Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó helyen lesz,reméljük meg is veszik szezon végénbence-barca írta:http://www.schalke04.de/aktuell/news/ei ... a-aus.html
Hivatalos! A Schalke honlapja közölte, h kölcsöne veszik!
Nézd meg kiket kellene legyűrnie. Kp-n Xavi, Iniesta, Cesc, Thiago. Két Afellay sem tudná egyiküket sem kiszorítani. Elöl Messi, Pedro, Villa, Alexis alap. Cuenca meg ha felépül szintén jóval okosabb és hasznosabb játékos. Tello...róla most inkább nem mondok véleménytRonaldinho&Barca írta:Hogy a fenébe jutottunk oda, hogy ő elhúz? Fél évet sérült volt, egy esélyt se kap? nagyszerű. piros pont az új stábnak.
Barcaman1993 írta:Én bevallom a Poolnak örülnék a legjobban. Konkurenciája nem igazán lenne és ha eladásra kerülne a sor, akkor a Poolnál nagyobb balek nincsen. Simán kiadnak annyi pénzt érte, amennyit nem igazán ér meg. Remélem Vörösbe öltözik.
De, Tottenhaaaaaaaaaaammmmm!messideco írta:Ne Tottenhaaaaam![]()
Menjen a Liverpoolba inkább, a nekem legjobban tetsző a Schalke lenne...
Én a Schalkét választanám a helyében. Ott kapná a legtöbb játéklehetőséget, ki tudna tűnni, és Huntelaar-al is ó párost alkothatnának. Azzal, hogy most kölcsönadjuk nem valószínű, hogy pályára fog még lépni a mi mezünkben. Sajnálom, mert egy kis bizalommal a háta mögött simán hozna annyit mint Tello, sőt!lui1698 írta:A Klub megegyezett a Tottenhammal, a Liverpoollal és a Schalkeval Afellay kölcsönadásáról. A játékos választhat, hová szeretne menni. [md]
Elvileg átadólistán van és klubot keresnek neki.Subinho írta:M a fene van Afellay-al?Előszezonban játszott, úgy olvastam jól tolta. Akkor miért nem számol vele Tito? Legalább amíg felépül Cuenca és Thiago betehetné párszor, aztán meglátjuk, hogy szerepel...