Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
visca el barca írta:- igen, igen, tavalay a real legalabb 6-7 meccset igy huzott be. mákkal, egy egy klasszi megoldással.Mikaos írta:Mintha a Real Madridot láttam volna játszani: ötlettelen játék, de a sztárjaink majd megoldják a problémát.
- nekem igy 3 meccs után nem tetszik a csapat. mindenki össze-vissza rohangál, területszűkítés nincs, taktikát nem sokat vélek felfedezni, formán kivuli jatekosok kezdők... aggódjak?
... Fabregast?! már előbb is le hozhatta volna, vitán felül a leg gyengébb emberünk volt, Tello igenis veszélyes a kapura!! ma elég sok rossz lasztit kapott és ne feledjétek azért mégis csak újonc, Valdes pedig igenis benne volt a gólban!Yaya(07-10) írta:Úgy tűnik Vilanova sem tud meccselni...hihetetlen, hogy nem vesz észre, hogy középpályáról mennyire hiányzott Xavi. És még képes azzal tetőzni, hogy lehozza Fabregast. Ott 15 percig azt sem tudtuk merre van a labda...aztán szerencsére végre érkezett Xavi és összefogta a srácokat. Ami pozitívum, hogy pedro elképesztően jól játszott, megcsinálta a cseleket(jó néha túlbonyolította), de lendületet hozott a csapathoz. Tello továbbra sem barca szint, AS legalább az összjátékot érzi egyre jobban. most már csak a cseleket kellene jól kivitelezni, illetve megtanulni ballal normálisan lőni, mert nagyon bántóan egylábas játékos. A védelem olykor kabaré volt, szerencsére Valdes jól állt a lábán. az első gól nem az övé volt, utána meg fogott 2 ziccert. amit a kapufára lőtt a srác, ott is nagyon rajta volt. nagyon jó kapus, kár, hogy még a barca drukkerek is lenézik...de nem érthet mindenki a focihoz természetesen.
- igen, igen, tavalay a real legalabb 6-7 meccset igy huzott be. mákkal, egy egy klasszi megoldással.Mikaos írta:Mintha a Real Madridot láttam volna játszani: ötlettelen játék, de a sztárjaink majd megoldják a problémát.
Ez engem is érdekelneshutterisland írta:1 : punal miért kapott pirosat ? anyázta a bírót a gólnál ?
Egyetértek mindenben!!! egyébként Messi 2 meccs 4 gól.messideco írta:Lelkes és küzdő Osasunát sikerült legyőzni nehezenAz sem érdekel, ha minden idegenbeli meccset így nyerünk meg, csak legyen meg a győzelem
Messi két meccs két gól. Elfogadható
Nekem tetszik a mez. Mind a ket szin kotheto a Barcahoz.ozsimiki írta:Félidei eredménynél, csak a mezünk ocsmányabb
FORCA BARCAAA!!!
baromi nehéz meccsen vagyunk túl, és hát "szegény ember vizzel főz..." alapon, ha senki nincs egy gólra akkor jön Messi..!ozsimiki írta:Nehéz meccs volt nagyon, nem vagyok elvakult, az Osasuna 1 pontot megérdemelt volna, VISZONT a Madrid tavaly számtalan olyan meccset nyert meg, amikor az ellenfele elmondhatta ugyanezt, szóval nem nagyon izgat.
Tito szerintem jól nyúlt bele megint a meccsbe, és még pont időben.
Azért remélem idegenben is jobban fogunk játszani, otthoni formával eddig tavaly, és idén sem volt gond.
FORCA BARCAAA!!!