2012.07.30. 00:01:38
Hamilton magabiztosan húzta be, grt.
Eddig aki ennyire magabiztosan vezet egy versenyen, általában győz, kivétel ugye Vettel, aki még ennél nagyobb fölénnyel uralta Valenciát, aztán elfüstölt...
Alonso szerintem még Hamiltonnál is nagyobb győztes, elképesztő, hogy neki rosszul nem igen tud alakulni idén verseny. Kb tökéletes volt neki a körülményekhez képest ez a befutó.
féltávnál vagyunk, év elején nagyon erősnek tűnt a Meki, majd volt 2-3 futam amikor az RB, szintén ennyin a Ferrari, Lotusnál Raikönnen zseniális idényt tol szerintem, elég megnézni,hogy honnan szokott még a győzelemért is partiban lenni, e mellé pedig nézzük meg Groesjeant mit tud csak kihozni a sokkal jobb rajthelyeiből.
Az egyértelmű,h eddig minden Alonso kezére játszott,és ő volt a legkiegyensúlyozottabb is -igaz nem is hátráltatták külső körülmények-. Akik valós veszélyt jelenthetnének rá, nagyon messze tőle mind, és elég strapabíró ez a Ferrari, mindjárt megdönti Schumi rekordját is vele (zsinórban célbaérkezés pontszerzéssel)...szóval csak apránként tudnának zárkózni a srácok, ha így marad.
5hét, ebből 2 hét tényleges szünet, gyárak offon, remélem a Bikák jobban fejlesztenek, esetleg még a Lotus-Meki kettős is a Ferrari elé ér,vagy ott marad, akkor izgalmas lehet még ez a szezon.
Az meg megint tetszett, hogy megpróbáltak a végén váltani, van tökük, amúgy meg teljesen ésszerű döntés volt, és eszükbe is jutott (nem olyan kis szó ez, látva több pocsék taktikát is mostanában), már nem először.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.