Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebbe a topicba írod le az értékelésed, illetve az albumra adott pontszámot. Mindkét albumot külön értékeled, illetve pontozod.BritishKnight írta:Szerintem jó lett volna ha lenne egy olyan kikötés,hogy minimum egy magyar album szerepeljen az ajánlásba.
Hova lehet majd küldeni,hogy hány pontot adok?
Külön-külön írjam majd le,hogy melyik album hány pont?
A De Stijlnél elírtad az évszámot (nem 2003, hanem 2000), a Rolling Stone pedig az értékelést...messideco írta:Zsírság
Frissítve a blog, mentsétek el könyvjelzőnek. Majd ha az mag működik, kibővítem a linkeket
Bob_Marley írta:11;BritishKnight
Azzal meg tudsz fogni, francia hipphápp nálam kimerül a Soprano - Sexion d'Assaut kettősben, na meg persze a Taxi OST-banBob_Marley írta: Nem tudom, hogy olyat fogok-e ajánlani amit speciel te ismersz vagy nem, nagyon szeretem a francia rappet, olyat fogok ajánlani, amire esély van te se ismered![]()
Tudod te...Bob_Marley írta: Javaslatom, a jó Isten is úgy akarta kurdt kerüljön előre, igaz Game kivételesen valamiben első lett (:mrgreen: )de könnyebbség szempontból legyen kurdt 1; Game 2; és akkor már kurdtnak úgyis megvan mit akar ajánlani
Nem voltak benne azok az emberek, akik később jelentkeztek, plusz Lui-t is kifelejtetted.messideco írta:Csapassátok
Bocs, nem voltam gép előtt egész nap, ilyen is előfordul... Amúgy mi volt a baj a sorsolással? Matyellának nem tetszett?
Biztosan nem. Ha marad a mostani sorrend, akkor is van még három (vagy négy?) ember. Ha pedig új sorsolás lesz, akkor még lehetsz utolsó, de kicsi az esélye...soadroli írta:Utolsó hely, legjobbKöszi Előd
![]()
Kíváncsi leszek az ajánlásokra
Egy ideig nekem is logikusnak tűnt, de Előd türelmetlen volt, sorsolt, aztán pedig azt mondta, hogy nem sorsol újra, hanem az újonnan érkezőket beteszi a lista végére, de most nincs itt, hogy megmondja a frankót.Bob_Marley írta:Nem akarok ebbe beleszólni, de nem úgy volt hogy új sorrend sorsolás van????Mert abszolúte logikus lenne azután sorsolni, miután a jelentkezési határidő letelik
+DSP tagja is Dj Geryssondetabarca írta:40 perces mix egy magyar dj-től. Jó kis feka style.
A srác mellesleg az Ötkert dj-je, ha valaki járna kerthelyiségbe akkor ezt ajánlom.
http://www.youtube.com/watch?v=nNRBzr_8-pg
De még csak nem is hasonlít a hangjakurdt írta:Egyáltalán nem. Ezt rengetegen nem tudják...REMY írta: Világéletemben azt hittem o.O pofára esés csúcsa