Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Bizony egyik sem üti meg a Real szintet, viszont ők játszanak a Madrid szerelésében, így őket lehet viszonyítani... egymáshoz... essien játéka talán megfelelő lenne 1-2 évig, (de szerintem már nem akkora isten király mint pár éve) viszont az nem megoldás... hiszen pár évente ugyanarra a posztra költeni több mint pazarlás... fiatalabb tehetségeket kéne igazolni, de az megint nem a Madrid "pályája"... hiszen nekik kiforrott Top játékos kell mindig aki a posztján elit... nincs idő vegetálni címek nélkül... hiszen egy Madrid ezt nem engedheti meg... Ami még negatív hogy Lass-Khedira Alonso játékát is leronthatja, hiszen egyik sem ér fel hozzá, s nem is kell aggódnia xabinak, hogy ki fog e maradni v nem... kényelmesre is veheti a figurát... max a fáradság lehet vetélytárs...ZotyaFace írta:Nekem semelyik nem üti meg a Real szintjét,lehet Én vagyok válogatós..de na. Khedira aki a német válogatott egyik motorja,nálunk nem azt hozza,amit elvárnak tőle..vagy csak Mou kéri tőle azt amit játszik.
Ha már neveket kéne bedobnom. akkor jobb bekknek Van der Wiel,KP-ra Michael Essien neve merül fel. Csatár posztra viszont tényleg nem tudom,ki lenne a megfelelő,aki a nagy csapatok ellen is tudna robbantani,mert lehet,hogy mindkettő életveszély,semmi bajom sincs egyikkel sem,de amíg nem tudnak egy épkézláb megoldást mutatni egy Barca esetleg MU ellen,addig nincs miről beszélnünk.
Igen modric elfocizza azt amit kell játszani Jo5é-nál, de vele is ugyanaz a baj, mint Némoval, az hogy védekezni nem nagyon tud... így megint ugyanott vannak, max rotálni tud a portugál... mellesleg kit szorítana ki ebből a támadó szekcióból? ebben a felállásban csak özil posztja marad... vagy vált szerkezetet, amit kétlek hiszen 2 éve tökéletesíti...daffy írta:alonso,khedira,granero,lass a 4 kp-s a 4-2-3-1 kettes részlegében. modric nem fog kilógni negatívan a sorbólRivaldo11 írta:Ez a Modric mitől akkora zsugás, hogy megváltóként várják odaát? Egy képzett, jó futballista, de ennyi. Nem fogja megváltoztatni a madrid kp-ás játékát, vagy a játékuk stílusát... Egy jól játszó Özilnél semmiképp nem jobb, más kérdés, hogy jól játszó Özilt régen lehetett látni.

ilyen típusú játékosból nem nagyon van jobb a piacon. sajnos rajta kívül még 2 ember kéne ahhoz,hogy fel lehessen venni a versenytRivaldo11 írta:Azt aláírom, de gondolom nem az a cél, hogy ne lógjon ki...mindegy. Én abszolút nem látom benne azt a minőséget, ami egy jó madridhoz kéne. De ez már legyen mourinho problémája, ha így van.
nem olyan vicc az,mert nem csak az eredményekről van szóA túloldali hangulat meg vicc, a kupa odavágója után ugyanez volt, "edzőbát ki kell rúgni, szánalmas keret, ez gyenge, az harmatos, itt nincs csere, ott nincs az", aztán a visszavágón a mi ökörségünk visszahozta őket nem hogy a meccsbe, a szezonba...onnantól meg Hala Madrid volt végig, meg Hala Mou.
alonso,khedira,granero,lass a 4 kp-s a 4-2-3-1 kettes részlegében. modric nem fog kilógni negatívan a sorbólRivaldo11 írta:Ez a Modric mitől akkora zsugás, hogy megváltóként várják odaát? Egy képzett, jó futballista, de ennyi. Nem fogja megváltoztatni a madrid kp-ás játékát, vagy a játékuk stílusát... Egy jól játszó Özilnél semmiképp nem jobb, más kérdés, hogy jól játszó Özilt régen lehetett látni.
Nekem semelyik nem üti meg a Real szintjét,lehet Én vagyok válogatós..de na. Khedira aki a német válogatott egyik motorja,nálunk nem azt hozza,amit elvárnak tőle..vagy csak Mou kéri tőle azt amit játszik.Castiel írta: nem tudom, de simán többet értek vele mint a Khedirával... nem hasonlítom őket, Lass a játék minden elemében jobb...de talán mégis... sami talán jobb fejjátékban...
nem tudom, de simán többet értek vele mint a Khedirával... nem hasonlítom őket, Lass a játék minden elemében jobb...de talán mégis... sami talán jobb fejjátékban...ZotyaFace írta:...Lassana nem tudom mit keresett ma a pályán...

És valóban...első fordulóban kikaptunk, másodikban meg X...egy mítosz dőlt meg bennemrecrea írta:Én úgy emlékszem, h pontosan ennyi pontunk volt. Egy iksz, egy vereség. 1-1, 0-1Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...
Többit adom.

Igazából,nem szoktam neveket bedobni,én sem tudom,ki illene ebbe a szedett vedett,taktika nélküli Madridba.Nekem nem csak kimondottan a csatárposzttal van bajom,a középpálya,a védelem..minden hova elférne az erősítés. Arbeloa nálam nem kezdő..Lassana nem tudom mit keresett ma a pályán,Albiol is kérdés,már a múltkor is Varane-t követeltem a kezdőbe.. mivel Pepét mindenki ismeri,és nekem sem a szívem csücske. Magyarul,van baj!salas9 írta:Azért ez túlzás, hogy ki vannak offolva. De ha itt tartunk, kit tudnál elképzelni csatár igazolásba?ZotyaFace írta:A Szuperkupába is látszott,hogy semmit nem tudnak hozzátenni a játékhoz..nagy csapatok ellen rendre kivannak offolva.

Azért azt is tegyük hozzá, hogy Pep akkor új volt, Mou meg azért nem az.Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...
Örüljünk, hogy most ez a helyzet, de én személy szerint óva intenék mindenkit arról, hogy felüljön a magas lóra, mert onnan lehet jó nagyot esni.
Egyetértek.Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...
Örüljünk, hogy most ez a helyzet, de én személy szerint óva intenék mindenkit arról, hogy felüljön a magas lóra, mert onnan lehet jó nagyot esni.

Én úgy emlékszem, h pontosan ennyi pontunk volt. Egy iksz, egy vereség. 1-1, 0-1Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...