Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Elsősorban szerintem elhatározás kérdése. Másodsorban az sem árt, ha van egy kis pénzed, biztos ami biztos alapon.lui1698 írta:Szerintetek, egy Út a vadonba szerű "vállalkozás" mennyire kivitelezhető?

Hát érdekes,de szerintem valami PS-olt cucc ez. nem létezik,hogy egy alig látszó picinyke tó ennyire látszana fentről.Game90 írta: KATT
teljes mértékben kivitelezhető, persze attól függ mennyire veszed komolyan. hasonlóan nyomnád, mint Chris annak idején, vagy nem vagy annyira szabadszellemű és nem a végletekig harcolsz a természettel. egy városi tudatlan, aki nem ismeri fel a tyúkot, természetesen 2 nap után bepánikolna és éhenhalnaSzerintetek, egy Út a vadonba szerű "vállalkozás" mennyire kivitelezhető?

Az nem vt olyan sok. Persze elbíbelődtem egy ideig, míg oda eljutottam, de visszanézve azért nem egy nagy távolság az.Bob_Marley írta:Akkor gratbence-barca írta:
Hát addig megy, amíg ki nem írja, h vége a flash verziónak. Szóval mondhatni végigcsináltamÉn is hamar agyérérhugygörcselzáródást kaptam a játéktól odáig nem bírtam mint te.De írd be google-be impossible game tuti van hardcore is, ami a te szinted
Én maradok az alap eldobomazagyam szintnél klasszikus előtt jó ideglevezetés
Akkor gratbence-barca írta:
Hát addig megy, amíg ki nem írja, h vége a Flash verziónak. Szóval mondhatni végigcsináltam

Hát addig megy, amíg ki nem írja, h vége a Flash verziónak. Szóval mondhatni végigcsináltamBob_Marley írta:Egy jó kis játék(NEM, idegbajt kapsz tőle....)
http://flukedude.com/theimpossiblegame/
Ahogy mondani szokták nomen est omen, tényleg lehetetlen megcsinálni![]()

Kettő helyről tudok,ahol van tv: az egyik a Régi csibészek (Jókai utca 105. ) a másik a Toldi (Arany János u. 7/1). Aprobléma,hogy nem tudom van-e Sport1 illetve hogy a csibészek 23ig,míg a toldi csak 22ig vannak nyitva. Szerintem napközben ugorjatok be és kérdezzetek ráMihu írta:valaki nem tudna ajanlani valami lehetoseget Szarvason ahol tudnam nezni holnap a meccset? vagy ha valakinek van Szarvason ismerose, megkerdezhetné őt is hogy nem-e tud valami helyet. nyaralok a haverokkal es a nyaraloban nincs se sport 1, se internet. most is 3G-rol irok. de ez is olyan gyenge hogy odebb 2meterrel mar nincs

én a tévében kaptam el, talán pénteken este, és egyből mr. bean ugrott be, anyám meg nem értette min röhögök ennyiremessideco írta:Nagyon lol

Legyen így, s összefoglaltad.miihii írta:Valóban azért külön kell választani a kérdést és kérdést.
Ugyanis vannak olyanok,amikhez valóban utánajárás szükséges és nem adja magát kapásból a válasz. Mint pl asszem VEB kérdéseként,h megtalálható e vhol,h ki mennyit kap a filmjeiért (v vmi hasonló). Ez is kérdés és tök érthető,h felteszi,mert sanszos,h kereste,de nem könnyű megtalálni,így kérdez,hátha vki találkozott ezzel.
Viszont gyakran előfordulnak ilyenek is,h adja e vmi a meccsünket. Na,ezek tényleg olyanok,h vhol érthető,ha lekezelő választ vált ki. Mivel a Sport TV nyomja a La Ligát,elég megnézni az oldalukat,vagy a port-ot v a másik ezer lehetőséget és meg is van a válasz. Három kattintás és kb időben is annyit tesz ki,amennyit a kérdés beírása.
Tehát az első kérdéscsoportban bizony nem szégyen kérdezni és gondolom szívesen segít az ember,ha tud. Ellenben a második már elég arcpirító,mivel annyira piti,h ez inkább már a ciki kategória.Még ha segít is az ember gyereke,de azért odapakol egy kis szurkát,h azért nem egy nagy ördöngősség lenne utánajárni önállóan.Mert valóban nem.

a 30 fokot még megkapod pénteken és utána szombattól végevisca el barca írta:milyen durva...
sopronban 17, békéscsabán 36 fok van![]()
remélem a mai nappal véget ér ez a rohadt nyár, mert én speciel nagyon unom ezt a 40 fokot...
REMY írta:Tegnap kiírtam fészbúkra tisztelgés képpen, hogy "Neil Armstrong R.I.P."
lui1698 írta: Valószínű az az 1 lájk is azért jött a kiírásodra, mert sajnálta az illető, hogy elvették szegénytől a Tour győzelmeket...
messideco írta: Remy, az nem egy trombitás volt?

szerintem a reklám+előzetesek több 10 percnélMessa írta:nemnem, arról van csak szó hogy nincs több buszom hazafelé, és így nagyon necces lesz elérni. mennyi reklám szokott lenni kb? 10 percnél több?daffy írta:akkor kezdik a reklámokat és az előzeteseket. javaslom,hogy nagyon ne késs,mert nem illik![]()
nem vagyok ősember, szoktam moziba járni, de sosem figyeltem hogy ez kb mennyi időben. itt viszont fontos, nem akarok bent aludni városban.
nemnem, arról van csak szó hogy nincs több buszom hazafelé, és így nagyon necces lesz elérni. mennyi reklám szokott lenni kb? 10 percnél több?daffy írta:akkor kezdik a reklámokat és az előzeteseket. javaslom,hogy nagyon ne késs,mert nem illik
akkor kezdik a reklámokat és az előzeteseket. javaslom,hogy nagyon ne késs,mert nem illikMessa írta:Srácok, moziban mennyire kezdik pontosan a filmeket? Szóval ha valami 14.30-ra van írva, akkor az el is kezdődik akkor, vagy akkor kezdik nyomatni a 10 perc reklámot?