Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez engem is érdekelneshutterisland írta:1 : punal miért kapott pirosat ? anyázta a bírót a gólnál ?

Egyetértek mindenben!!! egyébként Messi 2 meccs 4 gól.messideco írta:Lelkes és küzdő Osasunát sikerült legyőzni nehezenAz sem érdekel, ha minden idegenbeli meccset így nyerünk meg, csak legyen meg a győzelem
Messi két meccs két gól. Elfogadható
Nekem tetszik a mez. Mind a ket szin kotheto a Barcahoz.ozsimiki írta:Félidei eredménynél, csak a mezünk ocsmányabb
FORCA BARCAAA!!!
baromi nehéz meccsen vagyunk túl, és hát "szegény ember vizzel főz..." alapon, ha senki nincs egy gólra akkor jön Messi..!ozsimiki írta:Nehéz meccs volt nagyon, nem vagyok elvakult, az Osasuna 1 pontot megérdemelt volna, VISZONT a Madrid tavaly számtalan olyan meccset nyert meg, amikor az ellenfele elmondhatta ugyanezt, szóval nem nagyon izgat.
Tito szerintem jól nyúlt bele megint a meccsbe, és még pont időben.
Azért remélem idegenben is jobban fogunk játszani, otthoni formával eddig tavaly, és idén sem volt gond.
FORCA BARCAAA!!!

Szörnyűséges, mint valami b*zis koktél úgy nézünk ki...ozsimiki írta:Félidei eredménynél, csak a mezünk ocsmányabb...fel nem tudom fogni, miért kell évről évre beégni (igaz nem csak nekünk), ilyen újításokkal...könyörgöm, vannak hagyományok, alap színek, ennyire giccsesen eltérni azoktól, pfej.
2. félidőben rúgunk 3at.
FORCA BARCAAA!!!