BritishKnight írta:belenéztem a kannibál holokaustba
a teknősös részen akadtam meg
olvastam olyat is,hogy levágják a csávónak a pélóját
Hát a Kannibál Holokauszt tényleg nem egy könnyű esti film, annak idején elég nagy botrányok voltak belőle ( a rendezőt konkrétan letartóztatták gyilkosság vádjával, amíg nem bizonyította, hogy a szereplők életben vannak), és sokan a valaha készült legfelkavaróbb filmnek tartják (mondjuk attól azért szvsz. messze van).
És hát pont úgy történt, hogy ma este sikerült "megtekintenem" egy sokkal de sokkal betegebb darabot. Nem hiszem, hogy volt már olyan film amit a durvasága miatt nem tudtam végignézni, de most így történt. A film pedig nem más, mint a Srpski film, azaz Szerb film. Érdekesnek tartottam az alapsztorit amit hallottam róla, de nem igazán azt kaptam a filmtől amit vártam. Nem tudom, hogy esetleg itt látta-e valaki, de ez a film olyan szinten aberrált és brutális, hogy érdekelne a véleményetek róla (persze annak aki látta, mert aki nem, annak ajánlom, hogy ne is tegye), mert elég sok olyat olvastam, hogy kiemelkedően jó film mindezekkel együtt illetve ellenére. Olyan szinten felkavaró szexuális jelenetek vannak benne (
fej levágás szex közben, családon belüli erőszak, homoszexuális megerőszakolás, szülés stb.) , hogy egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a készítőknek nincsenek komoly mentális problémáik...
Szóval ez tényleg egy felkavaró film, nem is ajánlom senkinek, csak kíváncsi vagyok a véleményére aki esetleg látta, meg úgy nagyjából egyébként is témába vágott.