Kutyaszorítóban
Vegyes értékeléseket hallok a filmmel kapcsolatban. Többen azt mondják, hogy nem a legjobb film, hát nem is az, de mint első film szerintem tökéletes volt. Tarantino ezzel belépett a filmiparba és letette a névjegyét. Érződött a stílusa a filmen, amit később továbbfejlesztett illetve tökéletesített.
Nem rossza a történet, de nem is világmegváltó. Nem is ez volt a cél.
Tarantino azért egész jól kiválasztja a színészeket és ebben is nagyon jól választott.
Steve Buscemi nagyon nagy arc. Én nagyon bírom. Olyan érdekes feje van, hogy hihetetlen. És ebben a filmben is mekkora troll
Tehát összességében nem volt rossz film, mindenképp érdemes megnézni a Tarantino rajongóknak
7/10
Bosszúállók
Apámnak átvittem pendrive-on és ott maradtam a TV előtt, úgyhogy újranéztem. Ez még mindig egy iszonyat jó képregény adoptáció
9/10-et még mindig megér.
Bronson
Michael Peterson azaz Charles Bronson, a Britek leghíresebb és legagresszívabb rabja.
Életrajzi film, amik általában elég jók szoktak lenni. Hát ezt is sikerült jól megcsinálni.
Elég kemény illetve beteg alak volt ez a Bronson. Néha eszembe jutott a film alatt a Chopper című film. Ha az bejött valakinek akkor ez is be fog jönni.
Színészi játék fantasztikus volt. Tom Hardy kellemes meglepetés volt a filmben. Ő alakította Bronsont. Minőségi alakítás. Fura, hogy semmire nem jelölték
7/10 nézzétek