Yaya(07-10) írta:Szerintem nem jó ötlet, hogy nem lehet hozzászólni a cikkekhez. Egyrészt ott is kialakult egy társaság, akik szívesen társalogtak. Tény, hogy sokszor durván elfajultak a dolgok, de a moderátor feladata lenne eltakarítani az oda nem illő egyéneket. Aki nem olvasta, annak eddig is tök mindegy, hogy volt, vagy nem volt, aki meg olvasta, de nem tetszett neki, annak azt javaslom, hogy ne nézze. Jó lenne, ha helyben ki lehetne tárgyalni a cikkeket. Itt a fórumon annyi topic van, hogy még egyszer nem értem a végére...
Nem sokáig olvasgattam a kommenteket,pont a csodálatos,magasröptű társalgási stílus miatt.Sajnálom,ha az említett normálisabb mag nem fog tudni ott tovább eszmét cserélni,de amennyiben véleményetek van,itt a fórum.Nem kell minden topicba írni,de a cikk témájának megfelelőeket azért nem nehéz beazonosítani
És a többség,akik csak gusztustalankodni jártak oda,nem hiányoznak senkinek.Nézd azt az oldalát,h egy erre tévedő potenciális felhasználó idetéved és ugye értelemszerűen a főoldallal kezd.Ott belenéz mi megy és már nem is lesz kedve tovább haladni,látva ahogy a kultúra veri kifele a biztosítékot.
Volt felügyelője a kommenteknek,de napi szinten annyi nevet dobott be törlésre,h ésszerűtlen volt tovább fent tartani a lehetőségét a hozzászólásoknak.És ez nem úgy működik,h akinek nem tetszik,ne nézze.Akinek nem tetszik,okkal nem és ezektől az okoktól megszabadultunk.Aki pedig tud normális hangnemben,tartalmas véleményt kifejteni,szívesen látjuk a fórumon