Firenzében rendesen megutálták Berbatovot...Bob_Marley írta:JUST IN:Berbatov rejects Juventus bid to join Fulham!”
Lebron féle decision-t nyom az ember....
Nekem amúgy Figo esete jutott eszembe, de az még ennél is durvább volt.
Firenzében rendesen megutálták Berbatovot...Bob_Marley írta:JUST IN:Berbatov rejects Juventus bid to join Fulham!”
Lebron féle decision-t nyom az ember....
Nem valami nagy üzletet kötöttek..bár bőven létszám felettivé vált a csatár poszton nem csoda hogy tovább adtak rajta.Az olasz bajnokság még feküdni is fog nekiBob_Marley írta:Berbatov to Juve: 2-year deal, €1.8m net + bonuses, 4.5m fee, 1m up front, 3.5m next season.
Manchester United signed Dimitar Berbatov for £30m & sold him for £4m.
Na akkor a bolgár a Seria A-ba megy és a Juvehoz
Szerintem jó igazolás,Fulhamben is elég jól toltaPiqué írta:Nem tudom mit látnak ebben a Dembelében,a Fulhamben se nyújtott maradandót,de a Real is állítólag szerette volna megszerezni..hát érdekes.Erxy írta:Moussa Dembele (Fulham)Tottenham
Nem tudom mit látnak ebben a Dembelében,a Fulhamben se nyújtott maradandót,de a Real is állítólag szerette volna megszerezni..hát érdekes.Erxy írta:Moussa Dembele (Fulham)Tottenham
Gondolom már hetek óta csak "órák kérdése" az üzletdaffy írta:még londonban van(már hogy ő ott van-e,azt nem tudom,de még a tottenham játékosa)Rinku írta:Egy gyors kérdésem lenne: a Real leigazolta már Modricot vagy az még mindig Londonban van? Mi van most?
a tárgyalások-mint oly sokszor az újságok szerint- már a végénél tartanak,de idő sincs már sok
még londonban van(már hogy ő ott van-e,azt nem tudom,de még a tottenham játékosa)Rinku írta:Egy gyors kérdésem lenne: a Real leigazolta már Modricot vagy az még mindig Londonban van? Mi van most?
Nagyon jó lesz a Chelsea-nek,akár 10 évig is meg lesz oldva nekik a jobbhátvéd poszt. Szerintem.ab1daL írta:Hivatalos:
Cesar Azpilicueta
MarseilleChelsea FC
A hölgy a City fotósa, sok képet ő készít el különböző reklámok stb. miatt, ezért jól ismeri a játékosokat, és viszont. Ez csak poén volt, nem kell mindig a rosszat látni a srácban!bence-barca írta:Mivel a fotós Citys pólóban vt, sztem csak egy vicc vt egy alkalmazottal.G.Gabe írta:hát kifejezetten örülök, hogy ez a tahó nem Barca-játékos:
http://www.youtube.com/watch?v=UOtKo3fB ... r_embedded
Persze csinált már mást is, h ezt mondd...
Mivel a fotós Citys pólóban vt, sztem csak egy vicc vt egy alkalmazottal.G.Gabe írta:hát kifejezetten örülök, hogy ez a tahó nem Barca-játékos:
http://www.youtube.com/watch?v=UOtKo3fB ... r_embedded
semmi konkrétumról nem tudok,hivatalos megerősítés nincs. 1 éves kölcsön van tervbenCastiel írta: értem... de ez már el is dőlt? Vagyis Manchetserben folytatja akkor (egyelőre)? Vagy még van a tárgyalásokból?
értem... de ez már el is dőlt? Vagyis Manchetserben folytatja akkor (egyelőre)? Vagy még van a tárgyalásokból?daffy írta:kölcsönről van szóCastiel írta:http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... e=1&ref=nf
ez igaz lehet? mit gondoltok mindenesetre így hírtelen minden előzmény nélkül érdekes lenne...