Nem tudom miért van, hogy az Osasuna ellen mindig jól tökön rúgjuk magunkat, de ez megint triplanulla. Nem tudom miért kell ennyit a levegőben játszani, amikor érezhetően nem vagyunk jók ott.
A pálya tényleg foscsi, de ez azért nem magyarázat arra, hogy miért nincs pályán se Messi, se Fabregas, miért vagyunk petyhüdtek, mint akinek oly mindegy hogyan alakul ez a meccs, hogy miért aggatja önnön fejére a csörgősipkát Pique folyamatosan (szerintem a gól legalább annyira az ő hibája volt, mint Albáé, elvégre ő fogta és adta át hogy kényelmes pozícióban fogja a nagy büdös semmit, miközben Alba kívülről érkezett a beadásra.).
Elől elég baj, hogy Tello messze a legaktívabb játékosunk, Alexis hogy mitől van ilyen otrombán formán kívül azt nem értem. Xavi kellene nagyon a második félidőre, mert a középpályán nincs meg a nyugalom. Bár Iniesta eddig szerintem nagyobb betli mint Fabre, mégis őt fennhagynám, mert benne benne van, hogy a második félidőre a semmiből nagy meccset toljon. Fabre posztját meg jó volna megtalálni, mert Xavi szerepkörében eddig még Thiago szintjét se hozza.
Na egy szó, mint száz ahogy a címlapon írjak, eljött az első nagy teszt Titonak. Pep a vége felé bajba volt, amikor bele kellett nyúlni a meccsbe, érdeklődve várom, hogy Tito bátrabban húz-e rizikósat (na nem mintha egyáltalán egy impotens csapatban a félidőben cserélni a kockáztatás csimborasszója lenne, de azért mégis

).