Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó..visca el barca írta: rakparton?![]()
amugy kb a szajréban azt az 5 perces jelenetét, meg a dr. moreau szigetét vagy 70-75 évvel ezelőtt
rakparton?REMY írta:
Marlon Brandotól ki látott filmet a Keresztapán kívül?? és melyikeket?
(Superman-t se írjátok)
Iszonyat nagy zseni ez az ember. Kegyetlen, hogy mit tud alakítani.
Fura egy film. + elég nehezen emészthető. Elsőre nem jött be nekem sem a film, de mindenképp újra fogom majd nézni.lui1698 írta:Meztelen ebéd
Valaki leírhatná, hogy ez mi a rák volt.
Mert alapvetően nem volt rossz, de meg kéne nézzem még egyszer, hogy összeálljon teljesen, de mostanában ez hurka, hogy nem fog megtörténni.
Szerintem semmi extra nem vt. Nem vártam tőle sokat, de így is kicsit alácsúszott. Ugye ez Seth McFarlane első mozifilmje és nagyon érződtek a Family Guy féle poénok. Ami nem is lett vna nagy gond, mert nagyon szeretem a sorozatot, de inkább a régebbi részeket. Itt meg az utsó évadok viccei vtak elsütve, ami meg már erőltetett volt néha. Sokszor nem tudtam, h direkt vagy tényleg ennyire sablonozza a sztorit. Értem úgy, h ő ezt komolyan is gondolta néha vagy inkább azért csinálta, h kifigurázza az általános sablonokat.18Barca99 írta: Más:
Látta valaki már a Ted-et? Tegnap láttam moziba. Valami óriási a film. Semmi története nincs egy átlagos amerikai film de azzal hogy egy plüssmackó a főszereplő emberi tulajdonságokkal meg azokkal a beszólásokkal valami hihetetlen. Nekem nagyon tetszett
Nézz szét a filmklubos filmek között: http://www.eurobarcafilm.blogspot.comStalkyard írta:Tudnátok ajánlani most valami brutál jó filmet?Tudom, hogy ez így eléggé tág fogalom, de nekem most ötletem sincs.
mintha a kollégádat, sjd-t olvastam volnasjay írta: Mi volt abban olyan bonyolult? Én elsőre levágtam mindent, és finoman szólva sem vagyok agytröszt. Egyébként szerintem igencsak túlértékelt film.
Még mielőtt félreértenél nekem leesett. Kicsit rosszul fogalmaztam. Szóval már többször láttam (pont). De látni is kell hogy megérts mindent belőle. Én értettem mert nem az első bonyolult filmem volt, de akinek mutattam az csak kérdezgette hogy msot mi mivan?sjay írta:Mi volt abban olyan bonyolult? Én elsőre levágtam mindent, és finoman szólva sem vagyok agytröszt. Egyébként szerintem igencsak túlértékelt film.18Barca99 írta: Nálam 10/10es a film imádom pedig már többször láttam de többször látni is kell hogy teljesen megérts minden részletet a filmből
Mi volt abban olyan bonyolult? Én elsőre levágtam mindent, és finoman szólva sem vagyok agytröszt. Egyébként szerintem igencsak túlértékelt film.18Barca99 írta: Nálam 10/10es a film imádom pedig már többször láttam de többször látni is kell hogy teljesen megérts minden részletet a filmből
Nálam 10/10es a film imádom pedig már többször láttam de többször látni is kell hogy teljesen megérts minden részletet a filmbőlDeus írta:Inception az egyik kedvenc filmem. Modern mesterművek egyike.
Már lassan 2 éve meg lehet nézni szinkronosanS.Agüero írta:Régóta tervezgettem, az Eredetet, de csak most értem el oda, hogy megnézzem. Azért is, mert nem szeretem feliratosan a filmeket.
Remélem tényleg jó lesz, mert nagyon sok jót hallottam róla. Bár nem szeretem a sci-fi-t, de majdcsak ez egy kivételes film lesz. Tehát most el is kezdem nézni, ma még valamikor jövök és leírom az észrevételeimet.
Egy tipikus képregény film a 80-as illetve 90-es évek elejéről. Akkoriban teljesen más stílusban nyomatták ki az ilyen filmeket. Egyáltalán nem a realizmus volt a fő szempont, hanem a képregényhez való hasonlat.csababarca írta:Most megy a Batman a Viasaton. a régi Keaton-Nicholson féle.![]()
mennyire színvonaltalanul gagyi hatása van,főleg a Nolan-féle filmekhez képest,de ha azokat nem veszem ide,akkor is...pedig nem annyira nagyon régi film.
PEdig régen láttam párszor,de most fáj nézni.
Magyar fordításban valami Démoni doboz vagy mi a címe, ami elég idiótán hangzik szerintem.Barcaforever írta:Köszönöm a gyors segítséget fiúk!![]()
Lesz most egy ehhez hasonló film, azért kérdeztem.
http://www.youtube.com/watch?v=0gBeG31fX40
Köszönöm a gyors segítséget fiúk!