Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Szörnyűséges, mint valami b*zis koktél úgy nézünk ki...ozsimiki írta:Félidei eredménynél, csak a mezünk ocsmányabb...fel nem tudom fogni, miért kell évről évre beégni (igaz nem csak nekünk), ilyen újításokkal...könyörgöm, vannak hagyományok, alap színek, ennyire giccsesen eltérni azoktól, pfej.
2. félidőben rúgunk 3at.
FORCA BARCAAA!!!

Inkább Gudjohnsen.kristop írta:de miért tello? nemigaz már. miértnem afellay, vagy villa, vagy cuenca esetleg giuly?
akkor most kipróbáljuk, hátha működikAlexis remélem jó teljesítménnyel rukkol elő, Tellot pedig kéne egy picit szidni, hátha megint jól fog játszani..

Ezt nem igazán értem én sem. Megnéztem valamelyik műsort és azt írta, hogy a Sport2 adja 19.00-tól. Majd megnéztem egy másikat, ahol a Videoton meccset írták 18.30-tól. A 2 meg ugye kizárja egymást. Érdekes, én azért remélem, hogy láthatjuk a meccset élőben.Castiel írta:lehet off leszek ebben a topicban, de nem adják a pamplonai meccsünket? mert sem a sport1, sem a sport2 nem adja a műsorterv szerint... megnéztem... és még van pofájuk a ezzel reklámozni magukat: "A Real, és a Barca összes meccse csak itt sport tv-n" röhej...komolyan...