Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Felemás érzéseim voltak a film után. Egyik része nagyon jó volt a másik meg nagyon gyenge. 6/10 nálam.soadroli írta:Remy, láttad a Mártírokat?
Láttam belőle részleteket és egyik osztálytársam is mesélt rólaREMY írta: Szerintem nagyon jó filmén bírom. Nagyon jól megvolt alkotva. Tényleg dokumentum film jellege van.
Aki kicsit is szeret jobban belemélyülni a filmezésbe és nem riad vissza a durva dolgoktól az mindenképp nézze meg.
Szerintem nagyon jó filmBritishKnight írta:Kannibál holokausztS.Agüero írta:valaki tudna ajánlani valami nagyon félelmetes fosatós nem véres horror filmet? olyat,amin beszarok és nem tudok aludni 1 hétig... köszi
mondjuk az inkább gusztustalan
Kannibál holokausztS.Agüero írta:valaki tudna ajánlani valami nagyon félelmetes fosatós nem véres horror filmet? olyat,amin beszarok és nem tudok aludni 1 hétig... köszi
Az ilyen filmet még nem találták kiS.Agüero írta:valaki tudna ajánlani valami nagyon félelmetes fosatós nem véres horror filmet? olyat,amin beszarok és nem tudok aludni 1 hétig... köszi
Amit írtam, az neked pont jó leszS.Agüero írta:valaki tudna ajánlani valami nagyon félelmetes fosatós nem véres horror filmet? olyat,amin beszarok és nem tudok aludni 1 hétig... köszi
Így is elég hosszú lesz, mert van pár hosszabb film is bennekurdt írta:Mondanám, hogy dobj egy nagyot az egészen és szerezd be az 1915-ös "Egy nemzet születése" c. filmet, de az három órás, úgyhogy csak ha elég tökösnek érzed magad...
szerk.: de az Utazás a Holdba remek választás pl.
amúgy szerintem akkor még több értelme van egy ilyennek, ha csak olyan filmeket veszel elő, amiket még nem láttál...
vegy netán ez lenne a helyzet?
szerk2.: jól van, legközelebb végigolvasom a hozzászólásod
hát 1900-as és 1910-es évekből nem volt nagy választék. Chaplint is csak youtubon tudom nézni. Utazás a Holdba meg leszedtem HD-bankurdt írta:Mi alapján választottad ki a filmeket? Random, vagy volt valami koncepciód?REMY írta:Szerintem hétvégén csinálok egy Filmtörténelmi maratont
Úgy nézne ez ki, hogy évtizedenként 1-1 film.
Mi alapján választottad ki a filmeket? Random, vagy volt valami koncepciód?REMY írta:Szerintem hétvégén csinálok egy Filmtörténelmi maratont
Úgy nézne ez ki, hogy évtizedenként 1-1 film.
Utolsóért sztem nem lesz kár, ha nem jut rá időd..REMY írta:Szerintem hétvégén csinálok egy Filmtörténelmi maratont
Úgy nézne ez ki, hogy évtizedenként 1-1 film. ->
1900 - Utazás a Holdba
1910 - Chaplin - A katona
1920 - Metropolis
1930 - Óz, a csodák csodája
1940 - Biciklitolvajok
1950 - A vágy villamosa
1960 - A jó, a rossz és a csúf
1970 - Elszakadás
1980 - Full Metal Jacket
1990 - A rettenthetetlen
2000 - Becstelen brigantyk
2010 - The Fighter - A harcos
Durván 22 óra lenne ez mind. Hát nem tudom, hogy 2 nap alatt megtudom-e nézni, de minden esetre megpróbálomelég nagy pótlások lennének.
+ jó poén, így nyár végére.
Eazzy írta:Na most megnéztem a bosszúállókat, és mivel nagyon űberfan nem vagyok, így nem vágom a végén az ki aki úgy néz ki mint Hulk, csak piros? Valaki pls írja már meg! Köszi, és bocs a tudatlanságért.
Elvileg ThanosEazzy írta:Na most megnéztem a bosszúállókat, és mivel nagyon űberfan nem vagyok, így nem vágom a végén az ki aki úgy néz ki mint Hulk, csak piros? Valaki pls írja már meg! Köszi, és bocs a tudatlanságért.