Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen van...........ziipp írta:Egyetértek. Ráadásul a hosszú kirúgásokban is rendkívül pontos Valdes. Labdái rendre megtalálják a szélső védőket még a oldalvonal előtt, amit azért koránt sem egyszerű kivitelezni. Aztán az utóbbi időben a szögleteknél is egyre jobb. A Madrid ellen is szépen lehúzta a beérkező labdák jó részét.csaby23 írta:Csak egy kérdès,van köztetek kapus?aki valóban ért ehhez a poszthoz az tudja,hogy Valdés a legideálisabb kapus a Barcának.senki,még az isteni Casillas sem tudná jobban megjátszani.miért?egyszerû.a csapat a kombinatív játékát a saját tèrfelérõl indítja,ha fent van az ellenfél ha nem.hogy ez mindig mûködjön,Victor rá van kényszerítve hogy ezt a legkényesebb szitukban is alkalmazza.csoda ha benne van a hiba?a Kopasz által nehéz helyzetekben kiválóan megjátszott labdák 70%-át más kapusok vaktában felrugdosnák,kikre is?Messire,Alexisre,Iniestára esetleg Pedrora,akik kimondva-kimondatlanul nem a levegõ urai..ezzel megszûnne a Barcelona védjegyévé vált meddõ labdabirtoklás..
Egyébként ezeket a sosem-fociztam típusú szurkolókat sajnos más témákban is megtalálni. Csak egy példa: azt hiszik, könnyű átvenni egy negyven méteres labdát, mivel Alvesnek szinte mindig sikerül. Pedro szerintük egy középszerű játékos, mert Messi és Iniesta zsenijéhez vannak szokva. Szerintem nem is érzékelik azt a brutális iramot, amin ezek a játékosok játszanak. Vagy azt az erőt, amivel egymásnak passzolnak.
Nem kell külön topik, de teljesen egyetértek azzal, h aki nem v csak nagyon amatőr szinten focizott, az egyáltalán nem látja át!!!Engem pl nagyon szokott idegesíteni az okoskodó kommentek főleg, h látom hülyeségeket irkálnak egyesek...és itt egy pl a szuperkupa meccs után:"Szerintem nem lesz rossz ez mert a kis kertitörpe Messit teljesen levették a pályáról. Ronaldo még sokat fog javulni mert most elég mélyről indított de Messi csúcson volt tegnap és ennyi tudott hozzátenni. Pepe visszatér és kicsit még fegyelmezi is akkor nem lesz baj hátul. Elől ha végre elfelejtjük az impotens Benzemát és kezdhet helyette egy focista Higuain személyében akkor lesz még több gól is. Özil hullámvölgyben van..."szted (ha láttad a meccset) ennek ez embernek mennyi köze van a focihoz?!Elmondom semennyi...aki olyat állít, h Messi top formában volt és ennyi telt tőle, meg h Özil hullámvölgyben, az egyszerüen buta és nem ért a focihoz!!!Mégis, h lenne egyik top formában, másik meg hullámvölgyben, ha még csak 2 meccset játszottak le az idei szezonkezdet óta?!Capon írta:Hát ez azért... jó hogy nem kéne egy külön szoba a hülyéknek akik nem fociztak soha mert úgy sem értenek semmihez ami evvel a sporttal kapcsolatos.ziipp írta: Egyébként ezeket a sosem-fociztam típusú szurkolókat sajnos más témákban is megtalálni. Csak egy példa: azt hiszik, könnyű átvenni egy negyven méteres labdát, mivel Alvesnek szinte mindig sikerül. Pedro szerintük egy középszerű játékos, mert Messi és Iniesta zsenijéhez vannak szokva. Szerintem nem is érzékelik azt a brutális iramot, amin ezek a játékosok játszanak. Vagy azt az erőt, amivel egymásnak passzolnak.
Nem arról van szó,hogy hülye az aki nem focizott,de azért aki néhány évig legalább űzi ezt a sportot az többet ért hozzá és jobban átlátja a dolgokat mint valaki aki csak "képen látott labdát"capon írta:
Hát ez azért... jó hogy nem kéne egy külön szoba a hülyéknek akik nem fociztak soha mert úgy sem értenek semmihez ami evvel a sporttal kapcsolatos.
Ezt nem csak az ő nyakába kell varrni,Alba is nyugodtan megoldhatta volna.Mondjuk ha Valdes kijön és elüti akkor egyértelműen nincs gól,bár ilyen napsütésben...Alcantara írta:Valdes védelmezők beszámolóját várom a gólról!!!!!!
Hát ez azért... jó hogy nem kéne egy külön szoba a hülyéknek akik nem fociztak soha mert úgy sem értenek semmihez ami evvel a sporttal kapcsolatos.ziipp írta: Egyébként ezeket a sosem-fociztam típusú szurkolókat sajnos más témákban is megtalálni. Csak egy példa: azt hiszik, könnyű átvenni egy negyven méteres labdát, mivel Alvesnek szinte mindig sikerül. Pedro szerintük egy középszerű játékos, mert Messi és Iniesta zsenijéhez vannak szokva. Szerintem nem is érzékelik azt a brutális iramot, amin ezek a játékosok játszanak. Vagy azt az erőt, amivel egymásnak passzolnak.
Szerintem az lenne a legjobb, ha a szezonbeli védések számát elosztanák a kapott gólok számával, így kijönne egy reális rangsor, amiben gyakorlatilag nem játszik szerepet a védelem, mert pl. pont Valdésnak nem lenne esélye tisztán védésszám alapján való elbírálás esetén meccsenkénti 2 kapura lövéssel az ellenféltől.kicsics írta:Zamora díjat pedig én is inkább védések alapján adnám az valahogy igazságosabb lenne szerintem.[/b]
Egyetértek. Ráadásul a hosszú kirúgásokban is rendkívül pontos Valdes. Labdái rendre megtalálják a szélső védőket még a oldalvonal előtt, amit azért koránt sem egyszerű kivitelezni. Aztán az utóbbi időben a szögleteknél is egyre jobb. A Madrid ellen is szépen lehúzta a beérkező labdák jó részét.csaby23 írta:Csak egy kérdès,van köztetek kapus?aki valóban ért ehhez a poszthoz az tudja,hogy Valdés a legideálisabb kapus a Barcának.senki,még az isteni Casillas sem tudná jobban megjátszani.miért?egyszerû.a csapat a kombinatív játékát a saját tèrfelérõl indítja,ha fent van az ellenfél ha nem.hogy ez mindig mûködjön,Victor rá van kényszerítve hogy ezt a legkényesebb szitukban is alkalmazza.csoda ha benne van a hiba?a Kopasz által nehéz helyzetekben kiválóan megjátszott labdák 70%-át más kapusok vaktában felrugdosnák,kikre is?Messire,Alexisre,Iniestára esetleg Pedrora,akik kimondva-kimondatlanul nem a levegõ urai..ezzel megszûnne a Barcelona védjegyévé vált meddõ labdabirtoklás..
Ez csak szubjektív vélemény,de jó ideje állok már a kapuban,így valamelyest szakmai véleményt fogalmazhatok meg.ilyen szemmel nézve az a nonszensz számomra hogy valakiben felmerül a bizonyos "nembarcaszint" kérdés.margarin írta:csaby23 írta:Csak egy kérdès,van köztetek kapus?aki valóban ért ehhez a poszthoz az tudja,hogy Valdés a legideálisabb kapus a Barcának.senki,még az isteni Casillas sem tudná jobban megjátszani.miért?egyszerû.a csapat a kombinatív játékát a saját tèrfelérõl indítja,ha fent van az ellenfél ha nem.hogy ez mindig mûködjön,Victor rá van kényszerítve hogy ezt a legkényesebb szitukban is alkalmazza.csoda ha benne van a hiba?a Kopasz által nehéz helyzetekben kiválóan megjátszott labdák 70%-át más kapusok vaktában felrugdosnák,kikre is?Messire,Alexisre,Iniestára esetleg Pedrora,akik kimondva-kimondatlanul nem a levegõ urai..ezzel megszûnne a Barcelona védjegyévé vált meddõ labdabirtoklás..
Nem igazán értek a kapus poszthoz,de nagyon osztom a véleményed.
Ez az abszolút perverzitás!westerngom írta:- húúú apám, ez már kimeríti a perverzitás fogalmát!Capon írta:
Így legalább több izgalom jut nekem egy meccsre![]()
csaby23 írta:Csak egy kérdès,van köztetek kapus?aki valóban ért ehhez a poszthoz az tudja,hogy Valdés a legideálisabb kapus a Barcának.senki,még az isteni Casillas sem tudná jobban megjátszani.miért?egyszerû.a csapat a kombinatív játékát a saját tèrfelérõl indítja,ha fent van az ellenfél ha nem.hogy ez mindig mûködjön,Victor rá van kényszerítve hogy ezt a legkényesebb szitukban is alkalmazza.csoda ha benne van a hiba?a Kopasz által nehéz helyzetekben kiválóan megjátszott labdák 70%-át más kapusok vaktában felrugdosnák,kikre is?Messire,Alexisre,Iniestára esetleg Pedrora,akik kimondva-kimondatlanul nem a levegõ urai..ezzel megszûnne a Barcelona védjegyévé vált meddõ labdabirtoklás..
Tudomásom szerint Pintonak is van 1 Zamora díja, amit nem a Barcelona színeiben ért el! Semmivel nem rosszabbb kapus, sőt!REMY írta:Nem rajta múlott. Azt a védelem nyeri meg neki. Casillas 1x-es Zamora díjas, míg Valdes már 4x nyert. Mégis meglátszik ki az első számú kapus a válogatottban. Persze a karrierjében szépen mutat és ezt nem veheti el senki tőle, de nagyrészt nem csak a kapuson múlik az a díj. Ilyen védelemmel mint amik az elmúlt években voltak tuti, hogy Pinto is nyert volna díjat.Rabbid írta:http://www.youtube.com/watch?v=vLYaff8vpK8
Tessék, más kapusokkal is megesik, csak Victor a legfontosabb meccsekre tudja időzíteni. Amúgy azt se feledjétek, az utóbbi jó pár évben mindig elhozta nekünk a Zamora trophyt.
- húúú apám, ez már kimeríti a perverzitás fogalmát!Capon írta: Ez tuti. Én anno az összes hajamat kitéptem miatta.
Ahogy ziipp is írja mostanra már viszont tényleg rengeteget fejlődött és ami a legfontosabb tudja hogy mit várnak tőle mi a csapat taktika. Iszonyat nehéz ide kapust hozni aki kifejezetten jól is teljesít ezért sem szabad az eladásán gondolkozni. Amíg ő van nekünk, addig meg kell elégedni vele, mert még sokáig itt fog védeni.
Így legalább több izgalom jut nekem egy meccsre
ebben maximálisan egyetértek!!!REMY írta:Nem rajta múlott. Azt a védelem nyeri meg neki. Casillas 1x-es Zamora díjas, míg Valdes már 4x nyert. Mégis meglátszik ki az első számú kapus a válogatottban. Persze a karrierjében szépen mutat és ezt nem veheti el senki tőle, de nagyrészt nem csak a kapuson múlik az a díj. Ilyen védelemmel mint amik az elmúlt években voltak tuti, hogy Pinto is nyert volna díjat.Rabbid írta:http://www.youtube.com/watch?v=vLYaff8vpK8
Tessék, más kapusokkal is megesik, csak Victor a legfontosabb meccsekre tudja időzíteni. Amúgy azt se feledjétek, az utóbbi jó pár évben mindig elhozta nekünk a Zamora trophyt.
Rabbid írta:http://www.youtube.com/watch?v=vLYaff8vpK8