Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Faust
Madridista

2012.08.29. 01:59:47

Lui!

Amint lesz időm, írok egykeveset az Ebédről, kb. ma este, pl. a Klasszikus után már lesz rá időm szerintem.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.29. 01:33:01

Úristen!
Megnéztem a [REC]-et...
Ennél fosatósabb horrort még életemben nem láttam. :D Az a szerencsém, hogy nem egyedül néztem, ezt egyedül kemény lett volna. :D WC-re sem merek most kimenni. :D Nagyon durva horror, aki szereti a fosatósat annak igazi csemege. :D Én pedig szeretem, és még egy horror sem volt amin megijedtem volna, de ez most kivétel. Vége az nagyon kemény volt. Azt hiszem, most egy ideig nem nézek horrort. :D Leginkább azért hatott ilyen keményen, mert kézi kamerás volt. Tetszett.
Azért adok rá 8 pontot, mert voltak benne unalmas részek+a szinkron bűn rossz.
REMY
Madridista

2012.08.29. 00:54:08

visca el barca írta: rakparton? :D

amugy kb a szajréban azt az 5 perces jelenetét, meg a dr. moreau szigetét vagy 70-75 évvel ezelőtt :D
jó.. :D de gondolom nem sokan látták a Rakpartont se.

Amúgy ha nem vagy a régi filmek ellen akkor nézz meg tőle pár filmet. Tényleg egy fantasztikus színész. Olyan megjelenése volt fiatalon is, hogy élvezet volt minden egyes mp a színészi játékából. Tegnap a Vágy villamosát néztem meg tőle. Majd ha végeztem a maratonnal akkor jön az értékelés is.
James Deannél éreztem ezt a régiek közül. Mondjuk Nicolson is ilyen.
És az újak közül Ryan Gosling is ilyen.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.29. 00:39:43

REMY írta:
Marlon Brandotól ki látott filmet a Keresztapán kívül?? és melyikeket?
(Superman-t se írjátok :D )

Iszonyat nagy zseni ez az ember. Kegyetlen, hogy mit tud alakítani. 8)
rakparton? :D

amugy kb a szajréban azt az 5 perces jelenetét, meg a dr. moreau szigetét vagy 70-75 évvel ezelőtt :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
REMY
Madridista

2012.08.29. 00:22:13

lui1698 írta:Meztelen ebéd

Valaki leírhatná, hogy ez mi a rák volt.
Mert alapvetően nem volt rossz, de meg kéne nézzem még egyszer, hogy összeálljon teljesen, de mostanában ez hurka, hogy nem fog megtörténni.
Fura egy film. + elég nehezen emészthető. Elsőre nem jött be nekem sem a film, de mindenképp újra fogom majd nézni.
Majd Faust biztos ír róla :D

Marlon Brandotól ki látott filmet a Keresztapán kívül?? és melyikeket?
(Superman-t se írjátok :D )

Iszonyat nagy zseni ez az ember. Kegyetlen, hogy mit tud alakítani. 8)
TT
Capitá del Barça

2012.08.29. 00:04:32

én most végeztem vele, azt hittem végre röhögni fogok valamin, de nem igazán jött össze. még egyszer nem nézném meg. a 10-es skálán súrol egy négyest :)
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.28. 23:39:39

18Barca99 írta: Más:

Látta valaki már a Ted-et? Tegnap láttam moziba. Valami óriási a film. Semmi története nincs egy átlagos amerikai film de azzal hogy egy plüssmackó a főszereplő emberi tulajdonságokkal meg azokkal a beszólásokkal valami hihetetlen. Nekem nagyon tetszett :D
Szerintem semmi extra nem vt. Nem vártam tőle sokat, de így is kicsit alácsúszott. Ugye ez Seth McFarlane első mozifilmje és nagyon érződtek a Family Guy féle poénok. Ami nem is lett vna nagy gond, mert nagyon szeretem a sorozatot, de inkább a régebbi részeket. Itt meg az utsó évadok viccei vtak elsütve, ami meg már erőltetett volt néha. Sokszor nem tudtam, h direkt vagy tényleg ennyire sablonozza a sztorit. Értem úgy, h ő ezt komolyan is gondolta néha vagy inkább azért csinálta, h kifigurázza az általános sablonokat.
Nálam 6/ 10 volt.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.08.28. 23:31:39

Meztelen ebéd

Valaki leírhatná, hogy ez mi a rák volt.
Mert alapvetően nem volt rossz, de meg kéne nézzem még egyszer, hogy összeálljon teljesen, de mostanában ez hurka, hogy nem fog megtörténni.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.28. 18:03:56

Stalkyard írta:Tudnátok ajánlani most valami brutál jó filmet? :) Tudom, hogy ez így eléggé tág fogalom, de nekem most ötletem sincs. :lol:
Nézz szét a filmklubos filmek között: http://www.eurobarcafilm.blogspot.com

Amúgy Éjfélkor Párizsban, vagy a múlt körből az Ip Man :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.08.28. 18:01:01

Tudnátok ajánlani most valami brutál jó filmet? :) Tudom, hogy ez így eléggé tág fogalom, de nekem most ötletem sincs. :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
messideco
Presidente del Barça

2012.08.28. 17:50:50

Szkafander és pillangó = EZ :lol:

Szívhez szóló, zseniális kivitelezés. Sikerült könyvben is elolvasnom, hihetetlen hogy képes volt a főhős véghezvinni mindezt. A rendező nagyon kitett magáért, sajnálom, hogy csak ilyen későn jutott el hozzám. A színészek is nagyon jók, minden egyes betűben ott a szeretet, a remény, annyira szép volt, majdnem a sírás kerülgetett.

ilyen későn jutott el hozzám ami nem teljesen az én hibám. Ilyen értéket képviselő, és mindenképp az emberi léleknek valamit is adó filmet alig lát a közönség. Szuperhősökre meg csatahajókra van a kereslet. De ez lerágott csont már...

Hét év Tibetben
Tegnap csak jó filmeket néztem, ez is egy önéletrajzi regény hiteles feldolgozása. Azt hittem, hogy a világháború központi téma lesz, de mégsem. Jól felépített film, logikai buktatók nélkül, átéreztem a hegymászó életét, főleg a feleségével kapcsolatos dolgok miatt. Kundun meg egész jó kis kölök lehetett. Meg is lepett az IMDB-n aránylag alacsony (6,8) pontszám, én olyan sok kivetnivalót nem tapasztaltam. Az azért nem semmi, hogy a Kínai Népköztársaság nem engedélyezte három film, a Kundun, ez és a Vörös sarok c. filmek bemutatását, mert torz képet festenek az országról. Nem akarok politizálni, de ha tegyük fel Scorsese készít egy filmet Erdélyről, vagy feldolgozza Trianont, akkor a szőrösnyelvű (román) barátaink hogyan vélekednének :lol: , rossz belegondolni...

Ajánlom mindenkinek a filmeket, filmklubbokban nem lehetne mellélőni egyik ajánlásával sem :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.28. 15:48:41

sjay írta: Mi volt abban olyan bonyolult? Én elsőre levágtam mindent, és finoman szólva sem vagyok agytröszt. Egyébként szerintem igencsak túlértékelt film.
mintha a kollégádat, sjd-t olvastam volna :D ha jol emléxem kb ő is ezt írta :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
18Barca99
Capitá del Barça

2012.08.28. 15:48:05

sjay írta:
18Barca99 írta: Nálam 10/10es a film imádom pedig már többször láttam de többször látni is kell hogy teljesen megérts minden részletet a filmből :)
Mi volt abban olyan bonyolult? Én elsőre levágtam mindent, és finoman szólva sem vagyok agytröszt. Egyébként szerintem igencsak túlértékelt film.
Még mielőtt félreértenél nekem leesett. Kicsit rosszul fogalmaztam. Szóval már többször láttam (pont). De látni is kell hogy megérts mindent belőle. Én értettem mert nem az első bonyolult filmem volt, de akinek mutattam az csak kérdezgette hogy msot mi mivan?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
sjay
Entrenador del Barça

2012.08.28. 15:34:03

18Barca99 írta: Nálam 10/10es a film imádom pedig már többször láttam de többször látni is kell hogy teljesen megérts minden részletet a filmből :)
Mi volt abban olyan bonyolult? Én elsőre levágtam mindent, és finoman szólva sem vagyok agytröszt. Egyébként szerintem igencsak túlértékelt film.
18Barca99
Capitá del Barça

2012.08.28. 15:27:06

Deus írta:Inception az egyik kedvenc filmem. Modern mesterművek egyike.
Nálam 10/10es a film imádom pedig már többször láttam de többször látni is kell hogy teljesen megérts minden részletet a filmből :)

Más:

Látta valaki már a Ted-et? Tegnap láttam moziba. Valami óriási a film. Semmi története nincs egy átlagos amerikai film de azzal hogy egy plüssmackó a főszereplő emberi tulajdonságokkal meg azokkal a beszólásokkal valami hihetetlen. Nekem nagyon tetszett :D
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Deus
Boixos Nois

2012.08.28. 15:16:09

Inception az egyik kedvenc filmem. Modern mesterművek egyike.
KépKép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.28. 15:02:18

Na, végeztem a filmmel. Eredet :

Nagyon jó film, látvány is volt benne, alapötlet is jó.
Lopott időhöz hasonlóan, ennek is jó az ötlete, csak itt jól is volt megcsinálva. :)
Di Caprio még mindig nagyon jó, úgy mint Nolan. :)
Érdekes film, kellett sokszor gondolkodni, agyalni, hogy most mi van? Álomban vagyunk vagy nem? :D
Elején még nem vágtam sok dolgot, aztán idővel rájöttem. :D Vége pedig elég jó volt. Legvégén pl. kirázott a hideg. :)
Egyébként valahogy gondoltam, hogy majd a film eleje lesz a vége, de hogy az öreg papa legyen az egyik csávó, nem gondoltam volna...

Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom! Biztos megnézem még párszor. :)

9/10
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.08.28. 00:36:54

Pont a múlthéten néztem meg, nagyon komoly. Kicsit szomorú voltam azért, mert a valóságba még ilyet nem lehet. :( :D
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
soadroli
Llegenda del Barça

2012.08.28. 00:34:00

S.Agüero írta:Régóta tervezgettem, az Eredetet, de csak most értem el oda, hogy megnézzem. Azért is, mert nem szeretem feliratosan a filmeket.
Remélem tényleg jó lesz, mert nagyon sok jót hallottam róla. Bár nem szeretem a sci-fi-t, de majdcsak ez egy kivételes film lesz. Tehát most el is kezdem nézni, ma még valamikor jövök és leírom az észrevételeimet. :P
Már lassan 2 éve meg lehet nézni szinkronosan :D Amúgy nálam top10-es a film. Emlékszem mekkora élmény volt moziban nézni, csak néztem hogy most mivan?! :shock: :lol:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.28. 00:29:16

Régóta tervezgettem, az Eredetet, de csak most értem el oda, hogy megnézzem. Azért is, mert nem szeretem feliratosan a filmeket.
Remélem tényleg jó lesz, mert nagyon sok jót hallottam róla. Bár nem szeretem a sci-fi-t, de majdcsak ez egy kivételes film lesz. Tehát most el is kezdem nézni, ma még valamikor jövök és leírom az észrevételeimet. :P
REMY
Madridista

2012.08.27. 22:09:50

csababarca írta:Most megy a Batman a Viasaton. a régi Keaton-Nicholson féle. :roll:
mennyire színvonaltalanul gagyi hatása van,főleg a Nolan-féle filmekhez képest,de ha azokat nem veszem ide,akkor is...pedig nem annyira nagyon régi film.
PEdig régen láttam párszor,de most fáj nézni.
Egy tipikus képregény film a 80-as illetve 90-es évek elejéről. Akkoriban teljesen más stílusban nyomatták ki az ilyen filmeket. Egyáltalán nem a realizmus volt a fő szempont, hanem a képregényhez való hasonlat.
És a képregényes hangulatot sokkal jobban átadja mint a mai filmek.

Ha megnézel az akkori korból más képregény adoptációkat akkor észreveszed a különbséget az akkori és a mai között.
Tehát a film nem gagyi, hanem képregényes.

Persze sokan úgy nézik a régebbi filmeket, hogy a mai csúcstechnikával hasonlítják össze. Ami rég halott ügy...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.08.27. 22:06:44

Most megy a Batman a Viasaton. a régi Keaton-Nicholson féle. :roll:
mennyire színvonaltalanul gagyi hatása van,főleg a Nolan-féle filmekhez képest,de ha azokat nem veszem ide,akkor is...pedig nem annyira nagyon régi film.
PEdig régen láttam párszor,de most fáj nézni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
geridoss
Director del Fútbol

2012.08.27. 21:59:07

Barcaforever írta:
Köszönöm a gyors segítséget fiúk! :wink:

Lesz most egy ehhez hasonló film, azért kérdeztem.

http://www.youtube.com/watch?v=0gBeG31fX40
Magyar fordításban valami Démoni doboz vagy mi a címe, ami elég idiótán hangzik szerintem. :D De amúgy várós film, biztos megnézem!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
messideco
Presidente del Barça

2012.08.27. 21:47:16

Sok magyar filmet láttam, de nem eleget, ezek is sajnos kimaradtak eddig, de megrendeltem már :D

Amúgy Tim: írhatnál pár szót a kedvenc filmjeidről, rendezőidről, filmezési szokásaidról stb,engem legalábbis érdekelne :wink:
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.08.27. 21:43:49

Köszönöm a gyors segítséget fiúk! :wink:

Lesz most egy ehhez hasonló film, azért kérdeztem.

http://www.youtube.com/watch?v=0gBeG31fX40
Kép
Válasz küldése