Maicon

4 millióért.
Pedig nekem is be van nyomta a Transfer Clockwatch, de a Pablo Hernandezes hír elkerülte a figyelmemet. Még jó, hogy betetted, mert Sinclair-ről még olvastam, szentségeltem is, hogy ez a City megint olyan csapatból visz el kulcsjátékost, akivel szimpatizálok. De ha jön helyette a spanyol, rosszabbul nem járnak, nem olyan régen még a válogatottba is befért Hernandez, ha Laudrup fel tudja pörgetni, már előrébb vannak.Game90 írta:Sky Sports @SkySports
Sky Sports sources understand Manchester City and Swansea have agreed a fee of £6.2million for Scott Sinclair.
Sky Sports @SkySports
Sky Sports understands Swansea have reached an agreement with Valencia to sign Pablo Hernandez in a €7m (£5.5m) deal.[/i]
Game90 írta: Sky Sports News @SkySportsNews
QPR agree fee with Real Madrid for midfielder Esteban Granero.
Ennyire jó a srác? Én még életemben nem hallottam róla...barca99 írta:Úgy néz ki, a City megveszi a Fiotól Nastasicot, cserébe utalnak 12 millió fontot és még Savicot is adják. Valószínűleg mindenki nyer az üzleten, a City megkapja, amit akar, a Fiorentina meg egy év alatt keresett 10 millió fontot a játékoson, plusz kap egy tehetséges fiatal védőt.
Pedig szerintem még feküdt is volna neki az olasz foci. Nem tartom egy elit csatárnak, de azért csak összeszedett 2 (?) éve egy gólkirályi címet a PL-ben, de utána valamiért kikerült SAF elképzeléseiből.Bob_Marley írta:JUST IN:Berbatov rejects Juventus bid to join Fulham!”
![]()
Firenzében rendesen megutálták Berbatovot...Bob_Marley írta:JUST IN:Berbatov rejects Juventus bid to join Fulham!”
Lebron féle decision-t nyom az ember....
Nem valami nagy üzletet kötöttek..bár bőven létszám felettivé vált a csatár poszton nem csoda hogy tovább adtak rajta.Az olasz bajnokság még feküdni is fog nekiBob_Marley írta:Berbatov to Juve: 2-year deal, €1.8m net + bonuses, 4.5m fee, 1m up front, 3.5m next season.
Manchester United signed Dimitar Berbatov for £30m & sold him for £4m.
Na akkor a bolgár a Seria A-ba megy és a Juvehoz
Szerintem jó igazolás,Fulhamben is elég jól toltaPiqué írta:Nem tudom mit látnak ebben a Dembelében,a Fulhamben se nyújtott maradandót,de a Real is állítólag szerette volna megszerezni..hát érdekes.Erxy írta:Moussa Dembele (Fulham)Tottenham
Nem tudom mit látnak ebben a Dembelében,a Fulhamben se nyújtott maradandót,de a Real is állítólag szerette volna megszerezni..hát érdekes.Erxy írta:Moussa Dembele (Fulham)Tottenham
Gondolom már hetek óta csak "órák kérdése" az üzletdaffy írta:még londonban van(már hogy ő ott van-e,azt nem tudom,de még a tottenham játékosa)Rinku írta:Egy gyors kérdésem lenne: a Real leigazolta már Modricot vagy az még mindig Londonban van? Mi van most?
a tárgyalások-mint oly sokszor az újságok szerint- már a végénél tartanak,de idő sincs már sok
még londonban van(már hogy ő ott van-e,azt nem tudom,de még a tottenham játékosa)Rinku írta:Egy gyors kérdésem lenne: a Real leigazolta már Modricot vagy az még mindig Londonban van? Mi van most?
Nagyon jó lesz a Chelsea-nek,akár 10 évig is meg lesz oldva nekik a jobbhátvéd poszt. Szerintem.ab1daL írta:Hivatalos:
Cesar Azpilicueta
MarseilleChelsea FC