Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is erre gondoltam, és akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok hülye, a film tényleg "enyhén" kusza.mások szerint pedig Bill egész végig New York utcáin sétálgat
nincsenek rá szavak. Még mindig a hatása alatt vagyoksoadroli írta:REMY, Chuck papa milyen volt?
akkor mostmár legalább Te is tudod, h mi az élet értelme. a 42 ugyebár.messideco írta:GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK
Nagybetűs film. Életem egyik legjobb vígjátéka, simán top10-es lehetett volna
Nem rossz a film (szerintem reális a 6.8 ), de eltörpül a világ első ötrészes trilógiája mellet...messideco írta:GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK
Elolvasom könyvben is, az tuti
Nos... mondanám, h hagyd el a szobát, de hiányoznál a fórumról. Szóval maradj csak ott...lui1698 írta:Már írtam, hogy nincs a fórumon kívül életem, a gép előtt gubbasztok egy sötét 3x3-as szobában, mellettem egy vödör a kulámnak, előttem egy kotla pépesített hamburger kólával, amit szívószálon tolok, és egész nap azokon agyalok amiket ide írok le később. (ezt a hsz-t, pl. 2008. dec. 3.-án írtam)bence-barca írta:Bár a vicceidet még mindig nem tudom honnan szeded. Annyi baromságot egybesűrítve
Már írtam, hogy nincs a fórumon kívül életem, a gép előtt gubbasztok egy sötét 3x3-as szobában, mellettem egy vödör a kulámnak, előttem egy kotla pépesített hamburger kólával, amit szívószálon tolok, és egész nap azokon agyalok amiket ide írok le később. (ezt a hsz-t, pl. 2008. dec. 3.-án írtam)bence-barca írta:Bár a vicceidet még mindig nem tudom honnan szeded. Annyi baromságot egybesűrítve
20?? Na, az jó lesz! Mellesleg imdb 16t ír. Azért ne nagyon túlozz...REMY írta:Andalúziai kutyabence-barca írta:Majd valamikorra, ha lesz időm...
Itt a filmgurukhoz fordulnék, Mégpedig egy Bunuel darab miatt. Nem láttam még tőle filmet, melyik tőle a legbefogadhatóbb film? Nem akarok egyből egy bonyolulttal kezdeni.
20 perces remekmű. Hatalmas királyságNálam 9/10
Andalúziai kutyabence-barca írta:Majd valamikorra, ha lesz időm...
Itt a filmgurukhoz fordulnék, Mégpedig egy Bunuel darab miatt. Nem láttam még tőle filmet, melyik tőle a legbefogadhatóbb film? Nem akarok egyből egy bonyolulttal kezdeni.
Aha, de írtam róla egy kis értékelést pár napja, nézd vissza.soadroli írta:Tetszett?S.Agüero írta: Mártírok:D
Tetszett?S.Agüero írta: Mártírok:D
Tall man, Mártírok, [REC] 2, Eredet, Ted, Bosszúállók, August Rush.FtcSikiHun írta:2008+os vígjátékot, drámát, esetleg thrillert tudnátok mondani? köszivagy esetleg egy pár szelídebb horror
Azt megköszönöm majd.Faust írta:Lui!
Amint lesz időm, írok egykeveset az Ebédről, kb. ma este, pl. a Klasszikus után már lesz rá időm szerintem.