ZotyaFace írta:Ebből a meccsből megint lejött,hogy a Barca jobb csapat,a Madrid a "szívből" él...nem vártam,hogy így beállunk védekezni,ha már az első félidőben a letámadásos taktika bejött!
Azért az nem volt váratlan, hogy azt a fajta letámadást nem lehet végigvinni.
Ami váratlanabb és fájó, hogy nem voltunk erre felkészülve. Ha tudjuk jól, hogy a Madrid az elején intenzív letámadással fog játszani (de ha nem is tudjuk, azért az én nem épp szakavatott szememnek is 5 perc után szembetűnt), akkor álljunk már vissza, és NE pucsítsunk egy komplett félidőn át elővazelinezett hátsóval, hogy akkor most lehet minket farbatoszni.
Titot tényleg nem értem, sorra futották le lendületből a védelmünket, úgy hogy kb a térfelünk 2/3-a üresen tátongott és fel volt kínálva. Anno Pep meg merte húzni, hogy visszaállunk (a BL-elődöntőn simázta is volna az X-et, ha ugye nem jön Pepe, meg Afellay). Tito meg nézte hogy alázzák porrá az amúgy is irtó gyenge napot kifogó védelmünket. Jött Higu első helyzete, aztán gólja, aztán CéRó, aztán a Higuain újra, aztán a kiállítás de semmi taktikai lépés. Kétségtelen, hogy Mou is könnyen bűnbak lehetett volna, mivel nem frissített időben és az egyre nyomasztóbbá váló fölényünk ellenére sem lépett ő se semmit, de ez megint más tészta.
A(z utóbbi) meccs(ek) pozitívuma azért nekem Pedro játéka. Agilis, kapuratörő, tapadnak hozzá a labdák, ugyan most szorongatott helyzetből nem tudta megverni Casillast, és a jobb oldali meglógása után is választhatott volna jobb megoldást, de a játék összképe alapján eddig nagyon pozitív csalódás.