Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még nem nagyon turkáltam az Edit-ben, de akkor ez azt jelenti, hogy ott szabadon variálhatom a játékosaim teljesítményét? És ez hatással van a már megkezdett és elmentett Master ligára is??? Húúú, ez jó hír! Akkor ma első dolgom lesz ebbe a két emberkébe egy kis életet lehelni, persze csak módjával! De azért Maxi és Messi sokkal-sokkal jobbak, mint azt a játékban tapasztaltam...Morminho írta:Ott az EditSilvanus írta:Ami rettentő idegesítő, hogy elég szarra csinálták meg a Barcában az Ezquerrot, és Maxit.Őket passzolom is el...
Mondjuk én nem igaán turkáltam benne, mert inkább játszok a valódi Barcával, de azért Messit kicsit kikozmetikáltam, mert őt is elég gyengérte csinálták. Na nem arra kell gondolni, h mindegyik 99, azért a realitás megmaradt.
A kérdésedre én nem tudom a választ, szerintem nem igazán lehet, de pedig jó lenne mert én is spanyolországot választottam
Ott az EditSilvanus írta:Ami rettentő idegesítő, hogy elég szarra csinálták meg a Barcában az Ezquerrot, és Maxit.Őket passzolom is el...
Én eddig egy meccset toltam 5-ös szinten, még 2 héttel a megjelenés utánMorminho írta:Én az ötös szinten egyszerűen nem tudok kikapniNem túl sokat játszok vele mostanában, ezért még csak az első idényemben vagyok, de ott 8 meccsből 7 győzelem és egy x. Leigazoltam Fernando Torrest, és Heinzét
Én első idényemben a 2-od osztályban voltam és ott mindent nyertem..ez a 2-ik idényem, most jutottam fel az első osztályba, de inkább az olaszt választottam, mert a spanyol az halál uncsi, Realon kívül 1 ellenfelem sincsSilvanus írta:Valószínűleg azért, mert 3-dik, vagy annál rosszabb helyen végeztél, nem?!... BL-be csak a bajnokság első két helyéről kvalifikálhatod magadat!Kluivertinho írta:Én 2-ik idényben még nem megyek BL-ben
Én bajnok lettem az első szezonban, és kupagyőztes, Eto'o minden lehetséges címet begyűjtött volna, ha lenne olyan a játékban (arany cipő, spanyol gólkirályi cím...), mindezt a 6 erősségi fokozatból a 3-son. Most a második szezonban már 4-es erősségi fokozaton nyomom, eddig 8 győzelem, 3 döntetlen a bajnokságban, 3 BL siker, és már 1 továbbjutás a kupában az eddigi mérlegem! Nem rossz...![]()
Ez a játék annyira jó, mind grafikailag, mind pedig játékélményt tekintve, annyira sajnálom, hogy nem ennek van teljes körű licence, mint a FIFA-nak, mert így azért mégsem az igazi. Nem teljes a bajnokságok mezőnye, más országok csapataival egészül ki egy-egy bajnokság, nem az igazi a BL kiírás sem, nincs UEFA kupa, nincs szuperkupa... szóval kár, hogy nem hivatalos a game, de talán majd egyszer...
analoggal asszem másmilyet nem lehet csinálni, r2-vel lehet és a többi felső gombbal, de ezeket gondolom tudodantiimperialista írta:Erre valaki reagáljon plz!!!antiimperialista írta:Srácok! Aki analog stickes gamepaddal játszik, meg tudná nekem mondani, hogy azokat a dolgokat, amiket billentyűzettel nem lehet, hogy kell csinálni? Nemrég vettem egyet, de eddig csak a Zidane-féle cselt tudtam előcsalogatni, biztos van más is, csak én nem tudom, hogy kell. Segítsetek plz! Előre is köszönöm!
jelzem. de várni kell néhány hetet, hogy biztosra mondjam, a lenebb említettek miattkralo írta:Akinek megvan eredetiben a PES 5 az kérem írja meg itt fórumban, mert ha lenne minimum 5 ember, létrehoznék egy közösségget nekik is ahogy a fifásoknak!
Erre valaki reagáljon plz!!!antiimperialista írta:Srácok! Aki analog stickes gamepaddal játszik, meg tudná nekem mondani, hogy azokat a dolgokat, amiket billentyűzettel nem lehet, hogy kell csinálni? Nemrég vettem egyet, de eddig csak a Zidane-féle cselt tudtam előcsalogatni, biztos van más is, csak én nem tudom, hogy kell. Segítsetek plz! Előre is köszönöm!
Valószínűleg azért, mert 3-dik, vagy annál rosszabb helyen végeztél, nem?!... BL-be csak a bajnokság első két helyéről kvalifikálhatod magadat!Kluivertinho írta:Én 2-ik idényben még nem megyek BL-ben
okés...Majd szólj itt, vagy ha nem válaszolok akkor MSN-en..Már felvettél asszemBadi írta:pontosan így van nálam is....most rossza a ps-em, de amint jó lesz kipróbálhatjuk
Én 2-ik idényben még nem megyek BL-benSilvanus írta:Én is most nyomom a Master ligát. A második idényemben vagyok szintén, és jómagam is a négyes szinten próbálkozom már, nem is akármilyen sikerekkel!!!Nagyon komoly ez a játék! Kemény, izgalmas meccseket nyomok, eddig 3 döntetlen, és 6 győzelem! A BL-ben is nyerek, lassan mehetek az ötös szintre... Eto'o elképesztő, szinte mindent belövök vele, torony magasan vezet minden listát!!! Nyáron megvettem a Jouaquin-t, a Luque-t és visszahoztam a Saviolát... brutális gárdám van!
![]()
Remélem most majd mindent viszek, ahogy az első szezonomban is!!!
hát én belépek a játékba, network, megadom a jelszavam, belépek, kiválasztok 1 profilt a 3 közül, belép, match lobby és van angol, francia, német, és olasz-spanyol közös szerverBadi írta:mit gondolsz, a pc változatnak külön van a netes része, vagy tud játszani egymás ellen egy pc-s és egy ps-es?Kluivertinho írta:Akinek esetleg megvan PC-n eredetiben az vegyen fel MSN-re és akkor tolhatunk pár meccset![]()
mit gondolsz, a pc változatnak külön van a netes része, vagy tud játszani egymás ellen egy pc-s és egy ps-es?Kluivertinho írta:Akinek esetleg megvan PC-n eredetiben az vegyen fel MSN-re és akkor tolhatunk pár meccset![]()