real-módira a bírókra fogni a vereséget, mert csak magunkat csapnánk be. Pepben többek között ezt bírtam a legjobban: szinte soha nem foglalkozott a bírókkal, mert ezzel a csapatot bünteti => Tito is pihenhet most 2 meccset...
recrea
Llegenda del Barça

2012.08.30. 01:38:52

Még a vak is látja, ha le vagyunk támadva egész pályán, meg vagyunk fogva, mint a viszkis '99-ben. Nem tudjuk a labdát kihozni, elveszítjük, aztán visszatámadnak, amire nem tudunk reagálni.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2012.08.30. 01:37:52

Ami meg a madridi gólokat illeti...ugyanannyit érnek, mintha szenzációs összjáték után érték volna el. 4-et lőttek két meccsen. Szöglet utáni fejes, Valdes hibája, Most pedig két előrebikázott labda-és két óriási egyéni hiba- után lőttek gólt. Kidolgozott támadásból 0, azaz nulla gólt lőttek...Ennek ellenére megvoltak a ziccereik de nyilván az úgy más, ha előtte találnak-meg találtatunk velük-két ilyen gólt...A két meccsen tíz a tíz ellen egyetlen tudatos bepassz utáni Higu helyzetet mutattak fel-azt Valdes fogta.
Mitől féljünk? Inkább javítsuk a hibákat, akkor nem lehet semmi problémánk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése