Gratulálok a Madridnak
Alapjáraton kicsit csalódott vagyok, nagyon vártam a meccset, de nem azt kaptam amit vártam..
Minden esetre büszke vagyok a csapatra, mert 10 emberrel is meg mutattuk, hogy nem adjuk fel, és a madrid ember előnyben is bekkelésre, és abból kontrázásra volt képes, mondjuk érthető.. Még így is meg lehetett volna a meccs, voltak ziccereink, az első fél órát leszámítva, amikor nagyon el voltunk egy fele, ki is használta a madrid.
Nem tudom miért kezdtünk így, pedig a madrid mindig ezt csinálja, és az első meccsen Tito jól reagálta ezt le, most nem tette szvsz

.
Ez a meccs szvsz otthon ment el, amikor nem tömtük ki a madridot úgy Isten igazából ahogy megérdemelték volna akkor, ahelyett baki, bakit követett, 4 góljukból, min. 2 az volt. Ezeket nem Valdes kedvéért mondtam, mert tud ő védeni, csupán még mindig nem tanultunk a tavalyi hibák nagy részéből, többek közt ebből...
Nagy kár a pirosért, de túlfelől is kijárt volna 1,2 embernek...
Lényegtelen ez már nem változtat semmit, ebből a meccsből kell tanulni, levonni a tanulságot, aztán go előre, fel emelt fejjel.
Off: Alves miért nem játszott ?